מה הלאה?

CrAzY fLoYd

New member
מה הלאה?

טוב, עכשיו אחרי ההתלהבות הראשונית, השאלה הנשאלת היא מה הלאה? אולי סבב הופעות? אולי אלבום היסטורי חדש? או שזה היה חד פעמי וזהו? קדימה חבר`ה place your bet או בעברית: הימורים בבקשה. דרך אגב ההופעה הייתה ענקית ולפי דעתי יהיה מכאן המשך כנראה סבב הופעות עם חומר ישן שאין סיכוי בעולם שאני לא אהיה באחת ההופעות לפחות

Dancin Fool

New member
לדעתי

וגם תקוותי הם יחזור ובגדול ההתלהבות של ווטרס אומרת הכל ותאמיני לי אני פקפקתי באיחוד הזה וטענתי באוזני חברי שזה יהיה מסחרי אבל את יודעת מה אני מוכן להודות שאני עדיין לא מאמין שראיתי את ווטרס ככה משתגע מרוב אושר,ככה שאני דיי מהמר שווטרס ישכנע את גילמור להכנס לאיזה סיבוב הופעות דיסק אני פחות חושב,אבל אולי איזה הופעות ודיוידי מה רק לקווין מותר? מה שדפק את ההופעה היה הסאונד אבל לא נורא

ראו על ההבאות פנים של ווטרס וגילמור

שהם התרגשו.... שזה עשה להם תחושה טובה וחזקה מאוד.... לא אתפלא אם הם יחזרו לאיזה סיבוב הופעות קטן.....

אני בעד...

לארגן מופעי צדקה ולהזמין את פינק פלויד סתם נארגן אפילו בששביל ג'וקים העיקר שהם נותנים עוד הופעות מדהימות כאלהץ בחיים שלי לא התרגשתי ממשהו ששודר בערוץ 10. איזו איכות מוזיקלית, איזו איכות ווקאלית. זקנים זקנים אבל הם נתנו את ההופעה הכי טובה בLive8. ואיזו סולואים אווו הם חייבים להתאחד שוב. למען האנושות!!!! כשרוג'ר חיבק את דיויד כמעט התעלפתי מרוב שמחה :p האם זאת התחלתה של ידידות נפלאה? וגם the who שיחקו אותה. רוג'ר דלתרי נראה קצת כמו ספרן אומנם.

Dancin Fool

New member
שהמתנחלים יקראו להם

יעשו מופע צדקה נגד ההתנתקות ו"הטרנספרים" שהם יעברו

למעלה