מה הכי בא לכם

אמבולנס המשאלות - מגשימים לאמא חלום!

חברים!!!!
לפני שבועיים פניתי לאמבולנס המשאלות וביקשתי להגשים חלום לאמא שלי, היא תכננה לנסוע לאופרה כרמן במצדה שמתקיים החל מיום חמישי הזה עד יום שלישי הבא
היא תכננה לנסוע עם אחותי אבל פתאום המצב התדרדר ככה וברור שכבר אי אפשר
הייתי צריכה לשלוח להם דו"ח מהרופא המטפל, ודו"ח סיעודי מהאחות וכל מיני כאלה, והיום סוף סוף הם התקשרו להודיע לי שיש אישור!!!!!

לא סיפרתי כלום לאמא שלי עד היום כי לא רציתי שתתאכזב במידה ולא יאפשרו לנו
אבל הם אמרו כן והיום כשחזרנו מהחתונה סיפרנו לה (צילמתי בוידיאו באייפון) והיא בהתחלה בכתה ואמרה שבשום אופן לא
ואז לאט לאט שאלה שאלות, הבינה והסכימה ועכשיו היא אפילו מחייכת, מאושרת ומתרגשת ומצפה לזה!

אנחנו נורא מתרגשים כולם

אבא שלי אמר לה להודות לי כי אני ארגנתי הכל (אלק ארגנתי... כולה פניתי לאמבולנס המשאלות ופיקססתי להם כל מה שביקשו ונידנדתי להם עד שהחזירו לי תשובה סופית, אבל זה באמת שום דבר....)
היא אמרה לי אח"כ שאין עוד בנות כמוני בעולם שהיו עושות את זה בשביל אמא שלהן
ואני אמרתי שלדעתי כל אחת הייתה עושה את זה.... ושמה שיעשה אותה מאושרת - יעשה אותי מאושרת

אנחנו צריכים רק לבחור יום שבו נלך
אני נוטה לבחור את היום הכי קרוב - חמישי
כי מי יודע מה יהיה בעוד שבוע, המצב יכול להתדרדר
אין לדעת מה יקרה... עדיף לא לחכות עם הדברים האלה לדעתי

בכל אופן, אני מתרגשת

אפשר לצרף לאמבולנס 2 מלווים ואחותי ואני נלך איתה כי אבא שלי לא רוצה ממש
האמת שאני הולכת להשתעמם מוות כי אופרה ממש לא מעניינת אותי בשום צורה אפשרית
אבל אני רוצה לראות את אמא שלי שם ולכן אצטרף

מקסימום אקח איתי ספר
חחחחח

saribon

New member
וואו!

קודם כל כל הכבוד. אל תזלזלי בזה. בססופו של דבר כל ארגון הוא "לפקסס ולהתקשר ולשלוח".. אבל חשבת על זה, עשית את זה ובעצם את זו שדואגת להגשים לאמא שלך את החלום. אז באמת כל הכבוד!
שנים -איזה יופי לאמא שלך שזוכה לזה.
ושלישית - לכי תדעי אולי תהני בכל זאת? זו הפקה מאוד מרשימה בתפאורה הכי מרשימה שיכולה להיות..

kmiki

New member
את מדהימה, כל הכבוד לך

איזה יופי של יוזמה, כל הכבוד לך, זה נשמע ערב מדהים, ואני בטוחה שלשושתיכן תזכרו אותי כל החיים, תנצרי את הערב הזה, אני בטוהח שהוא יהיה קסום.
לגבי אמבולנס המשאלות, אותי הם אכזבו נורא.
חברתה הטובה של אמי שנפטרה לפני חודש וקצת רצתה דבר אחד מאד פשוט, לרדת פעם אחרונה לגן מאיר, בת"א, המקום האהוב עליה, ולראות את הנכדות משחקות שם.
כל הטופסיאדה שהם הריצו אותנו לחפש לא הסתדרה, הייתי מצפה מהפ שהם יצרו קשר עם המרכז המטפל במקום להריץ אותנו בזמן כזה קשה, בסוף פשוט ויתרנו על זה והיא נפטרה אחרי שבוע בלי להגשים כזה דבר קטן, רק רצינו סיוע להוריד אותה, מקומה שניה בלי מעלית, ולהסיע אותה לשם במיטה/כסא שתאפשר לה נוחיות.
נורא עצוב לי.
אבל אני מאד שמחה עבורכן, את מקסימה ומדהימה.
תחשבי על פינוקים קטנים שיכולים לשמח את אמא (נישנושים עוד על הפרק?) באופרה.

saribon

New member
ועוד דבר

אני מניחה שכבר חשבת על זה לבד ובטח גם אמבולנס המשאלות מצויד..
אבל ליתר בטחון כדאי להתארגן על ריפוד לישיבה נוחה, שמיכה להתכסות בה, וכל דבר אחר שאת יכולה להעלות על עצמך שתצטרכו שם. אמנם מצדה ואמנם כבר יוני אבל יכול להיות מאוד קריר בערב..

כן בטח

נביא מה שצריך

צריך גם להביא דיסקים של מוזיקה
שיהיה לה נעים
אולי איזה סרט נחמד בדרך, בכל זאת נסיעה ארוכה

שמעתי על זה!

קראתי את זה בעמוד הפייסבוק של אמבולנס המשאלות... מישהי כתבה את זה.... אולי את?

אני מבינה את הכעס שלך, וזה באמת נורא מבעס ומאכזב.
גם אותי הם טירטרו עם ניירות, אבל את כל מה שהם רצו כבר היה לי מהרופא והאחות שמטפלים באמא שלי בבית, אז לא הייתה בעיה גדולה מדי.
רק לרוץ לחפש פקסים וכאלה

מה שכן לוקח להם די הרבה זמן להודיע לי שיש אישור, ושבוע וחצי זה המון זמן במושגים של חולים סופניים... את לא חושבת?

פינוקים קטנים שיכולים לשמח? אם היה משהו כזה לא היינו מחכים לאמבולנס, היא כבר מזמן הייתה מקבלת בבית. אבל אין שום דבר כזה....
היא לא רוצה לאכול כלום, הכל בכוח.
גם לשתות אין לי מה להציע לה שישמח אותה

להגיד לך את האמת? אני קצת מפחדת שמאיזשהי סיבה אמבולנס המשאלות ידפקו לנו ברז או יבטלו או ימצאו תירוץ או משהו ואז אמא שלי תתאכזב
אני לא אעמוד בדבר כזה....

kmiki

New member
אופטימיות, עד הסוף

מה שקראת בעמוד הפייסבוק אכן הייתי אני לצערי הרב.
וכן, אחד הדברים שהרגיזו אותי היו טרטורים של "תשאירי טלפון ונחזור אליך" וחזרו אלי אחרי יומיים, שזה המון זמן במושגי חולה סופני, כמו שאמרתי, אצלנו היא לא שרדה שבוע וחצי, ולכן גם לא המשכנו עם זה, כי לא חשבנו שיצא מזה כלום, זו התחושה שהיתה.
לא נורא, סעו, תבלו, ותאמיני, ויהיה טוב, בטוח, חייב להיות טוב, זו מתנה ממך לאמא.

יהיה טוב

היא כל-כך מתרגשת, כמו ילדה קטנה
חחחח
מספרת לכולם על זה וגאה בי מאוד

וכן, הם די אלופים שם ב"נחזור אלייך מחר" וחוזרים אחרי יומיים-שלושה
אבל אני מה זה נודניקית, שחבל על הזמן.....

healerit

New member
מדהים!!! עשית לי צמרמורת

ליום הולדתו ה-60 הזמנתי לאבי כרטיסים לאופרה. הייתי צריכה להזמין חצי שנה מראש.
לקראת התאריך אבי לא הרגיש טוב. ניסיתי לשכנע אותו בכל זאת ללכת אבל הוא אמר שהוא לא יכול לשבת לאורך זמן.
רציתי לפנות לאמבולנס המשאלות אבל אבא שלי לא רצה לצאת החוצה מהבית. לתחושתי הוא התחבא מאנשים.
בסוף נאלצתי לבטל את הכרטיסים.

אני שמחה שאמא שלך נוסעת לאופרה. זה פשוט עושה לי טוב לשמוע שתבלו יחד באופרה

את נפלאה!!!

תודה!

אני מצטערת נורא לשמוע על המקרה שלכם.... חבל שזה לא יצא...

תשמעי, גם אמא שלי אמרה בהתחלה "בשום אופן לא" כשהעלתי את הרעיון
אבל פשוט עשיתי בלי לשאול אותה
וכשסיפרתי לה שקיבלנו אישור ושזה מה שהולך לקרות, היא בכתה, כעסה והתנגדה בתוקף.... אבל אחרי כמה זמן נרגעה ועכשיו היא ממש שמחה ומתרגשת

healerit

New member
אני מאוד שמחה שהתעקשת

אבא שלי היה אדם סגור באופיו. הוא נסגר אפילו יותר בגלל המחלה.
רק איתי הוא הצליח להיפתח, להביע את חששותיו, את צערו. הוא הרשה לעצמו לבכות במחיצתי.

אני מאוד שמחה שהתעקשת ושאמך הסכימה

LayLadyLay

New member
קראתי ולא הספקתי להגיב אתמול

אבל את לא מבינה איזה חיוך ענק גרמה לי ההודעה שלך!
אני כ"כ שמחה שתזכי לעבור חוויה כזו עם אמא שלך ובנוסף, לדעת שאת הענקת לאמא שלך הגשמת משאלה.
מקסים מקסים מקסים

איך היה בחתונה אגב?

היה בסדר גמור

היה לי נורא קשה בהתחלה והדמעות עמדו בעיניים כל הזמן
ולא השתחררתי מהמחשבה שאמא שלי לא שם ואנחנו יושבים בשולחן כל המשפחה בלעדיה
אבל היה בסדר.
אחרי החופה הלכתי הבייתה, יותר נכון רצתי לאמא שלי, פיזית רצתי לאוטו!
כל-כך לא יכולה בלעדיה... ואני כל-כך הולכת לחטוף את הכאפה של החיים שלי כשהיא תמות.
אני לפעמים חושבת שלא אחזיק מעמד... למרות שהיא ביקשה שאמשיך אחריה....

LayLadyLay

New member
מה הכי בא לכם

בהמשך להודעה המרגשת של זו שאוהבת אותו ,

בין אם אלו דברים פשוטים כמו לראות תוכנית טלוויזיה, לשחק בקלפים, לטפל בגינה, או לטוס לטיול מטורף בחו"ל-

מה הדברים שחשוב לכם ואתם אוהבים לעשות עם ההורים?

למעלה