מה הכי אאוט בעיניך?

vashla

New member
מה הכי אאוט בעיניך?

פשוט היתיי חייבת לכתוב את זה פה.זו היתה שאלה במעריב לנוער, ואלו התשובות יש הנוער: -עגיל בטבור -בתולות עד החתונה -מכנסי עור -סיליקון בחזה -להיות פריק -מייקל ג'קסון והסיפורים עליו -מכנסיים צרים -בלונדיניות -חוטיני -להיות אין. מה לדעתכם ממה שהם אמרו בעצם אין? יש דעות? ביקורות? תגובות?

1. למה בלונדינית זה Out ?

כמובן - עבור שחורות השער כל בלונדינית = Out ( מתוך קנאה ). 2. למה סיליקון בחזה = Out ? עבור אלה שאין להם, מה ישימו אם לא סיליקון ? 3. עגיל בטבור ? משוגע מי ששם. אחרי שיחטוף דלקת עור יבין למה זה Out. ועגיל בעבר המין טוב יותר ? ממש כמו המפגרים באפריקה. חוזרים לגור על העצים כמו הקופים ? 4. מכנסי עור זה Out ? בטח עבור מי שאין לו 700-800 ש"ח לזוג זה לגמרי Out. 5. ממתי חוטיני Out ? בטח בת במשקל של 100 קילו יוצאת Out מהחוטיני, והוא לא כל כך מתאים לה... 6. מכנסיים צרים בטח Out לבת עם תחת גדול, אך אחת בעלת רגלי איילה זה IN ועוד איך... 7. הגרוזיניות מתחתנות כבר בגיל בת-מצווה ( 12 ), אז הן בטח בתולות עד החתונה... ============= תביאו עוד כמה שטויות - לכל אחת יש הרי תשובה. זה נוער זה ? זה נועד שכבר נולד זקן ועייף.

i l0ve u

New member
אממממממ....

1.מה קשור קנאה לבלונדיניות? מה אני לא יכולה לצבוע? 2.וסיליקון זה יעני פעם היה הרבה יותר IN וכולם היו עושות היום באופנה זה יותר המראה הטבעי {עלק} 3.עגיל בטבור לייק פאסססהההה 4.מכנסי עור-טוטאלי OUT לטעמי האישי זה דוחה ובלי קשר לכסף מה הקשר בכלל???יש תקופות שאת רואה שמעצבים בגדים מעור ושהרבה לובשים את זה ותאמיני לי שהכסף בקטע הזה בכלל לא קשור ! אבל היום לא תראי הרבה שלובשים מכנסי עור {אם בכלל} 5.כן כן חוטיני כבר לא מה שהיה פעם זה פשוט כמו שאמרת נהיה יותר מדי יעני לכל אחת כמעט יש חוטיני בארון גם כאלה שיש יגידו שהאופנה הזאת לא בשבילן{תפרשו את זה איך שתרצו} אבל פעם הייתה התלהבות מחוטיני היום כבר אף אחד לא שם ככה שאפשר להגיד שמבחינת התלהבות זה OUT אבל כעיקרון הרבה אימצו את זה ולובשות ככה שמבחינת פריט לבוש זה לא אאוט.... 6.אומנים גם מכנסים שנראים כמו מצנח זה כבר לא הכי IN לדעתי אבל צרים? ממתי הם חזרו לאופנה? שאנחנו מדברים על IN וOUT מדברים על מה אופנתי ולא על מה שמתאים לאנשים מסוימים....יעני זה שמכנס צר מתאים למישהי עם רגלי איילה כמו שאמרת לא אומר שזה IN!!! 7.חחחחחחח זה כבר לא ענין של IN וOUT זה כבר ענין אישי של כל אחד וזה באמת לא דבר שצריך לעשות בגלל שזה IN או משהו...!!!

אור P

New member
מה הכי אאוט בעיניי...

הכי - בתולות עד החתונה, פריקים, מייקל ג'. כל השאר עדיין אין.

מאיה1983

New member
הכי אאוט

לעשות מה שנחשב "אין". הכי לא אאוט לעשות מה שאתה חושב שאין

Moondust

New member
בתולות עד החתונה זה כל כך אאוט../images/Emo41.gif

לרוץ ולשכב עם חצי שכבה בגיל 14 זה עכשיו מה זה אין כאילו.

לפי דעתי זה לא אין..

זה כבר פרחיות אם עושים את זה בשביל האין

חרא16

New member
מה זה השטויות האלו...

אין דבר כזה אין אאוט...בסקס זה כל אחת לגבי עצמה... אני בטוחה שכל בחורה בכל רגע נתון יכולה לשכב עם בחור זה תלוי בה..ובמה שהיא רוצה לעות. אני אישית..בטוחה שאשאר בתולה עד החתונה, וזה לא קטע של אין אאוט זה אני עצמי...ככה תמיד הייתי.!!!

להיות אין זה באמת כך כל אאוט!

לדעתי...דרך אגב אני חדשה בפורום
אני חושבת שהגיע הזמן שיפסקו כל הטרנדים המעצבנים שיש בבגדים\אביזרי גוף,שכל אחד יהיה עצמו.

אני חושבת ש...

מכנסי עור, סיליקון בחזה, להיות פריק, מייקל ג'קסון... ואישית, חרשו על הבן אדם הזה...מסכן שיעזבו אותו כבר...

אתם מדברים על סיליקון כאילו שזה

תספורת.. לא כל אחת עושה סיליקון
ועוד צעירים
פחחח אף אחת לא עושה.. זה בכלל לא הכי נהוג לעשות
רק הדוגמניות והמיליונריות עושות (לרוב)

MMM007

New member
הכי אאוט זה בתולות עד החתונה...

ובלונד תמיד יהיה IN

yoni©

New member
יותר מדי אאוט!!!

עגיל בטבור
אאוט!!! עכשיו עושים פירסינג רק בפנים. במיוחד כמו שכריסטינה אגילרה עשתה, בין הסנטר לשפה התחתונה.
בתולות עד החתונה
מיושן... זה היה נחמד ששמעו שליסה קודרו (פיבי מחברים) עשתה את זה, אבל כשגילו שהיא הייתה בת 32 בחתונה, כולן נבהלו.
מכנסי עור
לא אין כל כך... זה הפך לדי זנותי בזמן האחרון, למרות שיש גזרות שהן פשוט יפות, ואין מה לקטול בהן.
סיליקון בחזה
חזה טבעי זה כ"כ כן IN היום... אני ממש לא אוהב את כל הבחורות שמנפחות את החזה שלהן לגודל של סנאי ממוצע כי זה ממש דוחה אותי...
להיות פריק
אאוט אבל להיות גותי זה כל כך כן אין היום!!! התחפשתי בפורים לגותי, עם גלימה וציורים על הפנים והכל, ומאז גיליתי כמה שזה אין. בכלל, כל סגנון החיים הגותי (למי שלא יודע מזה גותי, אז אני אגיד שזה מעין שילוב של פריק עם נוצרי קתולי מימי הביניים).
מייקל
נמאס...
מכנסיים צרים
נמאס...(יש לי דז'ה וו)
בלונדיניות
טבעיות תמיד יהיו יפות, אבל כאלה שצובעות זה כבר לא יפה...
חוטיני
לא ממש אאוט... אבל חוטיני ומכנסיים בגזרה נמוכה זה שילוב זוועתי... אולי זה יפה על פינק, אבל על בחורות רגילות שהן לא סלבס זה פשוט לא נארה טוב...

Moondust

New member
כן, למכנסי עור יש גזרות כאלה יפות

למי אכפת שזה היה פעם פרה ששחטנו כדי ללבוש את עורה ולהשוויץ בפני החבר'ה?

אור P

New member
חוטיני ובלונדיני זה לא אאוט!!

זה עדיין IN - חוטיני - על שוות כמובן, ובלונדיני - על מי שזה באמת מתאים

למעלה