מה הייתרון ?

La Femina

New member
מה הייתרון ?

של תוכנית אימונים משולבת . כלומר - 10 דקות ריצה - A 10דקות ריצה B 10 דקות ריצה בטן - כרבע שעה 20 דקות מתיחות בעיקרון - למטרת הורדה במשקל דעתכם בבקשה שבת שלום

oridoron77

New member
לא כ"כ הבנתי את מהות התוכנית

את יכולה להסביר אותה בצורה יותר מובנת? אורי

La Femina

New member
../images/Emo13.gif כמובן

פעמייםבשבוע : ריצה של 10 דקות ----- אימון התנגדות A ----חזרה לריצה של עוד 10 דקות ----אימון התנגדות B ---- חזרה לריצה של עוד 10 דקות ----אימון התנגדות C ----כפיפות בטן רבע שעה --- מתיחות כמה שצריך זה לוקח בערך שעתיים 3 סטים מכל דבר - כפול 12 חזרות

johnniewalker20

New member
הוא התכוון כנראה ל

מה כוללים אימוני A,B,C? אני חושב שזה יכול להיות אימון נחמד לשם הגיוון,אבל לא משהו שצריך להיות קבוע. "כפיפות בטן רבע שעה" - מיותר. ולא דיברנו על ירידה לאיזור ה8-10 חזרות?

La Femina

New member
לא אמרתי שזו התוכנית שלי

לי יש תוכנית בובה ואני מרוצה ממנה מאוד מאוד !!! השאלה היתה מה הייתרון של ... אגב, למה כפיפות בטן רבע שעה זה מיותר? אני עושה רבע שעה ואני גם מכירה אנשים שעושים חצי שעה ... לא עושים את זה כל יום כמובן

oridoron77

New member
תראי

אני לא רואה טעם בלעבוד על הבטן כ"כ הרבה, בייחוד כאשר היא עובד בהרבה תרגילים שונים (יותר כמייצבת ולא כדינאמית). השאלה שאת צריכה לשאול את עצמך היא, מה זה נותן לי? (כמו כל דבר). סך אימון של שעתיים הוא די מוגזם, ולפעמים מצביע על עצימות נמוכה. מציע לך כרגע לדבוק יותר בתרגילים מורכבים שיכסו יותר חלקים בגוף, ולעבוד בעצימות יותר גבוהה (ירידה בחזרות יכולה להוות תפנית). השילוב של הריצה הוא די טוב, ואני לא רואה בזה רע. בהצלחה אורי

johnniewalker20

New member
ואני מכיר אנשים שמאמינים לאורן זריף...

כמו שאורי ציין, הבטן עובדת בהרבה מאוד תרגילים כשריר מייצב/תומך. אם כבר בחרת להקדיש רבע שעה לבטן, לפחות נסי להפעיל אותה בצורות שונות, ולא רק בתנועות של כפיפות בשכיבה.

למעלה