מה הילדים שלכם אוהבים בתוך הסנדויץ

מה הילדים שלכם אוהבים בתוך הסנדויץ

ששולחים להם לבית הספר? הילדים שלי מאד אהבו פיתה עם חביתה וממרח חומוס. הכי שנאו גבינה לבנה בסנדויץ.

מאקי

New member
חביתה ולבנה בתוך לחמניה

עטוף בניר כסף על זה נילון והכל בתוך מגבת נשבעת לכם מוזרים

מירבלי

New member
שלי אוהבים פסטרמה וחומוס וגם

חביתה עם סלט טונה או חביתה עם מטבוחה

נירהמ1

New member
חביתה, או גבינה בולגרית ועגבניה

אחת הבנות אוהבת את החביתה עם בצל ופטריות, השניה ו"הקטן" עם גבינה צהובה. או, לאחת הבנות (הצמחונית) אני עושה סנדוויצ'ים עם סלט חצילים על האש, או ממרח טופו, או לבנה ביתית. לפעמים אני עושה חביתה ספרדית, עם קוביות קטנות של תפוחי אדמה, קוביות קטנות של עגבניה מנוקזת מגרעינים ונוזלים ובצל סגול. החביתה הזאת טעימה לא רק בסנדוויץ'.

מאיה 72

New member
סנדוויצ'ים

אין משהו מיוחד שהם אוהבים, זה תלוי מה בא לה באותו יום, הנה מה שעולה לי בראש כרגע: גבינה לבנה עם גבנ"צ/זיתים/מלפפון חמוץ/עגבניה חומוס עם זיתים/מלפפון חמוץ/פסטקמה חביתה עם קטשופ/גבינה לבנה שוקולד למריחה/חמאת בוטנים והכי הם אוהבים לקחת שאריות מארוחת ערב (פנקייק, בורקס, קרואסונים וכו')

אצלינו ../images/Emo26.gif

סלט טונה סלט ביצים חביתה+ירקות חומוס גבינה משתנה שמן זית+זעתר ובמקרי דיכאון- "השחר"

קישלורן

New member
את השוקולד אני שומרת לעצמי ../images/Emo8.gif

מדי פעם אני מגניבה לה משהו (והבנתי שבימי שישי בגן נותנים להם מדי פעם). שששששש שבעלי לא ישמע.

קישלורן

New member
כשהגננת הודיעה לילדים שיש

שוקולד בסנדוויץ' היא מיהרה "להרגיע" אותי שבד"כ היא נותנת חרובים אבל נגמר לה.

קישלורן

New member
זה היה רק ביום שישי

היא פשוט ניסתה, לדעתי, להרשים אותי ולהגיד שבד"כ היא נותנת עם חרובים וזה שביום שישי היה שוקולד - זה החריג. יש מבין . . . אני בכל מקרה עוקבת אחרי מה שנותנים בגן כי אם למשל נותנים ביצה בבוקר אני צריכה לחשוב על משהו אחר לערב . . . כמו היום למשל. אז עשיתי פסטה מחיטת דורום מלאה (פעם ראשונה שניסיתי וההבדל בטעם לא גדול) עם רוטב עגבניות, פלפלים אדומים וקישואים (שלמעשה שימשו גם כרוטב לבורגול שהכנתי בצהרים).

../images/Emo9.gif גם אני לפעמים "חוטאת"

בפסטה מחיטה מלאה או מאורז. גם טעים לי קוביות טופו עם קישואים, חצילים ופלפל אדום בטפלון עם טיפה שמן זית. זה מצויין לעקוב אחרי התפריט של הגן- שלא יתנו להם דברים מוזרים. אני זוכרת מהגן שלי ארוחת ספגטי ושוקו. ביחד. ללא בשר.

effyba

New member
בני אוהב "טוסט פיתה" למרות שעד

שזה מגיע לפיו בבית הספר זה בודאי קר כמו קרח. אבל הבנצ'יק לא התלונן אף פעם ולשאלה מה לבית הספר היום???- טוסט פיתה!!!

למעלה