מה היתם עושים במקומי?????

מה היתם עושים במקומי?????

אקס של חברה שלי התקשר אליי, דיברנו קצת ואז הוא שאל מה שלום חברה שלי וביקש את המספר טלפון העדכני שלה. אמרתי לו שאני צריכה לשאול אותה לפני שאני אביא לו. עכשיו אני לא יודעת מה לעשותתתתתתתת. אני יודעת שהמצב הריגשי שלה לגביו עדין מאוד (פרידה קשה) ורק בתקופה האחרונה היא התחילה להתאושש. במקומי הייתם מביאים את המספר? האם לספר לה בכלל שהוא התקשר וביקש?

מיטללל

New member
מממממ

הייתי מספרת. אין פה שאלה בכלל. כי: 1. הוא ישיג את המספר שלה בכל מקרה. זה לא כזה מסובך.ואז היא בטח תתעצבן שהסתרת את זה ממנה. 2. אין לך זכות להחליט החלטות כאלה - להחליט מה יותר טוב בשבילה.

Cobe Anan

New member
את חייבת להגיד לה.

אין פה בכלל שאלה. את לא יכולה להגן עליה לנצח, אבל את יכולה לתמוך בה. זאת זכותה המלאה להחליט מה טוב בשבילה, לא זכותך. זהו.

הממ תראי..

עזבי מה שכולם אמרו לך פה... לה בטוח יש את המספר שלו ואם היא תרצה למצוא אותו היא תמצא... קיצר את יודעת למה הם נפרדו והכל.. והוא בכל מקרה לא תהיה לו בעיה להדיג את המספר.. אז .. אם נראה לך תתני לו.. ותגידי לה.. ואם לא אז תגידי לו שילך לחפש .. וכן יש לך זכות לעשות את זה כי את החברה הטובה שלה ומכירה אותו ואותה ואת כל הסיפור של הפרידה..

eti the one1

New member
השיחה

בשום פנים ואופן לא לפי דעתי לפי מה שאת אומרת שהיא הרוסה ושהיא עכשיו מתגברת אז לא

למעלה