מה הכי מעצבן/מבאס/לא כיף לכם בקפוארה?

מה הכי מעצבן/מבאס/לא כיף לכם בקפוארה?

שלי:
מקקו. התרגיל הזה הוא האויב המר והנצחי שלי.
למתוח ברימבאו. אני לא מדברת על כאלה קשים שאני בכלל לא יכולה להתמודד איתם, אלא על למתוח כאלה שאני כן יכולה (ומצליחה) - אני מרגישה אחרי זה כאילו עשיתי אימון של שעתיים, וכאילו אני צריכה שבוע לנוח ולהתאושש מהחוויה. שלא לדבר על זה שלרוב אני צריכה יותר מניסיון אחד כי הניסיון הראשון תמיד לא מספיק מתוח, ואני באמת מרגישה בסוף כאילו יצאתי מאיזה קרב עם החמישה רוסים ששלחתי לסיוון.
הצד הרע. למה צד אחד של הגוף יכול לעשות תרגיל מושלם, והצד השני אפילו לא מבין איפה מתחילים ונראה כאילו יש לי איזו פגיעה מוטורית קשה?

אה, שירשור קיטורים?

שאני לא מסוגלת בכלל, אבל בכלל, להשאר בקצב, זו באמת בעייה שנשאתי איתי שנים ופרצה מחדש בקפוארה(לכן אני כמעט ולא אנגן בפנדיירו, והאגוגו מפחיד אותי
)
שאני בטוחה שאני יכולה לעשות תרגיל, ומגלה שאני חסרת כוח לזה או יכולת...
שאני יודעת לעשות המון תנועות ולא יוצא לי כלום בהודה.
לעומת זאת:"תרגילי הודה" (תרגילים שיוצאים רק בהודה) תמיד ישעשעו אותי.
שאני עדיין מחפשת את הרוסים ששלחת לי, אני אפילו אסתפק באחד. לילה.

Kalimac

New member
סרובה

די להיות סרובה, סרובה. בוא לאימונים, סרובה. סרובה!

SPIDER PIG

New member
../images/Emo121.gifXD כל מה שכתבת ממש נכון

חוץ מהמקקו שאם אני מספיק מתאמצת אני יכולה להצליח אבל זה פשוט תרגיל שנראה קל והוא לא. ובקשר ללמתוח בירימבאו אני מאמינה לך למרות שאפילו לא ניסיתי פעם אחת למתוח בירימבאו, זה נראה מפחיד.
אאו סמאו - כשאנשים אחרים מצליחים זה נראה כל כך פשוט, אבל לא חשוב כמה יסבירו לי איך להשתמש בידיים וכמה פרפרים [בעצם אפילו את זה אני לא מצליחה] אני אעשה, אני פשוט לא אצליח ואתחיל להתרסק. וגם - אנשים שמצליחים את זה, כל פעם שהם עושים אאו סמאו אני מרגישה שהם משוויצים למרות שהם לא
.
מה שאת אמרת...
ודבר טוב - הצלחתי מקקו עם פה D: זה "מקקו עם פה" או "מקקו אימפא" או משהו כזה?

ailag

New member
כשכותבים תגובה והיא נעלמת

או שתפוז בלע, או שסגרתי את הטאב בטעות והוא לא ב UNDO. בכל מקרה - * עמידות ידיים (לא בהכרח ישרות, כל סוג). ולא כי אני רוצה לעמוד על הידיים, אלא בגלל שזה הבסיס של הרבה דברים אחרים. תכלס, אפילו אאו שמחזיקים הוא בעצם דומה לעמידת ידיים כלשהי. * נגינה בהודה, שדי יצא לי המיץ ממנה מאז שגירשו אותי בצורה לא יפה (לדעתי) כי ניגנתי לא טוב. נראה לי אני לוקחת הפסקה מזה. * שרירי בטן. למה לבנים יש ולנו אין?? ולמה שלי לא משתפרים.. :( ונקודת אור נחמדה - ניסיתי תרגיל ששכחתי את שמו (זה נורא פשוט! בעע) (השם כלומר. לא מקקיו?) וברור שהוא דורש יכולות שאין לי. ובאימון השני שניסיתי כבר הצלחתי להעביר שם את הרגליים בצורה אמנם ממש לא מושלמת, אבל הרבה יותר משחשבתי שאוכל. זה זה ששמים קדימה שתי ידיים, יורדים לקדה לרחוקה, זורקים רגליים לאחור וחוזרים לקוקוריה. ואז אותו דבר ברוורס, אני עדיין בפרק א'.

אבירן171

New member
את בטוחה שיש תרגיל כזה?

שלוש שנים הייתי בקפואירה ומעולם לא שמעתי על תרגיל כזה.. את בטוחה שכתבת את התרגיל נכון? בברכה, אבירן..

ailag

New member
יש

ואתמול בסוף האימון כשנתנו כמה דקות לפלוריאו עשיתי כמה מאלו.. 70% מהפעמים נפלתי על התחת (אני לא מרגישה סימנים כחולים, הידד!) 15% מהפעמים נפלתי על הצד של הרגל (כנ"ל) 15% מהפעמים לא נפלתי! כלומר, לא בדיוק נחתי חלק, אבל לא נפלתי. יש לי גם קצת בעיה דומה בתרגיל של מיה לואה לקדה ג'י הינס, התרגיל בו ממשיכים את המיה לואה - מעיפים רגליים אחורה - מגיעים לכניסה לגשר. אני נופלת. אבל זו תנועה דומה אז נראה לי שזה יעזור בה גם. וגם שם אני משתפרת. לא מהר, אבל משתפרת!

shemerkuz

New member
לפעמים הודת מתקדמים ניראת כמו הודת גראדואדוס

זה קרה הרבה פעם - פחות בתקופה האחרונה

סקיבות

אימון סקיבות זה אחד הדברים הרעים כל הרגליים מתקשות ואי אפשר לזוז ואז אומרים לך לנוח בג'ינגה וזה לא עוזר כי זה כואב עוד יותר ואתה מגיע הביתה משותק כואב לעשות אפצ'י וככה כל השבוע והעיקר איזק צוחק הא וגם שאני מצליח תרגיל ואחר כך שאני מנסה שוב לא יוצאא

חחח

סליחה אני מציע מקלדת מסיליקון כזאתי לא נהרס ואם מגרד בגב זה אחלה מניסיון

למעלה