מה הכי מושך אתכם בבני המין השני..

מעין234

New member
מה הכי מושך אתכם בבני המין השני..

טוב אז ראיתי שיחה בפורום אחר...היה שם לרשום מה הכי מושך ומה הכי מרתיע משהו כזה.... בקיצור- תרשמו- תיאור פיזי. עזבו אופי עכשיו. נטו מראה שעושה לכם את זה. הנה שלי: (לא הוספתי את המרתיע כי לא רציתי להעליב אם יש פה מישהו כזה...תגידו לי זה בסדר להוסיף לדעתכם...) מושך: גומות, חיוך ממזרי כזה עם ניצוץ שובב בעיניים...מישהו שנראה מתוק בכללי אבל את רואה שמתחת לזה הוא ילד רע.. לדוגמא קולין פארל וגייל הארולד (בריאן קיני מהכי גאים שיש) - אז הסגנון הזה. שיער לא ארוך אבל לא קצוץ..שאפשר להעביר את האצבעות ולעשות לו שיער פרוע כזה. מבחינת צבעים לא כזה משנה לי, כשיש למישהו את ה"משהו הזה" זה לא קשור אם הוא בהיר או כהה. לבוש- שונאת את המשקיעים ואת הקורבנות אופנה. שילבש ג'ינס וטי שירט קרועה- בקיצור קיבוצניקים או מושבניקים.

שלי:

מושך: אני הכי חולה על יופי אסיאתי: למשל לוסי לו המדהימה או הקטנה הזאת מ'גיבור'... וגם כמובן סובייטיות איכותיות. ואני אוהב בחורות קטנות, עד 160, עד 45 ק"ג +-.

זכוכיות

New member
כל מה שנכתב, נכון לרגעים אלו ממש...

שיער כהה ארוך, חלק ומלא. פנים עדינות, לא כאלה שמשדרות מאצ'ואיסטיות... וחיוך יפה... בכל אופן גיליתי לא מזמן שמודל היופי שלי כל הזמן משתנה, לאט ובטוח הוא נע לו מצד לצד, בדרך כלל הוא גם מושפע מאותם בחורים שהתאהבתי בהם עד כלות- והמוח מיד מסווג כל דבר שקשור אליהם, כמו גם מאפיינים חיצוניים כאלה ואחרים, כחיובי. כך יצא שלמרות שבמהלך כל שנות בגרותי מרבית בני הזוג שלי היו בלונדינים בהירי עור וכחולי עיניים (במדינתנו הקטנה משמע רוסים
)... וחשבתי אז שאין יפה מזה, היום אני מוצאת את עצמי נמשכת לבעלי שיער כהה יותר, כמו שציינתי ארוך חלק ומלא... ועוד כל מני דברים קטנים כאלה...

זכוכיות

New member
ומבחינת אופן לבוש-

שלא יהיה לו כזה. כלומר, קורבנות אופנה הם טורן אוף מוחלט... ג'ל בשיער וחולצות יהודה לוי סטייל... עם המראה הזרוק אין לי בעיה מהותית, רוב האקסים שלי היו כאלה, כמו שתיארת... ג'ינס וטישירט גזורה... אבל הכי הכי כובש זה אותו בחור שנראה כמו קלולס מוחלט, בבגדים הכי לא קשורים, הכי לא מתואמים, והכי מכוערים שיש
סטיה קטנה שלי... גם המוזרים מושכים אותי בטירוף, לחבר שלי יש לפעמים יציאות משוגעות לגמרי, כובעים מצחיקים ועניבות צבעוניות. לפעמים הוא אפילו מתאפר, ואז אני לגמריי מהופנטת

Cobe Anan

New member
מתאפר?!

בפורים שמתי קצת שחור בעיניים ודקלה נבהלה, מעניין מה היה קורה אם הייתי בא ככה בכל יום אחר..

זכוכיות

New member
על זה מדובר ../images/Emo13.gif

לא בקיצוניות... לא על מייק אפ וליפסטיק (בכאלה דברים גם אני לא נוגעת
), רק שחור בעיניים... ולא סתם ולכל מקום, ברור שהוא לא בא ככה לאונ' לדוגמא, אבל עם אנשים ספציפים או בסוג מסויים של בילויים משותפים שלנו... הוא כן... עם טאקט, אתה יודע

Zoharrr

New member
שלי...

בגדול:בחורים בהירים. עיניים כחולות,שיער בלונדיני(אם אפשר ארוך),פנים עדינות ולא יותר מידי מאצ'ואיסטיות. גוף:גבוה ורזה. לבוש:קסטרו מן עם טוויסט רוקרי-אלטרנטיבי,אבל שלא יראה שמשקיע,שהכל יושב עליו בול כאילו שתפרו את זה במיוחד בשבילו. בקיצר,אלכס. :)

אקסיומה

New member
אמממ...

אני נמשכת לכאלה עם חיוך ממיס, עצמות לחיים גבוהות ועיניים בהירות, אה, וגם לכאלה שנראים חנונים וילדים טובים, כלומר: בלי פוזה, בלי שרירים, מצידי אפילו רק באפודה וג'ינס... חחח

פשוט מאוד..

מ=ת=נ=ח=ל !!!!!! כיפה בצבע הכי הזוי שיש ישר למעלה..ציציות בחוץ שיער תלתלים חלק כזה לא ארוך ולא פרוע.. שייראה כמו י-ל-ד + גוף של ילד >> השריר הקטן ביותר - לא ייתקבל בברכה !! מכנסיים מתרחבים ציציות בחוץ וחולצה גזורה.. זהוווו!! יאוו רק מלדבר על זה יש לי חשקקק ל... גרר :]]

חשק למה?

לצאת ולעקור מטעי זיתים של ערבים? להקים מאחז? לאסוף טרמפיסטים? אני צוחק. דווקא בזכות הקשר האחרון שלי למדתי יותר והבנתי יותר מה זה התנחלויות. וכן, אני מסכים איתך שיש משהו מושך (בבנות, אם אתה בן, ובבנים ההפך), באווירה הזאת שקיימת שם. מבלי להגיד אם זה נכון או לא נכון.

pain is MY love

New member
נטו מראה?...

אני אוהבת גברים גבריים! גובה, שרירי ידיים וחזה מאוד עושים לי את זה אני לא חולת שיער אבל שיער ארוך לא מפריע לי הכי אני אוהבת קוצים ארוכים כאלה מבולגנים זה הכי יפה בעיניי. עיניים נוצצות זה מה שחשוב. לא משנה באיזה צבע העיקר שתהיה בהם הבעה... לבש- ג'חנס וחולצה צמוד קונים אותי ושוב, בתנאי שיש שרירים מתחת...

Michali17

New member
נטו מראה

שיהיה יחסית גבוה. נגיד 1.75 כזה. בעל מבנה גוף קצת רחב. שידע להתלבש יפה. ג'ינס וטישירט נחמדים יספיקו. והכי חשוב, שיחייך.

ChilD SouL

New member
בגדול,

גבוה, שחום, גב רחב, זרועות גדולות וארוכות - כך גם הידיים, אמות והכתפיים. חיוך יפה עם שפתיים מלאות ובשרניות, אפשר גם גומות. רצוי גלח או קרחת. לא ממש אכפת לי מה הוא לובש, עדיף אחד כזה בלי בגדים בכלל.

למעלה