מה הכי טוב לעשות בים גבוהה

Gal5001

New member
מה הכי טוב לעשות בים גבוהה

שאני עולה ומולי בא גל ג'ורה/קבירה שאי אפשר לברוח ממנו והוא עומד להישבר לי ממש על הראש? אני לא יכול לעשות דאק דייב במצב כזה... מה אתם עושים במצב כזה?

טל קפלן

New member
לא יצא לי מצב כזה \= אבל...

אם יקרה משהו בסגנון פשוט זורק תגלשן וצולל...

Gal5001

New member
הרבה פעמים זה קורה במים רדודים

יחסית, לצלול זה ממש לא רעיון טוב כי הגל גם ככה מתיך אותך בריצפה, זה רק יהיה יותר גרוע. חשבתי שיש אולי דרך לתפוס את הגלשן בצורה נוחה שלא ישתולל שקורה לי מצב כזה?

מאורפ

New member
זה קורה

כן זה קורה... כשזה קורה לי אני זורק את הגלשן בודק שאין אף אחד מאחוריי ומחזיק את הליש בידיים כדי שלא ימשוך לי את הרגל... וזהו...

cyb3rmaniak

New member
../images/Emo45.gif

אם אתה צולל ותופס תנופה קדימה (אל תנסה לצלול עמוק... צלול ככה שתוכל לגעת באדמה עם הידיים). בגלל התנופה קדימה, גם אם הגלשן שלך נמשך טיפה אחורה, זה לא מעיף אותך אחורה יותר מדי. עוד שיטה זה לתפוס את הגלשן בליש, קרוב לחיבור לגלשן, ולהרים את הגלשן כמה שיותר גבוה בעזרת הליש. ככה הגל עובר מתחתיו (בתקווה). שים לב רק לא לתפוס אותו קרוב מדי לגלשן, כי אם הוא ישתולל- חבל על האצבעות. יש לי עדיין סימנים מהפעם שעשיתי את זה.

cyb3rmaniak

New member
אה...

ועוד משהו שלפעמים עוזר לי... כמו בדאק דייב, לפעמים אפשר לעמוד ולהטביע את הגלשן בגל מעמידה. פשוט דחוף אותו למעטה כמה שאפשר כשהגל מגיע, בלי לעשות את כל הדאק דייב. תנופה קדימה תעזור. תן לגל לסחוב אותך למעלה עם הגלשן (שבתקווה עכשיו כבר נתפס בחלק התחתון של הגל, ומנסה לעלות למעלה. אם תסובב את הגוף על הצד, ותסובב את הראש אחורה, הגל יעבור אותך ולא תחטוף אותו בפנים...

guy65

New member
או שאפשר פשוט

להסתובב ושהגל ייקח אותך (ואם בא לך גם תעמוד.. כי הגל כבר נהפך לקצף אז סתם בשביל הכיף)

PinkyRaSta

New member
אבל אז סתם באסה לעלות מחדש ../images/Emo210.gif

וגם ככה לא עוברים את הגלים אלא סתם גולשים על קצף.. ולא בשביל זה באנו. וגם בגל ג'ורה שבא להיסגר עלייך הכי לא נעים שבעולם לנסות לתפוס אותו, באמת שלא. אני עושה דאק דייב בדרך כלל, האמת שאני לא בטוחה שאני עושה טוב, כי לפעמים אני נסחבת קצת אחורה, מין הרגשה כזאת כאילו הדאק דייב לא הצליח, אבל עדיין אייכשהו יצאתי מזה.. ועל הגלשן. אבל זה מעייף לאללה יש גם את השיטה כשאני בטוחה שהדאק דייב לא יצליח לתפוס את הגלשן בליש כמה שיותר קרוב לגלשן ואם יש זמן אז גם להפוך אותו שהחרבות יהיו כלפי מעלה ואז הוא פחות נסחף. גם טוב כשתופסים את הגלשן לצלול כמה שיותר עמוק מתחת לגל, הבעיה היחידה היא שלפעמים הגלשן נלקח אחורה באכזריות וזה כואב, אבל בדרך כלל זה יוצא פסדר.

למעלה