מה היכולות להן נדרש לוחם MMA?

מה היכולות להן נדרש לוחם MMA?

ראיון ארוך ומקיף עם מאסטר הויילר גרייסי שנערך בעת ביקורו בארץ.

קריאה מהנה.

משה קיץ

New member
תודה איתי.סדרת הסמינרים הטובה ביותר שלנו

עד כה.
מעל 160 איש בסך הכללי של המשתתפים בשלושת הסמינרים!!!

elvis18

New member

yair_bar

New member
מנהל
יש לי שאלה כנה אליכם

למה ההשתתפות שלכם בפורום מסתכמת ברובה בפרסומים של דברים שקשורים בחוגים שלכם או באירועים שאתם מקיימים או בחגורות וטקסים?
הייתי שמח (וגם ראוי יותר) שתשתתפו באופן פעיל ותתרמו מהידע שלכם.

כל זה נאמר בחברות ולא מרצון לפגוע, אבל לאחרונה זה בולט יותר ויותר. נציגים בכירים מהתחום משתמשים בפורום במקום להפרות אותו ולהפוך אותו ליותר מקצועי ומוערך. זה צריך להיות משחק דו-צדדי

השתתפות

יאיר שלום,

אני מניח שבסקאלה שבין קוראים סמויים לאנשים שכל היום בפורום יש עוד סוגים רבים של גולשים.
אני לא רוצה לדבר בשם משה אז אתן לו לענות על כך בעצמו.
לגבי, ובלי לזלזל בעיסוקם של חברים אחרים בפורום, אני מאד עסוק ועדיין מוצא את הדרך להשתתף בפורום.
לא תמיד יש לי זמן להעלות נקודה או להתייחס לנקודה שהועלתה משום שעד הפעם הבאה שאני מגיע לפורום עובר זמן ואין טעם להקפיץ סתם שירשור.
אני מפרסם פה את סיכומי האירועים שאני כותב לפייטוור ואת הבלוג שאני כותב לוואלה.
אני לא חושב שאף אחד מהשניים קשורים בחוגים או באירועים שלי. להיפך, אני עושה את שני הדברים
לתועלת קהילת אומנויות הלחימה בישראל והפורום הזה הוא אחד הבתים של הקהילה.
אני יותר מאשמח אם יתפתח דיון סביב אחד הסיכומים או הבלוגים שלי ואז השתדל להפרות אותו אף יותר.
לגבי הפעילויות שלנו, שוב, אני מנסה להביא את הפעילויות לידיעת הפורום משתי סיבות:
1. גולשים שאינם מתאמנים ומחפשים ללמוד ולדעת
2. לחגוג מאורעות משמחים כמו חגורות טקסטים עם כלל הקהילה. אם פה לא המקום אז היכן כן?

איתי

yair_bar

New member
מנהל
איתי, אתה קולע בדיוק לטענתי

אתה מגיע ומוצא זמן לכתוב בפורום רק כדי לפרסם את הבלוג לוואלה ואת האירועים שאתה עורך. זו לא ממש תרומה לפורום - זו תרומה לעצמך. ותאמין לי שלרבים מאיתנו אין זמן, אבל אם יש לך זמן לכתוב בלוג לוואלה ולכתוב את הסיכומים לפייטוור - תקדיש קצת זמן גם לפורום בבקשה.

יש אנשים שכלום לא מספיק להם...

זה היה משנה לך אם במקום לפרסם לינק הייתי מפרסם פה את כל המלל?
האם הייתי מוותר על סיכום אירוע + על בלוג בכל שבוע רק כדי לשמוע את דעתי על דבר זה או אחר?
ואם התשובה שלך היא "גם וגם" אז לצערי אין לי זמן לגם וגם.

yair_bar

New member
מנהל
אני צריך להגיד תודה שאתה מוצא זמן לבוא

ולשים קישור לבלוג חיצוני? מצטער - את זה לא תקבל ממני.

הנה, היום באת ושמת ידיעה מעניינת על דיאז וזה מטבע הדברים יפתח דיון - זה משהו מצויין, שמטבע הדברים, היותך קרוב לתחום יכול לתת לך יתרון על חלק מהגולשים.

פעם-פעמיים בשבוע להביא לכאן משהו מעניין או להגיב אם עולים דיונים מקצועייים. תאמין לי שזה גם ימשוך יותר מתאמנים למועדון שלך מאשר קישור לבלוג חיצוני או תמונה מאירוע שלכם. אנשים מעריכים מישהו שעושה להם כבוד ולא בא לעשת עליהם סיבוב

חבל שאתה רואה את זה בצורה כזו

לא ביקשתי הכרת תודה או פירגון רק ציינתי שאני עושה משהו לטובת הקהילה כולה ומשקיע בזה המון זמן ומחשבה.
הפורום זה לא המקום לכתוב בלוג או סיכום של 1500-2000 מילים ולכן אני מצרף לינק.

קצת צורם לי לקבל תגובה כזו, והמשך שירשור כזה, למשהו שאני משקיע בו רבות על מנת להביא לכם מידע, ידע ודעה.
מה לגבי התכנית המשודרת? גם לינק אליה לא יהיה טוב? תעדיף שכל הדיון יתנהל בפורום?

אתה מתעקש להיות קטנוני ואומר ששורה כתובה כאן טובה לדיון משורת לינק לתוכן נרחב בהרבה שמאפשר את המשך הדיון כאן בפורום.

כבר אמרתי שהייתי שמח ל'גם וגם' אבל אין את הזמן לזה.
כשיש לי שילוב של זמן ומשהו להגיד אני אומר אותו.

אתה לא צריך להגיד תודה על שום דבר אבל להתלונן? את זה אני כבר לא מבין.
לא פרסמתי שום דבר שלא קשור לנושא הפורום - כל פרסום שלי נובע ישירות לאומנויות הלחימה.
לכבוד הוא לי שאתה רוצה שאשתתף יותר אבל באמת שאיני מבין את המקום שאתה מגיע ממנו.

AmitNHB

New member
יאיר, הפורום הזה הוא לא יישות שחייבת תנועה

בסדר גודל X על בסיס שבועי. אם יש משהו מעניין, מדברים. אם למישהו לא בא לדבר, לא צריך. אם מישהו רוצה להעלות כאן מאמר או לתרום בכל דרך אחרת, זה יתקבל בברכה אבל לא נראה לי הגיוני לבוא לאנשים בטענות על חוסר השתתפות.

אני לא סגור לגבי תקנות
, ואם להודות באמת, הן גם לא כ"כ מעניינות אותי. אם מישהו מפרסם כאן בלוג\כתבה על נושא הפורום, זה נראה לי סביר כל עוד זה לא פוגם בהתנהלות השותפת של הפורום. אני משתדל לדחוס את הפרסומים הנ"ל לשרשור קבוע ע"מ למנוע הצפה. כנ"ל לגבי סמינרים של MMA שסביר שיעיינו חברים כאן. אין לי בעיה עם זה ואני לא חושב שזה דורש מן המפרסם רמת השתתפות קבועה כלשהיא.

yair_bar

New member
מנהל
מצד שני הפורום הוא לא לוח מודעות

יש עקרון של win-win. עם כל הכבוד, הוא לא יכול (בעיניי) לראות בפורום לוח מודעות נטו לפרסום החוגים שהוא מעביר.
הוא יכול לקנות שטח פרסום בכסף לצורך כך.

מבחינתי הפורום הוא הבית שלי. אני מוכן לתת לו את נתח הבשר שלו, אבל בתנאי שיביא לי משהו בתמורה.

יש לו המון ידע ואני רוצה לקבל מהידע הזה.

ואתה לא יכול להגיד אין לי זמן לכתוב באינטרנט ואז לתת קישור לכל מיני דברים שכתבת באינטרנט.

AmitNHB

New member
הפורום הוא לא לוח מודעות ולכן הודעות שאינן

קשורות לנושא הפורום ימחקו (למעט אם יפתחו בשרשור אוף ע"י חברים קבועים פעם ב...) בעוד שהודעות שכן קשורות יקובצו לשרשורי הודעות. זה נראה לי פייר ובינתיים אתה הראשון להתלונן על המצב הקיים. אם יש חברים אחרים שמסכימים איתך, אפשר לשנות את הנורמות.

AmitNHB

New member
אנט אוסיף עוד משהו: אני חושב שכרגע בגלל שיש

תקופה דלה למדי בעולם ה MMA, זה אולי צורם לך יותר. בימים שהיו אירועים גדולים כל חודש וקרבות טובים חרים הוכרזו כל שני וחמישי ומס' ההודעות בפורום היה פי 3 מאשר הוא כעת אף אחד לא שם לב בכלל להודעות הללו שנדחקו להן ע"י שרשוריפלצת אחרים על ה UFC האחרונים.

yair_bar

New member
מנהל
חלילה, אין סיבה לשנות את הנורמה

השינוי שאני רוצה הוא לעודד את המקצוענים לכתוב ולתרום יותר לפורום.
אני חושב שזה נכתב בצורה מכובדת ולא מעליבה על ידי.
אני חושב גם שההסברים שנתתים רציונאליים ו"עושים שכל".

ברור גם לו שפורום מקצועי ותוסס יכול להביא לו בסופו של דבר עוד מתאמנים.

יש מספר כותבים בפורום שהם "אנשי מקצוע" והתרומה שלהם לא תסולא בפז לחיי הפורום. תחשוב כמה מוצלח יהיה הפורום עם עוד 3-5 כאלה.

שמעלים נושאים מעניינים לדיון, משתפים ממה שקורה בעולם, מנתחים קרבות או אפילו מהלכים בודדים מנקודת מבט מקצועית. לתרומה כזו אין מחיר מבחינת הפורום.

העבודה שלך, אגב, מופתית בעיניי

למעלה