מה הלאה?

חגית25

New member
מה הלאה?

שלום עשיתי חישוב ושמי בנומורולוגיה = 7 שם משפחתי = 7 תאריך לידה: 11dec1974 שמו של בן זוגי = 5 ושם משפחתו = 2 תאריך לידה:dec` 31,1976 אני רוצה לדעת עוד על שנינו על השילוב ובכלל... אשמח לקבל תשובה תודה!!

עינת

New member
היי חגית :-(

מצטערת אך בבדיקה שערכתי לא מצאתי התאמה בינכם.אתם שונים מדי.מתוך חמשת האופציות שאני בודקת רק במקום אחד נמצאה התאמה. הוא הטיפוס החולם ולך דרושה קרקע יציבה. הוא אחד שזקוק להרבה לבד,את צרכה הרבה ביחד. אור שפע ואהבה עינת

חגית25

New member
אל לך להצטער

דבר ראשון רוב תודות לך עינת על תשובתך שנית אף על פי שאינך מוצאת התאמה אין לי דרך להעביר את התחושות שלי אלייך לגביו אני אוהבת אותו אהבה עזה כמו שלא חשתי מעולם והיא הולכת ומתגברת. הוא אינו הראשון שלי ולכן אין זו התאהבות שתחלוף אנחנו ביחד כבר שנה ו 7 חודשים ואני עדיין מביטה בו כשהוא ישן אוכל מתגלח ועוד... אני כל כך אוהבת אותו שכשהוא הולך לעבודה אני מוודה שהוא הגיע בשלום ובלילה כשאנו הולכים לישון אז איני מצליחה להרדם כי במצב של היום אולי מחר לא ניפגש אני מבועתת רק מהמחשבה שלא נהיה ביחד. ולגביו כשהוא חוזר מהעבודה אז הוא לא מוריד את הקסדה המגוחכת מהראש ומקומה רביעית אני שומעת את הריצה שלו במדרגות הוא נכנס במרוצה ומחבק ומנשק בשביל שבוע הוא מפרגן והוא מבין את מה שעובר לי בראש וזה הדדי. אז אני מקווה שאחרי הסיפור הארוך הזה יש לך איזה שהוא הסבר או שלפחות תאמרי שזהו לא מדע מדוייק וגם אם לא אז זה לא נורא וכמו שאומרות מילות השיר ...יש לי אהבה והיא תנצח.... אני יודעת שזה נשמע קיטש אבל זו המציאות שלי...

לחגית

אם הכל כל כך טוב אצלך עם בן הזוג אז למה את בודקת אם יש התאמה נומרולוגית בינכם? סתם בשביל להביך את עינת? לידיעתך.... בריכוז בך דרך מה שכתבת לעינת אני גם רואה שהסיפור הזה לא יגמר טוב אבל אייך אמרת אם יש אהבה היא תנצח....הלוואי

חגית25

New member
עינת וחכם חנוכה

אתם ממש מתחילים להפחיד אותי... השאלה שלי הייתה יותר לא בעניין של התאמה כמו צפייה על העתיד אני מאוד מפחדת ממוות והשאלה שלי היתה יותר במישור החיים והמוות. אם לא נתאים בהמשך אז אני מאמינה שנחתוך את הקשר זה לא מה שמלחיץ אותי אני לא מנסה להביך אף אחד או לבחון אני פשוט נמצאת בחרדה מתמדת. אז סליחה אם פגעתי בך עינת או שגרמתי לעניין הנומורולוגיה להראות כבדיחה אבל באמת רציתי לדעת מה הלאה.......... 8-(

עינת

New member
:cool:

חגית את שאלת את שאלתך ואני עניתי מתוך הידע שיש לי.אם אינך רואה את הדברים כך זה בסדר ומותר לך לחשוב אחרת. כל עוד שהאהבה פורחת תהני לך והלואי ואני טועה ואכן אהבתכם תנצח.האמיני לי שלא תהיה לי בעיה לומר סליחה ,טעיתי. אבל מה? את מזכירה לי את עצמי.גם לי היתה אהבה כזאת והעדפתי לעצום את עיני למרות שממה שיעצו לי זה היה הדבר הכי לא נכון. הרגשתי שאהבתנו יכולה לנצח הכל... נישאנו,הבאנו לעולם שלושה ילדים.במהלך השנים הבנתי שטעיתי אבל אפילו בפני עצמי היה לי קשה להודות שהוזהרתי. היום אנחנו גרושים אחרי שכל מה שניסינו לא עזר (והאמיני לי שניסינו 15 שנים). סילחי לי אך לא יכולתי שלא להזכר בעצמי ולספר לך. שוב איני אומרת שזה מה שיקרה אצלך,אני רק אומרת שאני סומכת על הנומרולוגיה ובינתיים עוד לא קרה שטעיתי.(אגב בקריאה בקלפים כן היו לי טעויות ולא הצלחתי להתחבר אך כלל אי אפשר להשוות בין השניים) ועוד משהו קטן שתחשבי עליו,אם כל כך טוב אז למה בעצם פנית אלי? אני לא רוצה שתעני לי רק שתחשבי על זה עם עצמך ועם עצמך בלבד במלוא הכנות. הלואי וטעיתי... אור שפע ואהבה עינת

עמרי 24

New member
הכיצד?!?!?

פחות או יותר בתחילת הפורום שאלתי שאלה דומה ונתת לי את התשובה אחרת לגמרי (הלינק מצורף) מה השתנה פה?!?! חבר של חגית)

עינת

New member
עמרי

היי. תחילה,אם היית קורא את תשובתי לך היית רואה בין השורות גם שם הסתייגות. שנית,גם אז ראיתי כמעט אותם דברים(רק שהיו חסרים לי פרטים שחגית נתנה ואתה החסרת),אך היה לי המידע שנתת בקשר לקשר ולא רציתי לרפות את ידך,מה שלא היה בתשובתי לחגית שבאה ממקום נקי מבלי שיסופר לי על טיב הקשר ואז עניתי בדיוק את הדברים שעולים מצרוף המספרים. תמיד קיימת בי הדילמה האם לתת את כל המידע שיש בידי או אולי להחליק כאשר אדם נמצא בקטע שנהדר לו.כאשר באים אלי ליעוץ פרטי והאדם מולי אני מקפידה לתת את כל האמת מבלי להתחמק כיוון שביעוץ פרטי ישנם כללים אחרים ,האדם יכול לקבל הסבר מפורט יותר לגבי המשמעות.כאן בפורום יש לי בעיה כל פעם מחדש כאשר אני רואה דברים קשים האם לומר הכל או אולי לרכך? בתשובתי לך ריככתי. כנראה שהאמת היתה חייבת לצאת לאור ולכן חגית פנתה אלי מבלי לספר לי... בכל מקרה כפי שאמרתי לחגית,הלואי ואני טועה וימשיך להיות לכם נפלא ביחד, אלו חייכם ורק אתם תחליטו איך לחיות אותם.כל עוד שטוב לכם תהנו כמה שיותר. אור שפע ואהבה עינת

עמרי 24

New member
אהממ...(עינת תקראי את זה בבקשה)

קשה לי לכוון את הדברים אז אני פשוט אזרוק: נומרולוגיה שווה בעצם לתורת הכאוס,מה זאת אומרת,את שואלת בוודאי מה,נכון? אז אני אסביר... יש אנשים שמאמינים שבכל בלאגן יש סדר מסוים,קשה לראות את זה מכיוון שאף פעם אנחנו לא רואים את כל התמונה כולה אלה רק חלק מסוים,ואם נסתכל על כל התמונה נראה שהבלאגן חוזר על עצמו וזה בעצם הסדר בבאלגן. מדהים תגידו,נכון? אז זהו שלא! הרי ביקשנו למצוא סדר בבאלגן הקטן שלנו ולא סדר בבאלגן הגדול של כל העולם. וכך יוצא שבקום למצוא תשובה מצאנו עוד אינספור שאלות אז איך זה קשור לכאן תשאלי...אני אסביר גם את זה: לכל אחד יש איזה בלאגן בתוכו,הוא מחפש תשובות וישאב אותם מכל אחד שרק יתן לו,ואז באה הנומרוגלוגיה ואומרת שיש לה תשובות וזה באמת נראה ככה,מספר 7 אומר עלי שאני נורא מיוחד (ומי לא רוצה להיות מיוחד?!?!) אז אני אסכים עם זה אבל ברגע שאני אקבל תשובה שלא נראית לי נכונה,ושבעצם תגרום לי לחשוב קצת ואז למצוא הוכחות כאלה שמעמידות תורה שלמה בסימני שאלה... יש למישהו תשובה על כך? :) :cool:

חגית25

New member
אז ככה.....

כלל לא ידעתי שעמרי כבר שאל בנושא וכשהוא סיפר לי וקראתי את הלינק המצורף תמהתי וקצת נראה לי מוזר שפעם אחת את מחליטה לירוק את האמת בפרצוף ובפעם אחרת את מחליקה זה נשמע שאני מחפשת לשמוע רק אמת טובה אבל זה גם נשמע שאת רואה שחורות כמו שאמרת את היית במצב ``כזה`` והתעלמת אז אולי את ממהרת להשוות?? אני מאמינה שיש בכוחו של אדם לשנות את מה שנכתב ו/או נקבע עבורו וכבר עמדתי במעמד שהצטרכתי לשנות והשחורות הפכו ורודות. אל תכעסי עלינו שבעצם שאלנו וקבלנו תשובה שלא אהבנו זה פשוט שלנו יש תמונה קצת יותר מלאה וכשאמרת לי שאני צריכה יותר ביחד כבר אז טעית...

לחגית ועמרי

אולי זה לא במקום שאני מתערבת אבל רציתי לומר משהו כבר לפני כמה ימים והתגובות שלכם לעינת חידדו את זה ולכן החלטתי לכתוב. אי אפשר לתת ייעוץ מקיף וכולל את כל ההיבטים בפורום. נומרולוגיה זה לא מתמטיקה ויש הרבה אלמנטים שצריך להתייחס אליהם ויש גם מקום לפרשנות. אם הייתם רוצים ייעוץ - הייתם הולכים לייעוץ. כולל להקדיש לזה זמן וכולל לשלם בשביל זה. לא בגלל שכשמשלמים אז מקבלים עצה ``נכונה`` אלא כאשר משלמים אז יש יותר ביטחון בטיב התמורה, מקבל הייעוץ מתייחס לזה יותר ברצינות ואפשר גם לבוא בטענות. ולגבי הזוגיות שלכם - אם טוב לכם ביחד, למרות שיש קשיים מסויימים אז תלכו עם מה שאתם מרגישים. אנשים יכולים לשנות את גורלם אם רק יפעלו בכיוון הזה. ואף אחד לא מושלם ואני לא חושבת שיש זוגיות מושלמת כמו פאזל שקיעה של 1000 חלקים... מה שיפה בזוגיות טובה שלמרות החיכוכים עדיין יש אהבה ופירגון וחיבוק חם ואוהב כשצריך. ואגיד לכם מה הסימן שלי שהזוגיות שלי עדיין עובדת, למרות הקשיים ולמרות השיגרה והשנים שביחד: מדי פעם, כשהוא מסתכל עלי במין מבט כזה והלב מחסיר פעמה... תגובה פיזיולוגית לחלוטין, זה סימן שהדבר הזה עוד קיים בינינו. שיהיה לכם הרבה טוב ביחד. תתרכזו במה שמחבר ולא במה שמרחיק. והרבה אהבה ואור תמר

עינת

New member
עמרי וחגית :cool:

אני חושבת שדבריה של חברתנו לפורום אמרו הכל ואולי כשזה נשמע מאחר יותר פשוט לקבל... בכל מקרה כבר בהודעתי למעלה(הודעת מנהל הפורום )הדגשתי שאין כאן תחליף ליעוץ אישי. ביעוץ אישי אני יושבת על מפה של אדם כ - 3 שעות ורק אח``כ נותנת את תשובתי על אחת כמה וכמה כשהיעוץ הוא זוגי אני עורכת מפות לשני הצדדים. אל לכם לצפות אם כן שהפורום יהווה תחליף.כאן אני בודקת את הדברים ברמה השטחית ביותר וכיוון שאין ל את המגע האישי קורות טעויות בניסוח כיוון שאני מנסה לומר דברים קשים בדרך עדינה... אם חטאתי בכך שניסיתי לומר לך דברים בדרך עדינה עומרי אבקש את סליחתך וסליחתה של חגית. בכל מקרה אני חוזרת שוב ואומרת כפי שאמרתי לכל אורך הדרך אם טוב לכם ביחד אף אחד לא יפריד בינכם.היו מאושרים. אור שפע ואהבה עינת

עינת

New member
:cool: אישה יפה

אל לך לחשוב שזה לא המקום שהרי הפורום הוא ביית חופשי לכולנו ומותר לך לומר את דעתך כמו לכל אחד אחר. בכל מקרה אהבתי את תגובתך ועוד יותר אהבתי את ה``סימן``. גם אני כמוך ניסיתי לומר לחברינו שאם טוב להם שיהנו ויהיו מאושרים ,שלא יתנו לשום דבר להפריע להם,יחד עם זאת גם אמרתי מה אני רואה מבחינה נומרולוגית שהרי לשם כך אני פה... עוד יותר מכך אני מקווה מכל הלב שטעיתי ובעוד אי אלו שנים הם יבואו ויגידו טעית בגדול.אהיה מאושרת עבורם. ולך תמר המשיכי להרגיש את אותה החסרת פעימה לעד שהרי זה כל הקסם... מחבקת אותך אור שפע ואהבה עינת

למעלה