מה היתם

dark eyes

New member
מה היתם

ממליצים לי לעשות
אז הנה המקרה אבל ממש בקצרה!! אז ככה היתה לי ידידה קרובה מאוד כבר שש שנים כמעט! עכשיו פעם ממזמן הינו חברים, אני אהבתי אותה תקופה ארוכה ואמרתי לה את זה. עכשיו כמה פעמים היה בנינו קטע שהוא על בסיס מיני בלבד
והיא דאגה להבהיר את זה, שאין לה כלום אליי מעבר לאותה משיכה. מצידי זה היה בסדר, זה לא גרם לי לחשוב שהיא אוהבת אותי ולא שינה לי כל כך
להיפך היה לי ממש בסדר. עכשיו אחרי פעם אחרונה שהיה בנינו קטע שנמשך זמן מה היא מאוד בכתה לי ואמרה לי שהיא החליטה שהיא יותר לא נכנסת לקטעים כלאה איתי ושהיא לא רוצה יותר (שתבינו זה קרה שניה אחרי שהיינו במצב מאוווד אינטימי). לפני שבועים בערך כולם ישנו אצלי, ואחרי מאמצים אין ספור שלה היא ישנה איתי במיטה (למרות שהיא היתה צריכה לישון עם חברה שלה) אחריי לילה שלם שלא מגעתי בה הגיע הבוקר והתחלתי לגעת בה וזה לא שינה לה, אחריי כמה זמן היא אפילו נשכבה בתנוחה עלי. אחרי כמה דקות כאלה היא התחילה לבכות לי (כן לא לצחוק בנים היא בכתה לי במיטה) וקמה מהמיטה והלכה
לא היה לי כוח כבר לזה, כמו שכבר אמרתי קרה בעבר שהיא בכתה לי על זה. עכשיו כדי לקצר את ההמשך היא טוענת שנגעתי בה כשהיא ישנה, אני יכול להשבע בזרעים שיום אחד יהיו ילדי שהיא לא ישנה, והיא עמודת על שלה. עכשיו ביקשתי שלא נדבר כי היא ממש קוראת לי אנס. מה לעשות איתה?!

Knightwish

New member
וואי מראה חמור...

שמע אחי.. אתה ראסמי בבעייה....אם באים אליך בטענות תטען שהיא כועסת עליך והיא זאת שרצתה לישון ריתך והיא סתם ממציאה כי היא כועסת על מה שהיה בניכם.. ואיתה זרוק אותה לכלבים ואל תסתכל עליה יותר..... בכל מקרה אני אז אאז ביי

Law Ho

New member
תראה בן אדם

פעם ראשונה שהיא בכתה לך המשכת כאילו כלום לא קרה.. ואז היא בכתה פעם שנייה.... זה רמז בשבילך שמשהו לא בסדר. עד שאתה לא סוגר איתה את העניינים אז אל תמשיך. יכול להיות שבאותו רגע היא רצתה ואחרי זה היא כברלא רצתה ועכשיו היא סתם בורחת מאחריות על מה שהיא עשתה כדי שהיא לא תכעס על עצמה. שתקרא לך אנס ושתרקא איך שהיא רוצה. אתה גם לא צריך להצדיק את עצמך בפני אף אחד אחר. שכל אחד יגיד ויחשוב מה שהוא רוצה. אתה יודע את האמת ומי שהאמת מעניינת אותו יבוא אליך. אם היא רוצה להמשיך להשאר ידידה שלך אז תבהיר איתה את העניינים או שלא תיגע בה יותר.. עד שאתה מבהיר מה קורה ביניכם... גם אם היא מתחילה.. תחתוך את זה עד שתסגרו את הבעיות שלכם (כי ברור שיש בעיה.. היא לא בוכה סתם). אם היא לא רוצה לדבר איתך וזה... אז תן לה זמן עד שהיא תרגע.. ומקסימום הקשר שלכם יתרחק ולא תהיו יותר בקשר.. אין מה לעשות. בחירה שלה ואתה לא יכול לכפות עליה.

היא יכולה לקרוא

לך אנס. אבל כל עוד היא נכנסה לישון לצידך במיטה, זה כבר מבטל את הקייס הזה. בעיקר מכיוון שזה לא היה כדי לפגוע. בהחלט קורה שאנשים מתעוררים/לא מתעוררים. ולפעמים גם יוצא להגיד משפטים מתוך שינה כאשר מנסים להעיר אותך בבוקר לדוגמא. ובאמת נראה שהצד השני ער. אבל בתכלס עוד ישנים שם. או שפשוט לא זוכרים מה קורה באותו הרגע. כן זה קורה. ואם היא לא מקשיבה לך ולא מאמינה לך, תסביר לה שזה היה טעות. ושאתה לא מתכוון לפגוע. אם עדיין לא איכפת לה, עדיף לך להתרחק ממנה. קשה מאוד להיות בקשר כשאין אימון בין הצדדים לדעתי. בעיקר לא קשר קרוב. בהצלחה.

dark eyes

New member
אז זהו

חבר'ה אמרתי לה עוד באותו רגע, שאני לא חושב שהיא ישנה, ומאוד קשה לי עם מה שהיא אומרת עלי, אבל התנצלתי בפניה על זה שלא הייתי צריך לגעת בה לא קשור לישנה או ערה
(כי בתכלאס זה היה מונע הכל) אבל להתנצל על משהו שלא עשיתי אחרי שידידה קרובה קראת לך אנס, לא מוכן
|
עוד משהו קטן, מה אתם אומרים בכל זאת היא חברה קרובה מאוד שלי לנסות לגשר על זה או לא
הרבה אמרו לי קח את האשמה למרות שאתה לא אשם, כי כנראה שככה היא בורחת האחריות על המעשים שלה, אז תן לה להרגיש לא אשמה ולפחות תחזור לדבר איתה... כדאי

כדאי...

אם הבנתי ממך אתה ממש אוהב אותה, וצריך לגרום לאהבה לפעול. תקח את האשמה זה לא כזה קריטי תמנע מריבה זה לא שווה את זה.. אל תבקש מחברה שלה שתגשר, תספר לה בדרך אגב. בנות מדברות, היא תגשר גם מבלי שתבקש

לפי דעתי..

ממש ממש ממש ממש לאאאאאאאאאאאא למה שתיקח על עצמך מעשה שלא עשית? שאנשים יחשבו עליך סתם דבריים? יענו מה אתה אשכרה חושב על ללכת ולהגיד לכולם שאתה עשית את זה נגד רצונה? שאנשים יחשבו שאתה מגעיל והיא בסדר? אני חושבת שלאנשים כאלה לא מגיע שנעשה טובות כנראה שהיא לא מחשיבה אותך כמשהו קרוב אם היא מאשימה אוך ככה ולא שוכחת מהעניין

אתה תמיד יכול להגיד

שאתה מצטער ולא ידעת שהיא בעצם יישנה, אבל הטעות הכי גדולה זה להכנס ראש בראש איתה..

אממ אז את חושבת..

שזה בסדר שהוא יקח על עצמו את האחריות על דבר שלא עשה? שיגידו עליו סתם דבריים?

אני חושב, לא חושבת

שתמיד אפשר להגיד שזו כנראה הייתה אי הבנה מיצדו (כי הוא זה שעשה את הפעולה) ככה הוא לא יוצא אשם. עדיף להכנס לדיפנס מאשר להתחיל לתקוף.. זה נותן יותר אפשרויות לפתרון.

dark eyes

New member
כל האנשים

שיודעים על הסיפור מכירים אותי כל כך טוב, הם יודעים שאני לא יעז לעשות את זה בחיים לי... אבל מה שפוגע בי זה שהיא חושבת ככה אולי באמת
בכל זאת תחשבו החברה הכי קרובה שלכם אומרת שעשיתם משהו כזה... אוווףףףף זה מזה קטע מסריח ומעצבן

תתן למשהו שאתה סומך עליו

להתערב ולסדר את העיניינים.. נדמה לי שהיה לה מספיק ממך לשבוע לפחות.. אתה יכול לעשות יותר נזק ממה שאתה חושב

dark eyes

New member
זאת הצעה טובה

אבל אף גורם לא כל כך מעורב בזה ומכיר את כל הקשר שהיה לנו..

אבל אחרי הכל

הייתם בקשר כזה קרוב והכל. למה לתת לדברים כאלה להפריע? הרי לא התכוונת לפגוע בה, תבקש סליחה על כך שהיא נפגעה.. לא על כך שאתה באת לפגוע בה. אני חושב שפשוט כדאי להתנצל במובן החברי בעיקר. אם איכפת לך ממנה והכל כמובן. למרות שאני עדיין לא חושב שאתה אשם. בהצלחה.

dark eyes

New member
ואם אני אתנצל

והיא לא תקבל את ההתנצלות
נגיד ואני אדבר איתה ולא חישהו ששלחתי. אני כבר לא יודע מה אני רוצה ממנה. מצד אחד לא עובר יום שאני לא חושב עליה, אני יודע שהייתי מאוהב בה ברבה זמן ורק אם היא הייתה םונה אליי ואומרת שהיא רוצה הייתי קוטף לה את הירח ושוחה אוקינוסים, אבל אחרי מה שהיא עשתה לי למה אני עדין מרגיש ככה

כי בעצמך אמרת

שאתה אוהב אותה. אז זו הסיבה שאתה מרגיש ככה. עכשיו השאלה כאן היא עד כמה אתה אוהב אותך. האם הפגיעה הזו שלה בך חזקה מידי בשביל שתרצה להמשיך קשר כלשהו איתה? אם זה באמת ככה אז פשוט תגיד לה (או אל תגיד לה כלום יותר) ותסגרו את העניין. אם אתה עדיין רוצה קשר ועדיין מרגיש שאתה רוצה משהו, תדבר איתה. תפנה אליה. תסביר לה. תנסה לחזור לקשר. בהצלחה.

למעלה