מה היתם רוצים לשפר בספינינג?

מה היתם רוצים לשפר בספינינג?

כיון שברור לי שגם בעלי עניין קרי מנהלי/בעלי חדרי כושר סמויים וגלויים קוראים פה, אז זה האשכול המתאים למאמנים למתאמנים להביע את דעתם בכל נושאשעולה בראשם שקשור לעבודתם, אימוניהם, תנאיהם, שאיפותיהם, אולי משהו יפול על אוזניים קשובות. אפשר גם פנטזיות...

אמממ.. הכללללל ובלבד שהן קשורות לספינינג../images/Emo6.gif

במחשבה שניה, הכלללל... כי, מי שאין לו פנטזיה, לא יכול להגיע להשגים פנטסטיים.

אז ככה

מזגנים טובים יותר מערכות סאונד איכותיות תחזוקה טובה של האופניים יותר שיעורי הכרות שיאפשרו לרוכבים בסיס טוב לעבודה נכונה ובריאה וקצת יותר בגדר הפנטזיה ובונוס גדול - מקרן תקרה שיקרין על הקיר שמאחורי המדריך קטעי וידאו במידה ויש כאלו שהוא רוצה להציג. למשל קטע וידאו של הטור באלפ-דואז בזמן אימון עליות טוב :)

הי אסף , למימוש הפנטזיה, תבקש העברה

לסניף בו אני מתאמנת. אלא מאי?, המקרן תקוע אי שם למעלה כ"אבן שאין לה הופכין" למעט מרתון פיצוץץ אחד שהיה לפני שנה בו הקרינו את הסרט הידוע של מדונה בזמן המרתון, לא היה בו שימוש, כמה חבל.

כמובן שהכוונה היא

שגם תהיה גישה למדריך להזין VIDEO STREAM מדיסק DVD ומומלץ גם מUSB :) בקיצור, צריך לחבר אליו מחשב קטן.

טלטלונה

New member
שיפור ...

לפחות רכז ספינינג אחד בכל מועדון שיוצא להשתלמויות כל כמה זמן ויכול לתת משוב וטיפים חדשים לכל שאר המדריכים... נ.ב שאלתי את המדריך שלא דיווש למה הוא לא ישב על האופניים והוא ענה לי שבבוקר לפני השיעור הוא יוצא לרכיבת שטח של 14 או 40 ק"מ (לא שמעתי בדיוק) והוא מסתכן בפציעה ובשיעור שנכחתי בו הוא אמר שידווש כל השיעור ואכן כך.. לא ירד דקה מהאופניים

אני הייתי משפר מערכת הסאונד

צבע לבן הרמקולים j b l לא זכור לי הדגם כרגע 5 רמקולים שמפזרים את הסאוונד בצורה איכותיתי ביותר שיפור קל במזגנים 2 מאווררי תקרה pro שמפזרים אוויר בצורה עדינה כל חודש קבוע השתלמות בנושא אחר ,מצויינות בשירות,פיזיולוגיה,תזונה,תורת האימון............................. ישיבה תקופתית עם כל המחלקה על מנת להעלות רעיונות, יצירתיות,סינכרון מחלקתי,וכללי עם שאר המחלקות אני אישית עושה את למחלקה שלי ובקרוב יקרה גם שינויים בסאוונד ושאר מקווה שעזרתי

gin11

New member
מה לשפר ?

ממממ... אולי אענה את מה יש לשַמֵר בחדר הזה ... ?:) מ שבטוח את המתאמנים המדהימים , את האנרגיה שהם מביאים .את האימונים . וכל השאר- אפשר פשוט להחליף : הסאונד - מזכיר טרנזיסטור של פעם האופניים- נדמה לי שהם מהדגם הראשון של וי-בייק . אין נייר ניגוב אין מפיג ריחות . את החדר- שהוא בונקר , אבל בעצם לדמנו לאהוב את הצפוף הזה . את הפתיחות של ההנהלה והעלאת המוטיבציה שלהם - להבנה אחרת של הענף הזה ...

תכנון נכון של החדר מראש

המקום היחיד בו ראיתי מערכת מיזוג עם פילטרים והזרמת אויר צח, מערכת קול משובחת ועיצוב פשוט, אבל נכון, הוא חדר הספינינג של בועז בפ"ת. מהאופניים פחות התרשמתי (יש כאלה שאוהבים אותם). בד"כ אנשים בונים את חדרי הספינינג טלאים על טלאים וכמעט בכל המקומות המיזוג אינו מתאים לחדר בו מבצעים פעילות ספורטיבית. אם היה אפשר - פריטי חובה בכל חדר ספינינג היו מגבות, בר מים (תמי4, או מינרליים) וכמובן שזה פוגע בהנכסות המקום ומדריך עם מבטא ספרדי.

gin11

New member
אוהבת אוהבת

אולי לא הייתי מובנת- האופניים עדיין מלפני 8 שנים . לא שודרגו ולא מטופלים . לא חושבת שניתן לקרא לזה אופניים . הם ממש גרוטאות . אני מאוד אוהבת את ה V BIKE . שבת נפלאה יפי

למעלה