נכון, צודקת..המתכון המלא
מרכיבים (20-25 זוגות מקרונים):
 
100 גרם אבקת שקדים
200 גרם אבקת סוכר
100 גרם חלבונים מיושנים
35 גרם סוכר לבן
 
אופן הכנה:
 
מערבבים את האבקות יחד ומסננים לאוורור
מקציפים את החלבונים למשך מספר דקות לקצף עבה, מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים להקציף עד לקצף מבריק ויציב
מקפלים את האבקות לקציפת החלבונים. מקפלים באופן מלא, לא שוכחים "לגרד" את תחתית הקערה.
מוסיפים צבע מאכל רצוי (אופציונלי)
מזלפים עיגולים על נייר אפייה ישר. טופחים כדי להוציא בועות אוויר.
נותנים לעוגייה לנוח במשך 30-60 דקות עד להתקשות
מחממים תנור ל160 מעלות, מחכים שיתחמם בצורה מלאה
מכניסים את העוגיות ל-15 דקות לצנור, במחצית הזמן הופכים את התבנית כדי לאפשר חימום שווה
מוציאים את העוגיות ונותנים להן לנוח לפחות חצי שעה. אם העוגיות לא נפרדות בקלות מנייר האפייה, מחזירים לתנור ל5-7 דקות, מקררים ומנסים להוציא שוב.
משחררים מנייר האפייה, מכינים מילוי ומזלפים על עוגיה אחת.
מחברים אליה עוגייה זהה בגודלה
משאירים לילה במקרר להתייצבות הטעם