מה הכי ..

ilana4ka

New member
מה הכי ..

סקסי, אצל בנים ובנות. איזה אברים, ואיזו התנהגות, או תנועה מסויימת?

pain is MY love

New member
שאלה טובה ../images/Emo3.gif

אני לא נמשכת לבנות אז אין לי ממש מה להגיד בנושא אבל על הבנים יש לי דווקא הרבה מה להגיד..
האיבר הכי סקסי בגוף של הגבר זה העיניים... לא יודעת למה אבל זה פשוט עושה לי את זה... פחות צבע העיניים או הצורה ויותר המבט... אם העינים נוצצות זה בכלל הורס אותי!!! התנועה שאני אוהבת אצל הגברים זה כשהם מוצאים סיגריה ומציאים לי... נו מה אני יכולה לעשות? גברים מעשנים זה סקסי! לא בריא... אבל סקסי! ואם כבר תנועות אז.. נראה לי שהשיר "יש לי חולשה לרקדנים.." נכתב עליי!! אני מתחרפנת כשאני רואה בועדון בחור שיודע להזיז את עצמו!!!! הבחור יכול להיות חתיך עולם אבל אם הוא לא מתסדר עם עצמו לקצב המוסיקה זה מוריד לי את כ-ל החשק!!! וכידוע... בחורים יודעים לענג כמו שהם יודעים לרקוד.. אז תחשבו על זה..

EYNATI

New member
מה עושה לי את זה ? תגובה

חיצונית - איברים - שפתיים חושניות מלאות כאלה אם חיוך של מליוניי $ .
תנועות - מה הוא עושה אם הידים תוך כדי שיחה .... תסתכלו פעם , תראו כמה זה יכול להיות סקסי...

גם אני תומך

בעניים, עניים טיפה מלוכסנות (חתוליות), אם להיות קטנוני- ירוקות...
מת על זה, בחורה עם עניים כאלה- אני לא אראה אפילו את שאר הגוף- רק להסתכל לה בעניים וזהו

Flash Button

New member
אני אענה..

אצל בנות, כמובן
קודם כול מה שהכי מושך אצל בנות [לדעתי] זה הפנים..לא משהו מסוים, פשוט הפנים - הקטע התמים והיפה הזה..מדהיםםם
התנהגות מסוימת - אני יכול להגיד מה לא מושך..שהן מתנהגות כמו פרחות
בעע..הכי לא סובל את זה. תנועות? אמממ..לא שעולה לי משהו בראש כרגע

Slalum

New member
וואו, איזו שאלה...

קצת קשה לענות. אני חושבת שבהתחלה- כאשר אני רואה אותו בפעם הראשונה אז זה פשוט המראה הכללי.. כתפיים רחבות, פנים נאות, גובה, מבנה גוף... פשוט המראה הכללי. עם הזמן, אני חושבת שכל האזור של הכתפיים-שכמות-גב ממש סקסי, ולי אישית יש איזה קטע כזה עם כל התחום של הפה. שפתיים מלאות, שינים ישרות... בנים שיש להם איזה משהו מוזר בפה- כמו חניכיים ממש בולטות או שיניים מגעילות- ממש ממש לא מושכים אותי. אפילו להיפך... כל אחד והסטייה שלו.

krasnoludek

New member
הכי סקסי...???

אצל בנים: האיבר שהכי עושה לי את זה: העיניים- זה הדבר הראשון שאני מסתכלת אצל גבר. תנועה: תנועות הלשון שחבר שלי עושה כשהוא אוכל זו התנועה הכי סקסית - אני פשוט חולה עליה

ilana4ka

New member
נייס נייס ../images/Emo9.gif עכשיו אני:

אוקיי, אני בהחלט תוכמת בבנות שאומרות שהאיבר שהוא באמת אחד מהמושכים ביותר הוא העיניים. זה יכול פשוט להפנט אותי. בחור עם עיניים יפות(לא בהכרח כחולות או ירוקות, גם חום בהיר או ירוק-דבש למשל), פשוט ממיס אותי. מיותר לומר שגם הגוף מאד מושך, גוף שרירי(לא יותר מידי!), בהחלט מושך:) ומי שאמרה שהתנועות של הריקוד של הבחור מושכות-מאד צדקה! בן שרוקד יפה, ויש לו תנועות יפות זה פשוט סקסי בטירוף לדעתי
. או בן שיודע איך להוביל את הבת בריקוד, ויכול לסחוף אותי לאיזה ריקוד צמוד-קנה אותי:) תנועות? הממ....... לא עולה לי משהו ספציפי בראש, אבל יש בנים שיש להם הליכה כזו של ערסים-זה ממש דוחה.
והתנהגות או דיבור של ערס זה בכלל שיט וממש דוחה. אותי לפחות חח.

Anna Karenina

New member
וואו, שאלה מעניינת...

ללא ספק, חיוך...
ועיניים.
אהה, ואם יש לו גומות, זה בכלל תוספת לא רעה בכלל..!

למעלה