מה הכי הרבה שהייתם בלי?

Bella Lola

Active member
ב-24 במאי השנה אחגוג אציין 4 שנים מאז שמישהו נגע בי או אפילו נישק אותי.
ככל שעובר הזמן אני חושבת לעצמי "החשק יחזור מתישהו?", "אני ארגיש את החסך באיזשהו שלב?"
אני מקווה שלא.

האמת, חשבתי שאני אשבר כבר בשלב הזה ואני מופתעת שאפילו לא שמתי לב שעברו כבר כמעט 4 שנים. פעם היו תקופות שאחרי חצי שנה בלי כבר הייתה מתחילה להתחרפן מרוב חשק.
ועכשיו? אפילו נדיר שאני נוגעת בעצמי. רק אולי בהשפעת "הימים האלו בחודש" או איזו סצינה רומנטית בסרט.

החיים ללא ספק יותר רגועים בלי סקס.

michaell299

Active member
ב-24 במאי השנה אחגוג אציין 4 שנים מאז שמישהו נגע בי או אפילו נישק אותי.
ככל שעובר הזמן אני חושבת לעצמי "החשק יחזור מתישהו?", "אני ארגיש את החסך באיזשהו שלב?"
אני מקווה שלא.

האמת, חשבתי שאני אשבר כבר בשלב הזה ואני מופתעת שאפילו לא שמתי לב שעברו כבר כמעט 4 שנים. פעם היו תקופות שאחרי חצי שנה בלי כבר הייתה מתחילה להתחרפן מרוב חשק.
ועכשיו? אפילו נדיר שאני נוגעת בעצמי. רק אולי בהשפעת "הימים האלו בחודש" או איזו סצינה רומנטית בסרט.

החיים ללא ספק יותר רגועים בלי סקס.
האדם מטבעו מתרגל להכל...אם מדחיקים את הצורך, אפשר להיות גם המון זמן בלי.

כדי להנות ממשהו טוב, אנחנו צריכים לאפשר לעצמנו לרצות אותו ולהנות ממנו. ולכן אם יחזור היום שבו תרצי, בטוח שגם תהני מזה. ובנתיים נשמע שנהנת בלי, ואת יודעת הכי טוב , מה טוב בשבילך :)

שתהיה שבת נעימה :)

Bella Lola

Active member
האדם מטבעו מתרגל להכל...אם מדחיקים את הצורך, אפשר להיות גם המון זמן בלי.
אז זהו ש... לא הדחקתי במיוחד בכוונה...
זה פשוט קרה מעצמו.
בהתחלה "בעזרת חבר" 😠😡 שינויים דרסטיים לא קורים סתם ככה משום מקום בלי סיבה...
אבל בהמשך - זה פשוט נהיה הנורמה, ככה שאפילו לא שמתי לב שזאת עכשיו הנורמה.
כדי להנות ממשהו טוב, אנחנו צריכים לאפשר לעצמנו לרצות אותו ולהנות ממנו. ולכן אם יחזור היום שבו תרצי, בטוח שגם תהני מזה. ובנתיים נשמע שנהנת בלי, ואת יודעת הכי טוב , מה טוב בשבילך :)
זה נשמע לא-ריאלי האמת
שתהיה שבת נעימה :)
סופ"ש נעים!

לקראת סוף 2011 גילינו שכאבי הגב של אשתי נבעו מסרטן שהתפשט לה בכל הגוף (התחיל מהשד ושלח גרורות לריאות+עמות שדרה+אגן)
בהתחלה עוד ניסינו להתמזמז לפעמים אבל בסוף הפסקנו כי גם זה הכאיב לה ..
הסרטן הכריע אותה סופית בתחילת 2016 ככה שבשבילי כבר 15 שנים שס.ק.ס זה רק ראשי תיבות של סידורים.קניות.ספונג'ה

Bella Lola

Active member
לקראת סוף 2011 גילינו שכאבי הגב של אשתי נבעו מסרטן שהתפשט לה בכל הגוף (התחיל מהשד ושלח גרורות לריאות+עמות שדרה+אגן)
בהתחלה עוד ניסינו להתמזמז לפעמים אבל בסוף הפסקנו כי גם זה הכאיב לה ..
הסרטן הכריע אותה סופית בתחילת 2016 ככה שבשבילי כבר 15 שנים שס.ק.ס זה רק ראשי תיבות של סידורים.קניות.ספונג'ה
זה מאוד מאוד עצוב :cry:

למעלה