מה היית עושה אילו:

מה היית עושה אילו:

מה היית עושה אילו:
היית הולכת ברחוב ופתאום רואה אדם ערום הולך מולך?
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה?
היית רואה מישהו מחליק על קליפת בננה?
מישהו היה זורק עלייך שקית מים?
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה?
היית מגלה אחרי שנתיים יחד שחברך הוא בעצם קרוב משפחה שלך?
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש?

../images/Emo47.gif

היית הולכת ברחוב ופתאום רואה אדם ערום הולך מולך? הייתי חושבת שהוא נפל עמוק בקרחנות אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה?בנוסף, גם לגז מזגנים היית רואה מישהו מחליק על קליפת בננה?הייתי עוזרת לו לקום מישהו היה זורק עלייך שקית מים?הייתי אומרת שזאת חוצפה שהוא לא שאל לפני ואם זה היה ביום קייצי הייתי מרשה לו לזרוק עליי מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה?לא סומכת על זרים למרות שאנשים צריכים להבין שעדיין יש אנשים צדיקים ונדיבים בעולם שסתם מחלקים כסף ואוכל היית מגלה אחרי שנתיים יחד שחברך הוא בעצם קרוב משפחה שלך?הייתי נקרעת מצחוק ורק אז חושבת על מה שעשינו והייתי מקיאה ת'חיים ואז שוב נקרעת מצחוק ובוסף פורשת לגז מזגנים היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות?הולכת לישון כשברקע שר הטבעות היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן?סביר להניח שמדענים שלא היו מקשיבים לילדה כמוני אבל הייתי מנסה לעשות עם זה משהו היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? בכיף...

InfeCtedShesek

New member
סופסוף מישהו מתעורר פה!

היית עושה אילו: היית הולכת ברחוב ופתאום רואה אדם ערום הולך מולך? הייתי מתרחקת כמה שאפשר.. זה מפחיד, הוא בטח משוגע. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? הייתי רצה משם מהר. היית רואה מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי ממשיכה ללכת קצת, מרחקת ממנו ואז נקרעת מצחוק. מישהו היה זורק עלייך שקית מים? בטח סתם מקללת אותו וממשיכה ללכת. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? הייתי לוקחת! היית מגלה אחרי שנתיים יחד שחברך הוא בעצם קרוב משפחה שלך? נראה לי מאוחר מדי בשביל להפסיק את זה.
אבל לא יודעת. תלוי כמה קרוב? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? משיגה LSD.. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הולכת לאיזה רופא ומספרת לו, הוא כבר ידע מה לעשות עם זה. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? נוסעת אליו! תמיד רציתי אח תאום. ואם מצאתי תרופה לסרטן בטח הייתי מצליחה להציל אותו.

אבל הגר

עד שהיית משיגה אל אס די ועד שזה היה משפיע ה-10 דקות כבר יגמרו...

RainPainter

New member
../images/Emo113.gif

מה היית עושה אילו: היית הולכת ברחוב ופתאום רואה אדם ערום הולך מולך? הייתי מרימה גבה, ואם הייתי במצב רוח מבודר הייתי שואלת אותו איפה הוא שכח את הבגדים. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? אז תלוי אם זאת שרה זרה שאני יודעת לדבר בה. היית רואה מישהו מחליק על קליפת בננה? עוזרת לו לקום.
מישהו היה זורק עלייך שקית מים? צורחת עליו משהו בסגנון: "זאת חולצה ממשי!!! משי!!111" מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? "לא תודה
" היית מגלה אחרי שנתיים יחד שחברך הוא בעצם קרוב משפחה שלך? תלוי מי זה היה. אבל בטח הייתי צוחקת. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? צוחקת
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הרבה כסף... היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? יאללה, זויה יש רק אחת.

maya metal

New member
מה הייתי עושה אילו..

היית הולכת ברחוב ופתאום רואה אדם ערום הולך מולך? צוחקת אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? צוחקת קצת יותר. היית רואה מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת. מישהו היה זורק עלייך שקית מים? זורקת עליו בחזרה [אם היה לי] אם לא אז סתם הייתי נרטבת. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? אם היא הייתה סגורה הייתי לוקחת. היית מגלה אחרי שנתיים יחד שחברך הוא בעצם קרוב משפחה שלך? יאללה קרחנות היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? עושה קצת גז מזגנים היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? עוזרת למי שמגיע לו. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? לא הכרתי אותו עד עכשיו, הוא גם ככה גוסס.. למה להכניס ראש בריא למיטה חולה. שימות! אשמתו שהוא נסע לזימבבואה!

ואם הוא נשאר בזימבבואה ואותך הביאו

לארץ?? אמרתי לך שאין מצב שאת רוסיה..

למעלה