מה הלאה?

tykale

New member
מה הלאה?

שלום לכולם! אני מסיים השנה הנדסאי תעו"נ עם התמחות בייצור.יש לי תוכניות לאן אני ממשיך אבל כשאני מסתכל עכשיו קדימה אני רואה את עצמי תקוע עם התעודה הזאת בלי עבודה סבירה זה כמו חלום שמתנפץ מה הסיכוי שלי להיכנס למשרד או מקום אחר עם תעודה זו או שאצטרך להישאר באבטחה שאני עושה בשנים הבאות?

tykale

New member
מה הלאה?

שלום לכולם! אני מסיים השנה הנדסאי תעו"נ עם התמחות בייצור.יש לי תוכניות לאן אני ממשיך אבל כשאני מסתכל עכשיו קדימה אני רואה את עצמי תקוע עם התעודה הזאת בלי עבודה סבירה זה כמו חלום שמתנפץ מה הסיכוי שלי להיכנס למשרד או מקום אחר עם תעודה זו או שאצטרך להישאר באבטחה שאני עושה בשנים הבאות?

מצטער לאכזב אותך אבל.

היום ללא ניסיון פרקטי ועוד כהנדסאי יהיה לך ממש קשה למצוא עבודה, הטיפ היחידי שאני יכול לתת לך זה להצטיין במקצוע שלך ולהראות שאתה "תותח" בתחום, ואז אולי איזה חברה נואשת שמחפשת כבר הרבה זמן תקבל אותך בתור מתלמד. זה המצב היום ואני מאוד מצטער לאכזב אותך ( אתה יודע מה אומרים "אין חכם כבעל ניסיון" ). בכל מקרה אם אתה בעל קשרים בתעשיה אני ממליץ לך להשתמש בהם. בהצלחה,

רותם ™

New member
אני גם מסיים השנה אותו דבר

ולפי מה קבעת שאתה תקוע איתה? אם אתה מרגיש ככה, אז בשביל מה התחלת ללמוד? וכבר שמעתי הרבה דעות שליליות על הרבה הנדסאים, ועל הרבה הנדסאים שמוצאים עבודה. ככה שלא חובה להאמין לכל מה שאומרים...

ppl1

New member
תגובה

דווקא אני רואה הרבה מודעות להנדסאי תעו"נ...תישארו אופטימיים...

למעלה