מה הכוונה ואמא שלך התרגלה לבדידות?

מה הכוונה ואמא שלך התרגלה לבדידות?

מה הכוונה ואמא שלך התרגלה לבדידות? בשיר אמממ כינרת בזריחה.... מה הכוונה אמא שלך התרגלה לבדידות? האם הכוונה זה שמישהו השאיר את אמא שלו בבית כי הוא בכינרת אוכל סרטים ,,,,,,,,בגלל ההזיות? או שהיא פשוט מתה, בקיברה כי קישרתי את זה אולי לשיר בוכה על הקבר ומי שבקבר -נשאר בודד

אני חושבת

שמדובר על חבר שמת בצורה כזאת או אחרת (אולי בצבא אולי בתאונה) "אני הולך בשבילך לחברה שהייתה שלך " ולכן אבא שלו השתגעה (לא התמודד טוב עם האבל) ואמא שלו נשאה לבד וכתוצאה מכך - התרגלה לבדידות.

התעוט

New member
לא נראה לי שזה על מישהו שמת

כי מה הקשר ללכת לחברה?ומה זה אתה הלכת בשטחים לא שלך?אלא זה מדובר על אחד שלקח הרבה סמים והתחיל עם בנות אחרות.

שטחים לא שלך

זה דווקא מאוד מתקשר לצבא , ולמוות בצבא על מזבח אמונות שלרוב הן אפילו לא שלך.

2 פרושים טובים יש פה

לשטחים לא שלך: *-הלכת עם בנות אחרות *-אתה חייל שבא להנות בכינרת ושאתה בשרות אתה פולש לשטחים של האויב/ הפלסתינים

התעוט

New member
אבל אביב אמר מפורש בערד 97

שזה על אחד שלקח סמים(הוא אמר לקהל, בלי סמים חברים והשיר הבא זה על אחד שלקח סמים והרבה), אז זה לא קשור לצבא

מעיין51

New member
כן שקוראים קודם את הפירוש שלך ואז

עוד פעם את השיר אז זה נשמע הגיוני.. על אחד שלקח הרבה סמים ומת מהם בסוף.. אני הולך שוב בשבילך לחברה שהייתה שלך ואמא שלך התרגלה לבדידות

כאשר השיר יוצא לנחלת הכלל

לכל אחד יש את הזכות והיכולת לפרש אותו כראות עיניו אז לא נוריד מדעות של אחרים כל עוד הם לא פוגעות בנו!
ישראל

Forever NemeSh

New member
להשאיר את אמא מאחור..

באיזשהוא מקום זה מתקשר לי ללנטוש את השורשים של עצמך. אמא שננטשת בצורה כזו או אחרת, מוות ושיגעון, נשארת בודדה.. ומתרגלת לזה. זה איזשהוא מצב בלתי אפשרי כי לבדידות קשה מאוד להתרגל בייחוד שהוא עקב אובדן של אנשים קרובים מאוד עד לרמת משפחה. וואו, השיר הזה העלה בי דמעות עכשיו כ"כ

avicanada

New member
whell ze yoter al yonatan gefen

bezman she hu sata harbe ve ima shelo lo asta klum ve hitragla lehisaer bodeda bezman shu ose et ma shu ose livroach mize ba kineret

למעלה