מה היית עושה במצב כזה...:

מה היית עושה במצב כזה...:

1. ערס מטומטם מנסה להרביץ/להתחיל איתך ?? , 2. יש מישהו שמפריע לכם לישון ?? 3. אתם ברכב שהנהג נוסע במהירות של 180 קמ``ש ?? 4. אתם עייפים מתים אבל עכשיו בוקר ויש מה לעשות ?? . יאלה תענו...

עונה .

אז במקרה של הערס , אני יקרא לחבריי הערסים שיתמודדו איתו . מי שיפריע לי לישון אני גם יפריע לו . הנהג שיסע מצידי על 200 רק אני יבקש ממנו שיוריד אותי לפני התאונה . במקרה האחרון סורי אני ישאר ער כמו עכשיו . .יש מה לעשות חוץ מלישון . יש לי תור ב10 לרופא שיניים . . .

עונה...

1. מתעלמת ממנו... 2. אני אקום...כי הוא בטח יהרוס לי את השינה.. 3. אמממ יגיד לו שיסע יותר לאט או שיעצור לי.. 4. אם יש מה לעשות..אני אקום ואחרי זה אני אחזור לישון..

עונה...מחר אין לי מחשב לאיזה שבוע...

1. ערס מטומטם מנסה להרביץ/להתחיל איתך ??...מעדיפה להתעלם....לא נגד מכות...ולמה שערס ירצה להרביץ לי?לא חושבת שתהיה לערס כלשהו סיבה...אני לא רבה עם אנשים כל כך בקלות. 2. יש מישהו שמפריע לכם לישון ??תלוי באיזה מצב..אם הוא מתקשר אני לא עונה(תלוי מי זה ומתי בראש שלי לענות) אם הוא מעיר אותי משינה והוא צריך ת'עזרה שלי אז אקום ואעזור..זה קרה היום עם הפינוי של הבית..מה לעשות..היום הוא צריך עזרה ותתן לו ומחר זה יהיה הפוך..אני לא יריב עם מי שמעיר אותי חחח. 3. אתם ברכב שהנהג נוסע במהירות של 180 קמ``ש ?? אני פשוט לא עולה עם נהגים כאלו.מי שאיתי ברכב שידע בוודאות שאני לא עולה אם הוא נוסע בכזאת מהירות...תלוי איפה אבל.. 4. אתם עייפים מתים אבל עכשיו בוקר ויש מה לעשות ?? אז אני עושה את מה שאני צריכה לעשות ואז הולכת לישון.. כמו עכשיו יש לי להמשיך לנקות את הבית החדש...פיי הבאנו שם קירצוף עם מכונת נקיון..איזה קשה יא אללה פי 7 עבודה...כמו 80 פעמים שתיפה רגילה.

למעלה