זו שאוהבת אותו
New member
אמבולנס המשאלות - מגשימים לאמא חלום!
חברים!!!!
לפני שבועיים פניתי לאמבולנס המשאלות וביקשתי להגשים חלום לאמא שלי, היא תכננה לנסוע לאופרה כרמן במצדה שמתקיים החל מיום חמישי הזה עד יום שלישי הבא
היא תכננה לנסוע עם אחותי אבל פתאום המצב התדרדר ככה וברור שכבר אי אפשר
הייתי צריכה לשלוח להם דו"ח מהרופא המטפל, ודו"ח סיעודי מהאחות וכל מיני כאלה, והיום סוף סוף הם התקשרו להודיע לי שיש אישור!!!!!
לא סיפרתי כלום לאמא שלי עד היום כי לא רציתי שתתאכזב במידה ולא יאפשרו לנו
אבל הם אמרו כן והיום כשחזרנו מהחתונה סיפרנו לה (צילמתי בוידיאו באייפון) והיא בהתחלה בכתה ואמרה שבשום אופן לא
ואז לאט לאט שאלה שאלות, הבינה והסכימה ועכשיו היא אפילו מחייכת, מאושרת ומתרגשת ומצפה לזה!
אנחנו נורא מתרגשים כולם
אבא שלי אמר לה להודות לי כי אני ארגנתי הכל (אלק ארגנתי... כולה פניתי לאמבולנס המשאלות ופיקססתי להם כל מה שביקשו ונידנדתי להם עד שהחזירו לי תשובה סופית, אבל זה באמת שום דבר....)
היא אמרה לי אח"כ שאין עוד בנות כמוני בעולם שהיו עושות את זה בשביל אמא שלהן
ואני אמרתי שלדעתי כל אחת הייתה עושה את זה.... ושמה שיעשה אותה מאושרת - יעשה אותי מאושרת
אנחנו צריכים רק לבחור יום שבו נלך
אני נוטה לבחור את היום הכי קרוב - חמישי
כי מי יודע מה יהיה בעוד שבוע, המצב יכול להתדרדר
אין לדעת מה יקרה... עדיף לא לחכות עם הדברים האלה לדעתי
בכל אופן, אני מתרגשת
אפשר לצרף לאמבולנס 2 מלווים ואחותי ואני נלך איתה כי אבא שלי לא רוצה ממש
האמת שאני הולכת להשתעמם מוות כי אופרה ממש לא מעניינת אותי בשום צורה אפשרית
אבל אני רוצה לראות את אמא שלי שם ולכן אצטרף
מקסימום אקח איתי ספר
חחחחח
חברים!!!!
לפני שבועיים פניתי לאמבולנס המשאלות וביקשתי להגשים חלום לאמא שלי, היא תכננה לנסוע לאופרה כרמן במצדה שמתקיים החל מיום חמישי הזה עד יום שלישי הבא
היא תכננה לנסוע עם אחותי אבל פתאום המצב התדרדר ככה וברור שכבר אי אפשר
הייתי צריכה לשלוח להם דו"ח מהרופא המטפל, ודו"ח סיעודי מהאחות וכל מיני כאלה, והיום סוף סוף הם התקשרו להודיע לי שיש אישור!!!!!
לא סיפרתי כלום לאמא שלי עד היום כי לא רציתי שתתאכזב במידה ולא יאפשרו לנו
אבל הם אמרו כן והיום כשחזרנו מהחתונה סיפרנו לה (צילמתי בוידיאו באייפון) והיא בהתחלה בכתה ואמרה שבשום אופן לא
ואז לאט לאט שאלה שאלות, הבינה והסכימה ועכשיו היא אפילו מחייכת, מאושרת ומתרגשת ומצפה לזה!
אנחנו נורא מתרגשים כולם
אבא שלי אמר לה להודות לי כי אני ארגנתי הכל (אלק ארגנתי... כולה פניתי לאמבולנס המשאלות ופיקססתי להם כל מה שביקשו ונידנדתי להם עד שהחזירו לי תשובה סופית, אבל זה באמת שום דבר....)
היא אמרה לי אח"כ שאין עוד בנות כמוני בעולם שהיו עושות את זה בשביל אמא שלהן
ואני אמרתי שלדעתי כל אחת הייתה עושה את זה.... ושמה שיעשה אותה מאושרת - יעשה אותי מאושרת
אנחנו צריכים רק לבחור יום שבו נלך
אני נוטה לבחור את היום הכי קרוב - חמישי
כי מי יודע מה יהיה בעוד שבוע, המצב יכול להתדרדר
אין לדעת מה יקרה... עדיף לא לחכות עם הדברים האלה לדעתי
בכל אופן, אני מתרגשת
אפשר לצרף לאמבולנס 2 מלווים ואחותי ואני נלך איתה כי אבא שלי לא רוצה ממש
האמת שאני הולכת להשתעמם מוות כי אופרה ממש לא מעניינת אותי בשום צורה אפשרית
אבל אני רוצה לראות את אמא שלי שם ולכן אצטרף
מקסימום אקח איתי ספר