מה הלו"ז של אליפות העולם?

PLOTKIN

New member
מה הלו"ז של אליפות העולם?

מישהו יודע מה הלו"ז של אליפות העולם ומתי מתחרים הכוכבים הגדולים?

לו"ז ורונה 2004

השמות הגדולים מתחרים במרוצי העלית גברים ונשים. כשהשיא הוא ביום ראשון מרוץ הכביש לגברים עלית. אבל לא לשכוח וראות ולעודד את הרוכבים הישראלים באליפות העולם.

ido mazor

New member
והנה הלו"ז בעברית

התחרויות יתחילו היום (עוד רגע) , תחרויות נגד השעון ייערכו עד יום רביעי. יום חמישי מנוחה, שישי עד ראשון מירוצי הכביש. אנטון וטל מתחרים בנג"ש ביום שלישי ובכביש ביום שבת. דור מתחרה ביום שישי. יום שני 27 בספטמבר 13:00 – 14:15 נגד שעון נערות. 15:30 – 18:05 נגד שעון גברים עד 23. יום שלישי 28 בספטמבר 13:30 – 16:00 נגד שעון נוער (אנטון מיכאלוב וטל איזנבנד). 16:15 – 18:05 נגד שעון עלית נשים. יום רביעי 29 בספטמבר 15:30 – 18:10 נגד שעון עלית גברים. יום שישי 1 באוקטובר 10:30 – 12:50 מירוץ כביש נערות. 13:30 – 18:15 מירוץ כביש גברים עד 23 (דור דבירי). יום שבת 2 באוקטובר 10:00 – 13:40 מירוץ כביש נוער (אנטון מיכאלוב וטל איזנבנד). 14:30 – 18:25 מירוץ כביש עלית נשים. יום ראשון 3 באוקטובר 11:00 – 17:55 מירוץ כביש עלית גברים. כל הזכויות לתרגום העברי שמורות לי.

קיבלתי עכשיו מברק רשמי משגרירות

גרמניה בישראל. מברק שנועד לבשר לי שאני פרסונה נון גרטה בגרמניה. השגריר הגרמני צרף למברק ידיעה מסייקלינג ניוז: No TT for Ullrich at World's Jan Ullrich (T-Mobile) was scheduled to take part in both the World's elite road race and the time trial. But the German has renounced the time trial competition in Bardolino on Wednesday, as he is still suffering from stomach problems. Because of this illness, the 30 year old German already missed the GP Beghelli on Sunday, and will now take some medical tests in Freiburg, Germany. His participation in the road race is uncertain. The T-Mobile rider had been showing excellent form lately, getting a fifth placing at the Giro dell'Emilia and winning the Coppa Sabatini. אולריך חטף וירוס בבטן ולא ישתתף במרוץ נגד השעון בורונה, וכרגע הוא בסימן שאלה לקראת המרוץ כביש. זהו אני מפסיק עם הנאחס, זה מתחיל להיות מסוכן. אני כבר לא מצליח לשלוט בכוח שלי, אני מפסיק לפני שזה יהיה מאוחר.

Sybh

New member
תמוה

דומה שכל רוכבי טי-מובייל סובלים מוירוס בבטן (יותר ממחצית הקבוצה בוולטה פרשה) ובכללם אולריך שלא היה עמם בספרד (?) צירוף מקרים?

תומאס דקר לוהט!!!!!

ההולנדי הצעיר שורף את הכביש בורונה, בנקודת הזמן הראשונה הוא ראשון.

יכול להיות שהאיטלקים גידלו

סוף סוף שען ברמה גבוהה? כרגע ריברה האיטלקי סיים את הנג"ש והוא הכי מהיר מהמסיימים, בכמעט 20 שניות מהשני.

וואו איזה מתח!!!!!!!!

לאיטלקים יש עוד שען מרשים, ניבאלי כרגע מוביל, דקר שני, ריברה שלישי (הוא כבר סיים את המרוץ).

איפה האמבולנס? קיבלתי התקף לב

איזה מרוץ מדהים, הסלובני בראקוביץ' מנצח את הנג"ש, תומאס דקר שני וניבאלי האיטלקי שלישי פחות משנייה מדקר.

נלחם למען המולדת החדשה

האזרח החדש של ארגנטינה, דוידה רבלין, מדבר בראיון על השנה המדהימה שלו, על המעבר הפתאומי לארגנטינה ועל 3 המרוצים האחרונים של העונה.

נחמה (אולי) ליושבי המשרדים

יכול להיות שאפשר לצפות בשידור חי באינטרנט באליפות העולם. נכנסים לקישור שלמטה ואז נכנסים ל-RAI SPORT (מספר 492). כשניסיתי אצלי, קיבלתי שידור ברמה של שקופיות+. אבל אולי אצל אחרים הזרימה תהיה קצת יותר טובה

למעלה