מה הכי מציאותי שבטווח הכי קרוב יהיה שימושי?

מה הכי מציאותי שבטווח הכי קרוב יהיה שימושי?

מה נראה באופק שיכבוש את לב ליבם של כולם (כולנו נקנה ונשתמש בזה ויהיה הכי נפוץ לצריכה) - 1. הפקת אנרגיה ממימן ? 2. הפקת אנרגיה מהשמש ? 3. הפקת אנרגיה מהים ? 4. הפקת אנרגיה מפחם ? 5. הפקת אנרגיה מהרוח ? מה מבין כל אלה (ואפשרויות אחרות אם יש כאלה) יהיה בטווח של החמש השנים הקרובות הדבר שיאוחסן בתוך גנרטורים זולים שכולנו נקנה לרשת החשמל לכל הבניין בו אנחנו גרים?

AvR6

New member
מה בדבר תאי דלק?

אני מוצא אותם להיות אפשרות מרנינה ביותר, שתאפשר לנו לפסוח על הפיכת אנרגיה לחום לשם ניצולה, תוך שימוש באנרגיה הכימית באורח בלתי-אמצעי. אם-כי, אני לא בטוח עד-כמה הדבר קרוב להיות מיושם... ולכן הניחוש שלי - אנרגיה סולארית.

ranlevi2

New member
להערתי- שמש.

לכל אחת מהשיטות האחרות יש חסרונות שקשה להתגבר עליהם כרגע: מימן נפיץ מאוד, הרוח לא מספיק אמינה, הים גורם לקורוזיה ובאופן כללי זו סביבה עויינת מאוד למכשור (הייתי מפקד ספינה, יש לי ניסיון בזה). בפחם משתמשים המון כבר היום, אז זה לא נחשב
תאים פוטואלקטריים, לעומת זאת, רק נעשים יעילים יותר עם השנים, והשמש זורחת כל יום בממוצע. רן

חי צומח

New member
מערכות סולריות../images/Emo42.gif

אין ספק שמערכות סולריות. כבר היום הן קיימות בשוק, ובמדינות רבות במערב זה כבר חלק אינטגרלי מכל בית. מתי זה יהיה בישראל? בקרוב. אני בטוח

למעלה