מה הייתן רוצות לשנות בחיים שלכן?

Mooa-Numi

New member
מה הייתן רוצות לשנות בחיים שלכן?

ואיך אפשר לשנות את זה?

אז מעבר לכך שכל אחת תכתוב מה מפריע לה ואיך לדעתה היא יכולה לפתור את זה, בנות אחרות יכולות לתת עצות ולספר מנסיונן.. מקווה שזה יעיר קצת את הפורום (ויאיר קצת מה שמציק)

scene queen

New member
אני אתחיל

גוף-ולפני שהרבה קופצות פה,הכוונה היא להוריד במשקל. נכון,אני לא שמנה. העניין הוא שפעם הייתי יותר רזה בגלל שעסקתי בפעילות גופנית וכרגע,כשאני בצבא ועובדת אין לי זמן לעצמי
וכמו שכולן כאן כבר יודעות-צבא זה משמין. אז הייתי רוצה לשנות את זה,להוריד גג עד חמישה קילו,לא יותר. הבעיה מתחילה בזה שאין לי זמן בכלל להתאמן ולעסוק בספורט,כי מבחינת אוכל יש לי פחות בעיה
כי אני לא אוכלת הרבה וגם די בריא.
אשמח להמלצות?

להשקיע טיפ טיפה יותר בתפקיד הצבאי שלי -אני אמנם משקיעה,אבל אני רואה הרבה משקיות שממש מוכנות להקריב הרבה בשביל החיילים שלהן
וואלה,אני לא מרגישה שאני נותנת את המאה אחוז שלי. הפתרון? להשקיע יותר. אין פה משהו מעבר.

חוץ מזה,סך הכל,הכל ממש סבבה

EVE Lights

New member
לגבי פעילות גופנית

קודם כל, אין "לא יכול" או "אין לי זמן", יש "לא רוצה"

בתור התחלה - הייתי מציעה לעלות במדרגות מתי שאפשר, במקום המעלית
מה עם חצי שעה הליכה בערב כשאת חוזרת מהבסיס?

לגבי אוכל - להוריד בכל פעם מהתפריט משהו אחד שהוא משמין ולאכול אותו רק בהזדמנויות מיוחדות, למשל.

scene queen

New member
אז אצלי יש

קודם כל אני גרה קומה שנייה,ואני כן עולה במדרגות לרוב,אבל זה לא אפקטיבי כמו קומה רביעית

דבר שני,לגבי האימונים. אני חוזרת כל יום בשש וחצי מהבסיס ובשבע כבר יוצאת לעבוד עד אחד בלילה,
זאת הסיבה שלא מתאפשר לי להתאמן.. אם היה לי זמן כבר היתי נרשמת לחדר כושר!

yuvali32323

New member

קודם כל יש לכן פורום מקסים! אני קוראת פה הרבה והחלטתי הפעם גם להגיב:)
ולגבי מה הייתי רוצה לשנות:
קודם כל לשנות את הסטטוס של "בלי חבר", קצת מציק בזמן האחרון, בעיקר שלכל החברות שלי יש מישהו ואני נשארתי לבד,והתחושה שאני עוד חודש בת 18 ולא היה לי חבר..
אני טיפוס ביישן ומעטים הפעמים שבנים התחילו אותי, ויש מישהו ששמתי עליו עין, אבל לא כ"כ הצלחתי לגרום לו לשים לב אליי ועולות לי המחשבות של למה הוא ישים לב אליי וכאלה [כן אני דיי חסרת ביטחון]. ובסה"כ הידיעה שיש מישהו לצידך תמיד כיפית כזאת. אז הייתי רוצה להפוך את התחושות, הביישנות והחוסר ביטחון לדברים שיעזרו לי בחיים ולא יתקעו אותי.

להשקיע בלימודים- כי זאת השנה האחרונה וצריך לתת פוש אחרון

לעלות קצת במשקל- כדי שיעלו לי פרופיל אבל זה ממש קשה!.

לאהוב איך שאני נראית.

להפסיק להיות אובססיבית לבגדים/נעליים/אקססוריז כי זאת מחלה
אני כל היום רק בבלוגים ומתעסקת באופנה, חייבת להרפות קצת מזה [כן בטח]

עצות לשיפור וכאלה יתקבלו בברכה:)

למעלה