מה הכי עושה לכם את זה...?

מה הכי עושה לכם את זה...?

מבחינת הבן/בת זוג... מה המקצוע שהכי היה עושה לכם את זה.. הממ כבאי .. שוטר... שחקן קולנוע או כדורגל כל אחד ומה שמדליק אותו.. הממ לי אישית עושה את זה אחת סמכותית.. נגיד מנהלת או שוטרת שתעשה עלי חיפוש.. הא גם אחת עם חגורה שחורה בקונג פו.. יש פה..?.. למרות שזה קצת מסוכן.. כי אני עלול להיות גבר מוכה..

כנ"ל סמכותיות

אבל פחות שוטרת יותר קצינה בצבא, ולא נגדת (
).

ChilD SouL

New member
מנכ"ל או סמנכ"ל של חברה מפורסמת...

או כל עובד בחברה מפורסמת. אבל לא חברת חשמל, בזק וכו'. משהו בינלאומי.

ת מ י מ ה

New member
מישהו שעבד

קשה כדי להגיע לאן שהוא הגיע בעזרת עבודה קשה... מושך אותי גברי הקיבוץ\מושב שיודעים עבודת כפיים מהי...... סמכותיות יצא לי שהיו לי רק קצינים או לוחמים (חי"ר יחידות מיוחדות) עושה לי את זה העבודה הקשה ....

pain is MY love

New member
שאני אתחיל?...

ידוע שלי יש חולשה מטורפת לשחקני כדורגל... אוהבת את המראה שלהם, אוהבת את השרירים שלהם ברגליים, אוהבת את הנחישות שלהם, את העוצמה שלהם, את האהבה שלהם וההתמדה שלהם. וכמובן, אוהבת את הפרסום והתהילה שלהם, אוהבת לקרוא עליהם בעיתונים, לראות אותם בטלויזיה, ללכת למשחקים שלהם וכו' וכו'... במהלך חיי יצאתי בעיקר עם כדורגלנים... החולשה השנייה שלי היא קצינים. וזה לא רק כי אני קצינה אלא בעיקר כי אני אוהבת את הסמכותיות והקשיחות הזאת שיש לקצינים. מה גם שאני יודעת איזה דרך קשה הם עברו ובעיקר כי קצין זה אופי... ופה כבר ידוע שלבחורים האלה יש אופי חזק... (ושלא יתחילו איתי כל שונאי הקצינים עכשיו כי העברתי את כל הצהריים עם שליש צעיר ומורעל וחזרתי יותר מורעלת ממה שהייתי!) וכמובן מי לא אוהב מפורסמים... זה לא בדיוק מקצוע אבל יצא לי לצאת עם כמה אנשים די מוכרים בברנג'ה הישראלית ואני חייבת לציין שזה די נחמד...

ChilD SouL

New member
קצינים זה אופי../images/Emo35.gif

איזה בולשיט. אני מכירה קצינים שצעקה אחת עליהם והם מתקפלים כמו עובר בתןך הרחם, או קצינים ששמים עליהם זין מפה ועד להודעה חדשה והם פתאום מכופפים את כל החוקים הכתובים. כמובן, שזה לא תקף לכל הקצינים ויש קצינים מ-2 הקבוצות אבל... שלא תכללי.

lolagirl

New member
היום כל טיפש יכול להיות קצין

ותלוי באיזה תפקיד. עתודאים וסתם גו'בניקים יש כאלה חננים שבא לך להקיא. אם כבר קצין אז עדיף טייס או קצין קרבי שממש תורם למדינה

hfgh

New member
איזה סמכותיות ואיזו קשיחות???

את מתכוונת אולי פלצנות? ועלק "דרך קשה שהם עברו"??? איזה דרך קשה בדיוק קצין עובר תספרי לי? כי נראה לי שהיינו בשתי צבאות נפרדים... לעבור בה"ד 1 זה לא גאווה זה בריחה מהאזרחות, זו פחדנות וזו פלצנות, זה מקור לשאוב כח כאפס שאתה יודע שבאזרחות לא תוכל להתפלצן עם כח כי אף אחד לא יתן לך כזה. אז קצין זה בטח לא אופי זה אולי חוסר אופי! ועוד שליש? פחחח... מותק את צריכה לפקוח את העיניים ומהר! את אוכלת את הלוקשים ואת מנגנון ההטעיה הצבאי כמו גדולה.

שמע, אידיוט,

לא יודע כמה קצינים דרכו עליך בצבא, אבל כנראה שהרבה. כל קצין וקצינה שיצא לי להכיר שווים פי כמה וכמה ממך, ואת זה אפשר לראות מהודעה מסכנה אחת שלך.

hfgh

New member
אז אתה פשוט חתיכת דביל

שמאפיין בן אדם בלי שאתה מכיר אותו, עליי אף קצין לא דרך כי אני הייתי ישירות כפוף לתת אלוף, ככה שלא נתתי הזדמנות לאף אפס כמוך למשל לדרוך עליי כי באזרחות אני דורך על כל קצין זוטר 5 פעמים, כנראה שהאמת העגומה התפוצצה לך בפנים ואתה מסרב להודות בה, אז אין מה לעשות תאכל תדייסה שבישלת לעצמך. ואל תקבע שפגשת קצינים יותר שווים ממני אם אתה לא מכיר אותי, לך תוציא תעצבים שלך על מישהו אחר. אתה פשוט טיפש!

אני ממש מנסה לשמור על מה שאני כותב

חסר לי בעיות עם מיטל. אז אני אסיים את זה פה: מה שהרבה מאוד קצינים צריכים לעשות כל יום, אתה לא תעשה במשך 50 שנה. את הבעיות אגו שלך תזרוק לכיוון אחר כי בינתיים אתה מציג את עצמך כאידיוט גמור.

hfgh

New member
לא אמרתי שקצינים

לא עושים עבודה חשובה, איפה זה משתמע מההודעה שלי? אתה רואה שיש לך בעיית קליטה רצינית? ובאמת אין טעם להמשיך שיחה כזו איתך, הייתי בכיף ממשיך להראות לך מה הסיבות שבגללם אנשים יוצאים לקצונה ואיך הצבא נותן לאפסים להשתמש בכח במסרים האישיים, אבל חבל על הזמן שלי לבזבז עם ממורמר שלא מבין את הנקרא.

מיטללל

New member
הלו הלו - אתם יכולים להירגע ?

לפי חוקי תפוז אני צריכה למחוק את ההודעות המלבבות שלכם (אדיוט, מסכן, דביל).. אבל אני לא גננת.. ושניכם אנשים בוגרים רק תקפידו להבא לא להיגרר לביטויים שכאלה.. תזכרו שאפשר להעביר כל צורת מחשבה גם בלי לרדת לרמה שכזו וחשוב מהכל- שום דבר לא אישי!!! ולענייננו- כאחת שמשרתת זמן רב בצבא.. אני חייבת להגיד שיש ויש. הכרתי ביחידה שלי קצינים מדהימים-איכותיים-מקסימים- מהאנשים האנשים הטובים שהכרתי. וגם הכרתי קצינים בזויים, שמשתמשים ב"כוח" שיש להם, נוהגים להשפיל את פקודיהם, לעשותל נאדה ולקחת קרדיט שלא מגיע להם.. חכמים ממני אמרו.. שלא התפקיד עושה את האדם אלא האדם את התפקיד. תזכרו את זה.

יש ויש

אני הייתי במיונים של קצינים ועברתי את הכל אבל בסוף חתמתי ויתור רציתי להוכיח לעצמי שאני יכול עבדו דרך קשה??????? לא חושב טירונות של שיריון יותר קשה זה בכלל לא קשה סמכותיןת וקשיחות תלוי בבן אדם היו לי קצינים קשוחים וסמכותים והיו לי קצינים שהיו מקבלים ממני פקודות בצבא זה לא אייי אייי איי להיות קצין אני סירבתי להיות קצין כי לא רציתי להיות רחוק מהבית רצו לשלוח אותי לגדוד ולא התאים לי אופי זה לא מראה זה הדבר היחיד שיכול לומר על הבן אדם זה שהוא מורעל

לא הכללתי

אמרתי יש ויש היה לי חבר שהיה איתי בטכני ונהיה קצין וזה אני חושב היה הקצין הכי זרקן בצה"ל שהביא תוצאות וקיבל קידום גם בלי לדרוך על אף אחד ולהיות בסדר עם כולם השאלה מי הבן אדם

למעלה