לכמה זמן מספיקים הויטימנים...חפשתי הסברים באנגלית ולא מצאתי ..אצרף דוגמא
F fish75 Member ביום רביעי ב- 16:30 #1 לכמה זמן מספיקים הויטימנים...חפשתי הסברים באנגלית ולא מצאתי ..אצרף דוגמא
F fish75 Member ביום חמישי ב- 16:24 #2 מאן דהוא הבין מכאן משהו? קפסולות ויטמנים בבד איך?ואחרי שנתיים יהיו עוד ויטמנים בבד? לי ידוע שויטמנים יש במזון או כתוסף מבית מרקחת
מאן דהוא הבין מכאן משהו? קפסולות ויטמנים בבד איך?ואחרי שנתיים יהיו עוד ויטמנים בבד? לי ידוע שויטמנים יש במזון או כתוסף מבית מרקחת
ר רשר Well-known member מנהל ביום חמישי ב- 17:12 #3 מיקרו קפסולות מסוגים שונים מכניסים כבר שנים לבדים בעיקר לגרביים למניעת עובש וריח "רגיל" היה לפני כמה שנים בבית שמש מפעל שעסק בפיתוח הנושא אפילו בקפסולות זכוכית,
מיקרו קפסולות מסוגים שונים מכניסים כבר שנים לבדים בעיקר לגרביים למניעת עובש וריח "רגיל" היה לפני כמה שנים בבית שמש מפעל שעסק בפיתוח הנושא אפילו בקפסולות זכוכית,
יוביוב הירוק Active member היום ב- 10:29 #4 באופן כללי נראה לי שהפרסומת הזו היא אוסף חירטוטים וקישקושים - "מערכת תלת מימדית לבקרת אקלים..."
ר רשר Well-known member מנהל היום ב- 11:50 #5 נכתב ע"י יוביוב הירוק: באופן כללי נראה לי שהפרסומת הזו היא אוסף חירטוטים וקישקושים - "מערכת תלת מימדית לבקרת אקלים..." לחץ כדי להרחיב... כנס לתערוכת אומנות וקרא בכניסה את דבר האוצר - אז תבין מה זו חרטטנות
נכתב ע"י יוביוב הירוק: באופן כללי נראה לי שהפרסומת הזו היא אוסף חירטוטים וקישקושים - "מערכת תלת מימדית לבקרת אקלים..." לחץ כדי להרחיב... כנס לתערוכת אומנות וקרא בכניסה את דבר האוצר - אז תבין מה זו חרטטנות