מה הכפלה תקינה של בטא בתחילת הדרך ?

צומבה1

New member
מה הכפלה תקינה של בטא בתחילת הדרך ?

היה לי 31, יומיים אחכ 96 והיום , יומיים אחר כך 155... לא נראה טוב ....

לא יודעת לענות על זה... אבל

למה אמורים לבדוק שתי הכפלות? האם תמיד זה ככה? כי אני בדקתי רק פעם אחת.
מקוה שימשיך אצלך תקין ובידיים מלאות

הכפלה של 1.5 עד 2 כל יומיים נחשבת תקינה

צומבה היקרה.... ארוכה (ומלחיצה) הדרך לילד, אבל ממש אין סיבה להספיד. בדקי שוב הכפלה ביום ראשון כדי לראות מגמה ברורה. חיבוק.

צומבה1

New member
תודה... ככ קשה לא לשמוח ואז מגיע משהו מלחיץ ...

הדואליות של לנסות לא להתרגש מזה כי הסיכוי קטן לאכזבה כשזה לא מתקדם ולרצון לשמוח מצד שני ככ בעייתית ... מחר אעשה שוב. דרך אגב, באותו יום , 3 שעות לאחר הבדיקה הראשונה עשיתי עוד בטא יחד עם עוד בדיקה במקום אחר ויצא 170 ולא 155.. בכל מקרה , מחר שזה 3 ימים אחרי אעשה שוב. כמה הכפלה צריכה להיות אז? כי זה יותר מיומיים אחרי... פי 3? פחות ?... ממש בלחץ מזה

גוגו 888

New member
באותה סירה :(

14 יום מהביוץ לפי אוביטרל (עשינו הזרעה) - ביטא 108, אחרי 48 שעות רק 151 (בקשי פי 1.5) ואחרי עוד 48 שעות 318 (הכפלה פי 2 קצת) ואחרי עוד 72 שעות 606 (בקושי פי 2). משתגעת לחלוטין. הורמונים סבבה ובעליה אבל עדיין.

צומבה1

New member
מעייף כל הנושא הזה של ההכפלות ...

אם הינו בודקותרק בשלב מאוחר יותר לא היתה כל יומיים החוסר וודאות הזו.. מחזיקה גם לך אצבעות. על הנייר זה נראה בסדר גמור. גם כל הבדיקות האלו לא ממש מדוייקות אז כל עוד רואים מגמה ברורה של הכפלות מאמינה שזה תקין ....

גוגו 888

New member
אצלי ההריון הזה כבר אבוד :(

היום הביטא עמדה על 757 אחרי שבשישי היתה 606 - הכפלה של פי1.2 לא תקין ולא נעליים. עשיתי US בבוקר ונשלל לעת עתה חוץ רחמי. נצפה ספק שק פיצי ברחם. מקקוה שייפול לבד

צומבה1

New member
לא יודעת מה לומר. מקווה שכן יתפתח ...

כל ההכפלות האלו זה לא מדע מדוייק ויש גם טעויות. תבדקי שוב עוד יומיים ותראי אז מגמה ברורה. מחזיקה לך אצבעות ..

גוגו 888

New member
בדקתי שוב והתמונה עדיין מעורפלת

בUS שק הריון ברור שגדל לעומת לפני 3 ימים (היום אני 5+5) ביטא עדיין לא מכפילה יפה - בראשון היתה 750 היום 1300 (לאחר 72 שעות אין הכפלה טובה). בקיצור נשמע לא תקין אבל הרופא שלי אומר שזה לא חד משמעי עדיין.

דווקא בהריון שהחזיק הייתה לי הכפלה פחות מ 2

בהריון שנפל היה לי פי 2 לכל האורך. בהריון של הבן שלי הייתה לי הכפלה של 1.7 או משהו.. חשבתי שהכל אבוד. בפעם הבאה כאילו השלים ונהיה פי 4 מהפעם הראשונה.

338
580
1367

זה היה חול המועד פסח ומאד פחדתי. שאלתי כל מי שאפשר... פחדתי לשמוח. בסוף היה מושלם.

למעלה