מה היתם מגיבים על תחזית כזאת?

baba moshe

New member
מה היתם מגיבים על תחזית כזאת?

שרון עולה לשמים ומתחנן על נפשו לחזור לאחר דיונים הוחלט בביד של מעלה עכב זכויותיו הרבים בהצלת עי ינתן לו את דאפשרות לרדת ולתקן את כול מה שקילקל בשנותיו האחרונות .שרון מסכים ומתעורר והדבר הראשון שהוא אומר שהוא רוצה לבקש סליחה מכול המגורשים והבני תורה והענים שפגע בהם קשות ויעבוד לתקן ויחזור בתשובה שלימה .אני אישית לא אפסיק לבכות מרוב התרגשות ואתחיל להתפלל עליו לרפואה שלימה .מה תגובתכם?

תומרס1

New member
שתתפלל כבר עכשיו לרפואתו

כי הוא רה"מ שלי ושלנו והוא תרם רבות למדינצ\ת ישראל וטובת המדינה וביטחונה וטובת אזרחי המדינה וביטחונם הוא הדבר שעומד מול עיניו.. אני מקווה שהוא יהיה איתנו עוד הרבה זמן ושתהיה לו רפואה שלמה.. אנחנו אוהבים אותו וזקוקים לו.. אל תמהר להספיד אותו ולהעלות אותו לשמיים. מקווה שהוא יהיה חזק וילחם במערכה הזאת כמו שגיבור נלחם!!!

baba moshe

New member
מצטער !כנראה הוא ראש הממשלה

רק שלך אבל שלי הוא לא אותי הוא עשק וגזל לא מוחל לו רק בתנאים שכתבתי לעיל

כייייייייי................

קודם כל לא כווווולם מתפללים לאלוהים לישו, למוחמד, או לכל המצאה שטותית אחרת. אני לדוגמה מאד רוצה ומקווה ששרון יבריא, אבל אני לא מתפלל שזה יקרה משום שאין טעם להתפלל לאלוהים דמיוני שקיים רק בעולם האגדות והפנטזיות, אנשים מתפללים "לאלוהים" (לאוויר למען האמת) משום שזה עוזר להם להעביר זמנים קשים מסוג כזה, כאילו שתבוא ישועה משמיים, אבל מה לעשות שאלוהים הוא אגדה ותפילות אליו הן תפילות לאוויר? אדם צריך להאמין בעצמו ובמעשיו ולא באלוהים דמיוני שקיים רק בראשם של המאמינים בו.

baba moshe

New member
כנראה שאתה מהמיעוט הלא מאמין

אבל זה אני מבטיח לך שכשאתה תצטרך אותו פתאום גם אתה תרגיש שזו קרש ההצלה אלא אם אינך יהודי .תשאל את כול האפיקורסים למיניהם שהתנסו בזה

למעלה