מה הכוונה שה h10 לא משמש כדיסקונקי כאילו, פשוט אי אפשר לשים עליו קבצים שהם לא שירים או תמונות?!?
M meidos New member 23/6/05 #1 מה הכוונה שה h10 לא משמש כדיסקונקי כאילו, פשוט אי אפשר לשים עליו קבצים שהם לא שירים או תמונות?!?
מ מוישה כהן New member 23/6/05 #3 אולי הכוונה שאין לו בגוף המכשיר כניסת USB והעמסת הקבצים היא רק דרך כבל.
M meidos New member 23/6/05 #5 רגע רגע רגע! אתם רוצים להגיד לי שבגרסא האירופית יש יציאת יואסבי למכשיר עצמו, וזה לא דרך כבל?, אם ככה, אז מה זה משנה, כאילו, זה אומר שעדיין אפשר לאחסן עליו קבצים "רגילים" וכו'.! היפי דוב!
רגע רגע רגע! אתם רוצים להגיד לי שבגרסא האירופית יש יציאת יואסבי למכשיר עצמו, וזה לא דרך כבל?, אם ככה, אז מה זה משנה, כאילו, זה אומר שעדיין אפשר לאחסן עליו קבצים "רגילים" וכו'.! היפי דוב!
B bitonano New member 23/6/05 #6 סתם בילבלו אותך... בשתי ה-H10 יש כבל USB אשר מתחבר למחשב רק שבאמריקאית אתה לא רואה את המכשיר ב"מחשב שלי" ולא ניתן להעביר בו סתם קבצים...
סתם בילבלו אותך... בשתי ה-H10 יש כבל USB אשר מתחבר למחשב רק שבאמריקאית אתה לא רואה את המכשיר ב"מחשב שלי" ולא ניתן להעביר בו סתם קבצים...