מה הלאה?

Trojan_Neo

New member
מה הלאה?

מאיפה להתחיל אין לי מושג. אך אנסה לסכם זאת בקצרה. במקום העבודה של חבר שלי שעובד 'בבר' ראיתי מישהי שגרמה לי לפרפרים בבטן היו 'מבטים' ביני לבינה אבל לא יזמתי כלום. נפגשנו שוב באירוע אחר והייתה מישהי איתי. שבועיים עברו ובפעם הבאה שהגעתי ל'בר' הייתי ישיר ורמזתי לה שאני מעוניין בה. ניהלנו small talk והיא שאלה שאלות כלליות ורצתה לדעת אם יש לי מישהי. אמרתי לה שלא ואשמח אם נצא לנקות את הראש שנינו. היא הסכימה, אבל לא קבענו על יום מכיוון שהיום שלי/שלה די עמוס לימודים,עבודה וכו' יומיים לפני "הדייט" הייתי שוב בבר והיא הייתה שם, בסיום המישמרת היא שאלה אותי אם איכפת לי ללוות אותה הביתה, הלכנו יחד ניהלנו small talk ובסיומה יזמתי את נשיקה ע"פ רמזים ממנה. ולאחר מכן היא יזמה את הנשיקות. "הדייט" מאחר ועבר עליה יום קשה (אינפורמציה שקיבלתי מהחבר שעובד שם) שלחתי לה sms ואמרתי שאם לא בא לה לצאת זה בסדר כי יכול להיות שעבר עליה יום קשה וזה ברור שאין חשק. היא מייד הגיבה בהודעה הדדית שאולי גם עלי עבר יום קשה אבל אמרה כן. קבענו הגעתי בזמן, ושלחתי לה הודעה שאני בחוץ כשהיא יצאה היא התנצלה על האיחור ב-3 דק'. לא הבנתי את זה.... זרקתי לה מחמאה בנוגע ללבוש שלה ושהיא נראית ממש טוב. (הבחורה פצצה) החלטנו ללכת לשתות משהו, במקום לקחת את האוטובוס הלכנו ברגל מרחק של 10 דק' הגענו לפאב, שיחות קצת יותר לעומק כגון, תוכניות שלה במה היא מתעניינת והתפעלות שלי ממה שהיא עושה. אמרתי לה שאני מחפש משהו רציני ואני לא מחפש סטוצים. כמו כן היא סיפרה לי שהיא טסה לחופשה של שבוע. הזמנתי אותה לשני המשקאות הראשונים למרות שהיא רצתה לשלם על הסיבוב השני אמרתי לה שעל השלישי היא יכולה לשלם .קישקשנו ומצאנו את עצמנו מתנשקים בחרמנות כל הערב. חזרנו באוטובוס, ליוויתי אותה הביתה ושוב נשיקה. שלושה ימים אחרי, אני שוב בבר מלווה אותה הביתה, נשיקות. יושבים על הספסל מתנשקים מתחבקים, והיא אומרת לי שנתראה אחרי החופשה שלה. לפני שעזבתי אמרתי שאני א sms לה בבוקר לפני הטיסה. מאינפורמציה פנימית שקיבלתי הבחורה יצאה עם מישהו לחופשה, בעוד שבפאב היא אמרה לי שהיא יוצאת עם חברות. למה היא שיקרה??? הבחורה הזו מראה התעניינות הגניבה אותי לגמרי אני לא ישן רק חושב עליה, זה לא מתאים לי אני יוצא עם בחורות אבל זאת הטריפה אותי....היא מגיעה עוד יומיים איך אני מתכנן את ההתקפה הבאה שלי אני לא רוצה להיפגע או ללחוץ אם היא לא רצינית....מה אני עושה???? ד"א במקביל אני עם עוד שתי בחורות שעל הכוונת, שלא איכפת לי מהן רק ממנה !!!!

אינפורמציה פנימית אמינה?

לך תדע, אל תשפוט לפני שתהיה בטוח... וחוץ, עדיין לא מיסדתם את הקשר, אתה לא יכול להתלונן עליה אם אתה עם עוד שתי בחורות, למה אתה משקר לה? דבר איתה כשהיא חוזרת, תראה אם אתה הולך לכיוון הרציני או לכיוון החופשי...

Trojan_Neo

New member
אינפורמציה פנימית מאוד אמינה...

אני לא רוצה שהיא תחשוב שאני מקרקר אחריה כל הזמן ובטח לא "לחוץ" אני שונא את המשחקים האלה אצל בחורות אני הראתי לה רצינות ונכונות מצידי, עכשיו אני מחכה להתפתחות מהצד שלה...לאיזה סוג של התפתחות לחכות? לגבי שתי הבחורות הנוספות אי אפשר לקרוא לזה שקר/קשר אין מחוייבות והן יודעות את זה אמרתי להן כשארגיש שזה הטיימינג הנכון אזום כרגע ליבי עם מישהי אחרת.... אני לא רוצה לתת יותר מידי אינפורמציה, אך אומר לה שיש לי תחושות מאוד חזקות לגביה והייתי מעוניין לשלב הילוך... האם זה לא יותר מידי מלחיץ לדעתך? האם לספר לה על הבחורות ברקע? ותודה על התשובה...

מן הסתם, אתה תחכה להתפתחות חיובית

הרי זה מה שאתה רוצה, לא? מה שיהיה בפועל תלוי בה... כמו שדל פיירו אמר - מי שהיא נסעה איתו לא בטוח החבר שלה, וגם אם זה כן עוד מישהו על הכוונת שלה, זה בערך מה שאתה עושה וכמו שאתה לא פוסל את עצמך בגלל זה, אתה לא צריך לפסול אותה, אם אתה באמת מרגיש כלפיה משהו חזק - גם אם יש לה חבר אל תוותר (יצא לי חרוז
) בכל מקרה, תפגשו שוב, אולי אפילו כמה פעמים ואתה כבר תבין לאן זה הולך אל תלחץ, אתה גם לא צריך לחשוף את כל הרגשות על ההתחלה (כן, זה טיפה מלחיץ) פשוט תהנה להיות איתה והשיחת "אז מה אנחנו עכשיו?" תבוא מעצמה בכל מקרה, אני אישית לא אוהב את הקטע של להחזיק כמה בנות בסטנד-ביי... אתה בעצמך הרי אומר שמה שיש לך איתן זה לא זה, אז בשביל מה למתוח אותן? זאת התעללות בבנות
ואין בעד מה

מה נראה לך..?

שחופשה שהיא מתכננת כבר כמה זמן עם איזה מישהוא ידיד טוב שלה או אקס או חבר ללימודים עבודה או לא יודע מה היא תבטל רק בגלל שהיא הכירה מישהוא שכולה הזמין אותה ל2 משקאות והעבירה איתו ערב סבבה..? לא נראה לי והיא לא רצתה לפגוע בך והיא כן רוצה להמשיך איתך את הקשר בגלל זה היא אמרה לך חברות.. צא מהסרט...

הרגת את עצמך עם המשפט האחרון

באמת! אם יש לך שתי בחורות על הכוונת, שכנראה אם אתה שומר את זה על אש קטנה ליתר ביטחון... אז אל תתפלא על זה שהיא עושה בדיוק אותו דבר!

Trojan_Neo

New member
לא אש ולא נעליים......

ישבתי איתה ואמרתי לה בדיוק מה אני חושב.....ומה קורה איתי כרגע (שתי הבחורות) אמרתי לה שרק איתה אני רוצה להיות ככה אני מרגיש היא מאוד העריכה את הישירות והייתה קצת המומה ואנחנו בדרך למע' יחסים איך שזה נראה..... ד"א הבחור שהיה איתה בסה"כ היה חבר לעבודה לא יותר..... תודה שוב...

סוף טוב, הכל טוב

אבל תקבע לעצמך חוק מעכשיו שכנות ואמון זה קו אדום. תאמין לי, שאתה או היא לא רוצים לחצות אותו. בהצלחה!!!

למעלה