מה הלאה? חיפוש עבודה מהארץ

ryan2228

New member
מה הלאה? חיפוש עבודה מהארץ

שלום רב אני בן 27 קיבלתי לאחרונה אזרחות קנדית היות ואחד ההורים שלי נולדו שם. אני שוקל בשנה הקרובה לעבור לטורונטו אבל הייתי רוצה למצוא עבודה לפני שאני מחליט לעזוב הכל בארץ . רציתי לדעת מה האפשריות היותר טובות מבחינתי למצוא עבודה בטורונטו.1. האם זה אפשרי למצוא מהארץ שאין לי כתובת ונסיון קנדי? או שעדיף לנסוע לשם לחפש לבד ואולי להעזר בשירותים מקומיים למציאת עבודה יש לציין שאני מעצב גרפי בתחום אנימציה וברודקאסט. 2. במידה ואגיע לשם לטיול ולהתרשמות קודם לפני שאחפש עבודה מה אני צריך לעשות שאני מגיע לטורונטו פרט מלפתוח חשבון בנק וביטוח בריאות ולקבל מספר sin אשמח לכל עצה בעניין תודה

כדאי לבנות על טיול של חודשיים לחיפוש עבודה,

המקצוע שלך הוא מקצוע מבוקש, וכדאי שתכין ברצינות תיק עבודות. הסיכוי למצוא עבודה מהארץ הוא קלוש, כיוון שאתה צריך להיות זמין לראיונות. הניסיון הקנדי אינו קריטי להערכתי, ותיק העבודות הוא העיקר. תצטרך לקנות ביטוח בריאות ל 3 חודשים לפני שאתה בא, לפתח חשבון בנק, לפתוח תכנית חיסכון קטנה שתאפשר לך לקבל כרטיס אשראי, לעשות רישיון נהיגה קנדי, מספר SIN , למצוא דירת סאבלט לתקופת השהייה, וללכת לחפש עבודה. קורות חיים קנדיים וקורס קצר עם תרגול בנושא חיפוש עבודה, כתיבת קו"ח בפורמט קנדי וסימולציות של ראיונות לא יזיקו, אלה ניתנים חינם על ידי JVS.

ryan2228

New member
המשך

קודם כל תודה על התשובה המהירה ומפורטת תיק עבודות כמובן יש לי השאלה אם הלימודים במכללה בארץ 4 שנים ונסיון התעסוקתי המעט בארץ מוכרים גם שם 1.לפי מה שהבנתי ביטוח בריאות אני צריך לקנות באופן פרטי מהארץ האם הכוונה לביטוח נוסעים שנמכר בארץ? (עלות של 1.5 דולר ליום) 2.מה הסדר גודל של עלויות מחיה ל3 חודשים לשני אנשים בהנחה שלא אמצא עבודה כל כך מהר 3.לגבי הקורות חיים בפורמט קנדי שיטות והכוונה בחיפוש עבודה לגשת לJVS ?

NOC5241

New member
שאלה על JVS

מהוא הJVS ומי יכול להשתמש בשרותים האלו?

JVS הוא גוף שהיה מסונף פעם לקהילה היהודית

והיום משרת גם את הקהילה היהודית וגם את כלל הציבור. הם נותנים למהגרים חדשים, למובטלים, ולאוכלוסיות נזקקות אחרות שירותים הקשורים בסיוע תעסוקתי. הסיוע כולל סדנאות חינם בנושא איתור משרות פנויות, כתיבת קורות חיים, וכללי התנהגות בראיון כולל תרגול וסימולציות. בתום הסדנאות התלמיד מבין את הדינמיקה של עולם העבודה הקנדי, יש לו בייד קורות חיים אישיים שלו ומכתב נלווה, שנבדקו ותוקנו על ידי בעל מקצוע, והוא מכיר את כל המקומות שבהן מתפרסמות משרות פנויות ועל הדרך הנוחה להגיש מועמדות למשרה פנויה. בשלב השני יש יעץ השמה שמפנה את המועמד למשרות ספציפיות שמתאימות למצבו, והארגון גם מקיים קשרים מיוחדים עם מעסיים שמוכנים לתת צ'אנס לחסרי ניסיון קנדי. הארגון הזה הוא לא היחיד שעוסק בכך יש גם ארגונים שקשורים לכנסיות שונות שעוסקים בכך, אבל לJVS יש ניסיון והתמחות במהגרים מישראל, ויש להם אתר מיוחד בשפ פרנוסה, שמיועד למעסיקים שאכפת להם יותר ממהגרים יהודים.

NOC5241

New member
תודה על המידע

אני מניח שבתור תייר הם לא יתנו לי שרות, יש מקומות שכן אוכל לפנות אליהם? נניח ואני טס לקנדה לחפש עבודה בתור תייר ורוצה קודם להכין את עצמי לראיונות וכל הקשור בזה...

למעלה