אני לא נמשכת לבנות אז אין לי ממש מה להגיד בנושא אבל על הבנים יש לי דווקא הרבה מה להגיד..
האיבר הכי סקסי בגוף של הגבר זה העיניים... לא יודעת למה אבל זה פשוט עושה לי את זה... פחות צבע העיניים או הצורה ויותר המבט... אם העינים נוצצות זה בכלל הורס אותי!!! התנועה שאני אוהבת אצל הגברים זה כשהם מוצאים סיגריה ומציאים לי... נו מה אני יכולה לעשות? גברים מעשנים זה סקסי! לא בריא... אבל סקסי! ואם כבר תנועות אז.. נראה לי שהשיר "יש לי חולשה לרקדנים.." נכתב עליי!! אני מתחרפנת כשאני רואה בועדון בחור שיודע להזיז את עצמו!!!! הבחור יכול להיות חתיך עולם אבל אם הוא לא מתסדר עם עצמו לקצב המוסיקה זה מוריד לי את כ-ל החשק!!! וכידוע... בחורים יודעים לענג כמו שהם יודעים לרקוד.. אז תחשבו על זה..
קצת קשה לענות. אני חושבת שבהתחלה- כאשר אני רואה אותו בפעם הראשונה אז זה פשוט המראה הכללי.. כתפיים רחבות, פנים נאות, גובה, מבנה גוף... פשוט המראה הכללי. עם הזמן, אני חושבת שכל האזור של הכתפיים-שכמות-גב ממש סקסי, ולי אישית יש איזה קטע כזה עם כל התחום של הפה. שפתיים מלאות, שינים ישרות... בנים שיש להם איזה משהו מוזר בפה- כמו חניכיים ממש בולטות או שיניים מגעילות- ממש ממש לא מושכים אותי. אפילו להיפך... כל אחד והסטייה שלו.
אצל בנים: האיבר שהכי עושה לי את זה: העיניים- זה הדבר הראשון שאני מסתכלת אצל גבר. תנועה: תנועות הלשון שחבר שלי עושה כשהוא אוכל זו התנועה הכי סקסית - אני פשוט חולה עליה
אוקיי, אני בהחלט תוכמת בבנות שאומרות שהאיבר שהוא באמת אחד מהמושכים ביותר הוא העיניים. זה יכול פשוט להפנט אותי. בחור עם עיניים יפות(לא בהכרח כחולות או ירוקות, גם חום בהיר או ירוק-דבש למשל), פשוט ממיס אותי. מיותר לומר שגם הגוף מאד מושך, גוף שרירי(לא יותר מידי!), בהחלט מושך ומי שאמרה שהתנועות של הריקוד של הבחור מושכות-מאד צדקה! בן שרוקד יפה, ויש לו תנועות יפות זה פשוט סקסי בטירוף לדעתי
. או בן שיודע איך להוביל את הבת בריקוד, ויכול לסחוף אותי לאיזה ריקוד צמוד-קנה אותי תנועות? הממ....... לא עולה לי משהו ספציפי בראש, אבל יש בנים שיש להם הליכה כזו של ערסים-זה ממש דוחה.
והתנהגות או דיבור של ערס זה בכלל שיט וממש דוחה. אותי לפחות חח.