מה הכי עושה לכם את זה...?

pain is MY love

New member
אני מריחה פה דבר אחד...

הרבה הרבה מרמור. זה הכל. אין לי טעם אפילו לענות לך כדי לדרוך לך על היבלות.. חבל.

../images/Emo45.gif

הנה לך קצינה חכמה (וכנראה גם יותר ממני
).

מותק זה לא מרמור

ואם היה איזה מישהו שהתמרמר זה היה הקצין שלי מפקד הגף אני גרמתי לו לעיכוב בדרגה ולנזיפה מהמטה של חיל האוויר בגלל איזה פרנציפ שעשיתי לו הוא לא מרמר אותי הוא לא יכל כי לא הפריע לי לא כלא והייתי פעמיים וזה היה התקופה הכי יפה שלי בצבא ולא בתורנויות כי אהבתי את המטבח יותר מהגף כי הייתי מקומבן שם ככה שלא היה לו איך להעניש אותי כי איפה שהוא שם אותי הסתדרתי לא הייתי עושה כלום הייתי בלאי בא בשמונה משחק במחשב הולך בחמש לשקם והולך לישון אז אני לא הייתי ממורמר ההיפך איך חבר שלי אמר לי אתה אחד היחידים שאני מכיר שהצליח לדפוק את המפקד שלו בלי להידפק

שיש קצינים שהם סמכותיים וקשוחים

ויש כאלה שלא מגיעים לסוליה של מנקה רחוב לא כל הקצינים איי איי יש כאלה שלא שווים את האוויר שהם נושמים

אבל זה קיים בכל מקום ובכל תפקיד

וזה בטח לא אומר שכולם ככה. ואגב, קשיחות זה לא מדד לקצין טוב.

לא קפצתי על זה שאמרת שזה לא מרמור

אדם שהחליט, שכל הקצינים הם זבל של אנשים, זה אדם ממורמר.

מסכים איתך במאה אחוז

אבל אמרתי שלא כל הקצינים ככה ואם תקרא את ההודעה שלי טוב אמרתי שיש קצינים שהיו מקבלים ממני פקודות שהם היו רכרוכיים והיו קצינים סבבה הכל שאלה של אופי וזה שאתה קצין לא מקנה לך אופי מיוחד

pain is MY love

New member
אתה יודע מה זה מוכיח?

שהוא קודם כל צריך ללמוד לשרשר! ההודעה נכתסבה בכלל לHFGH והוא ישר נדלק...!

pain is MY love

New member
אני אסביר לך לאט

כדי שגם אתה תבין.... ההודעה על המירמור נכתבה לhfgh. אני לא מבינה למה נדלקת וחשבת שהיא מופנית אליך. בכל מקרה אתה מוזמן להרגע...

למעלה