מה הלך שם בתחילת ההופעה?

Eliad Levy

New member
מה הלך שם בתחילת ההופעה?

אתמול הייתי בהופעה, ישבתי בשורה שבע או שמונה, אני כבר לא זוכר. ממש לפני שהתחילה ההופעה הייתה איזו סצינה ליד הבמה, מישהו ראה את זה? איזה שתי נשים, שהבנתי שאחת מהן זו נעמי אלשייך, ממש גירשו את אחד מהאנשים בקהל. הן התחילו לצעוק עליו שהן לא רוצות שהוא יהיה בהופעה והתפתח שם ויכוח מאוד קולני. אני מניח שעוד אנשים שמעו את זה. היו הרבה אנשים מסביב. בסוף הוא נשאר, כמו שראיתי. מי אלו היו ומה הלך שם, מישהו יודע? וממתי מגרשים אנשים מהאולם?!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifזה כנראה היה שגיא בן פורת

מנהל ריטה נט...... עם כל הנזק התדמיתי שהוא עשה לריטה.... אני גם ראיתי אותו.. הוא היה שמן כזה?

varoner

New member
נזק תדמיתי

צחר, על איזה נזק תדמיתי אתה מדבר? אני לא חושב שהוא אי פעם אמר דברים לא נכונים, אולי קשה לכולם לשמוע דברים לא נעימים על ריטה כי בשביל אנשים מסויימים היא שיא השלמות והתגלמות הטוב שבעולם, אבל אם תפתחו את העיניים אולי תראו דברים אחרים לגמרי. מה עם הבטחות שלא קויימו מצד ריטה והקולגות שלה? אני מציע לך, במקום להיות מסונוור מהזוהר של ריטה, תשב שניה ותבדוק מה באמת היה ולמה הדבר הגיע למה שהגיע. ואם באמת זה היה שגיא, (אני לא הייתי בהופעה אז אני לא מכיר את המקרה) להגיע לעימות בהופעה מול צופים זה ממש לא מכובד ואפילו ביזיון מצד ההפקה של ריטה, שמעולם לא טרחו להגיב לנושא בצורה רשמית ומכובדת.

dori9

New member
מדובר בבחור חצוף...

מדובר בבחור חצוף, שביקש כסף לאתר שבנה על דעת עצמו. לא צריך להיות גאון מחשבים כדי לדעת שאפשר לעשות אתר מכובד גם בלי לשלם לאף אחד. אבל הוא בחר את האופמיה היקרה וציפה שישלמו לו על זה. מהכתבות שפורסמו על זה ומדברים שהוא כותב שם באתר שעדיין פעיל (פתאום יש לו כסף לממן את זה!!!) , נראה לי שהבחור אובססיבי ולא הכי מאופס על עצמו. אגב, מהקישור להלן שמכיל את הניק שלך , varoner, ויש בו פרסומת לאתר של ריטנט, אני מבין שיש לך קשר אמיתי לנושא- אולי אתה אפילו הבחור... http://www.varoner.co.il/pikim/

The Juck

New member
../images/Emo19.gifדורי...הוא לא ביקש כסף

הם הציעו לו לאחר שהוא יידע אותם על האתר שבנה

varoner

New member
תגובה

לא, אני לא האיש, אני לא שגיא. והקישור מהאתר ההוא, הוא זכר לפרוייקט שעשיתי בקשר לזכויות יוצרים ונסיון להסביר לגולשים את הבעיות והתוצאות שהורדות קבצי אמפישלוש וקניית דיסקים מזוייפים יכולות לגרום. אז היה לי שיתוף פעולה עם ריטה-נט ואתרים נוספים שקיבלו וקיבלתי קרדיטים מהם. עכשיו בחזרה לענין. שגיא לעולם, ואני חוזר, לעולם, לא ביקש כסף מהליקון על הפרוייקט שהוא הרים מאהבה ואהדה אמיתית לריטה. אם היית קורא את כל הפרסומים על הסיפור הנ"ל ומתעמק בהם היית שם לב שמצויין לא פעם ששגיא מעולם לא ביקש כסף וזו הייתה ריטה שהציעה את הכסף כששמעה על האתר, ואף הבטיחה שכל אגורה תשולם. הבטחה שלאחריה לא קרה דבר. כאמור, ריטה עצמה הציעה את העזרה הכספית ואולי מכאן התחילה הבעיה, אולי היא לא היתה צריכה להציע כי שגיא לא ביקש. כמובן ששגיא שמח לקבל עזרה מהליקון ואפילו היו תוצאות. האתר עבר לשרת יותר חזק ומהיר עם קיבולת גדולה יותר של מקום והתווסף צ'אט שעלה סכום כסף מסויים. הליקון לא היו מוכנים לקחת אחריות על ההבטחות שלהם, והכל הגיע למריבה הגדולה הזו. לא יכול להיות שצריך בסופו של דבר להתחנן כדי לקבל את מה שהבטיחו. ועוד לא דיברנו על הערך המוסף של יחסי הציבור הטובים שהאתר עשה לקהילת המעריצים של ריטה. להליקון היה זהב בידיים, אתר עם מוניטין טוב, כניסות רבות מהארץ ומחו"ל, בחור שהיה מוכן להשקיע הרבה מזמנו ללא תמורה כספית על עבודת הקודש הזו (ותאמין לי, אתר בגודל שהיה ריטה-נט הוא לא אתר זול להקמה אם הליקון היו מעלים משהו בגודל הזה). הם לא ראו את הפוטנציאל באתר וחבל שכך, ועוד יותר חבל שהם לא מצאו את הזמן להגיב.

The Juck

New member
../images/Emo19.gifנכון.........

זה היה אתר מצויין..נהינתי מכל רגע שהייתי בו, שהיה לי משעמם הייתי נכנס לאתר ומדפדף בעמודים שכבר הייתי בהם.. ואני יודע שאתה לא שגיא.... אתה שחר ורונר לא?

The Juck

New member
../images/Emo19.gifקודם שלום לך שחר :)

אני אפילו זוכר אותך..ראית מה זה......:) לא ניסחתי את זה נכון.. אמרתי "הנזק התדמיתי שהוא עשה לריטה" כי ככה צוות הליקון חושבים כנראה.... ואני לא כ"כ מסונוור מהזוהר של ריטה..אני מכיר המון קטעים מסריחים שהיא עשתה לאנשים שאני מכיר (לא כולל שגיא........) שגיא פירסם ת'סיפור יותר מידי..ובאותה תקופה אני לא חושב שהיה אדם שלא שמע על הסיפור הזה, אין לי שום דבר נגד שגיא,הוא גם די נחמד....

dori9

New member
אם אתה חושב ככה...

אם אתה חושב שיש לה המון קטעים מסריחים למה עדיין הולך להופעות ומצטלם מחובק איתה מאחורי הקלעים. (זאת לא שאלה "מזלזלת" באמת מעניינת אותי התשובה.)

The Juck

New member
../images/Emo19.gif אני אוהב אתה בתור בנאדם

אפילו יותר מהמוסיקה... כי אני מרגיש שהיא מתייחסת ואוהבת אותי, אני זוכה וזכיתי להמון אהבה ממנה....ולא מעניין אותי מה היא עושה לאחרים לא באתי נגדך דורי..

varoner

New member
אין כזה דבר 'לפרסם יותר מדי'.

אין כזה דבר 'לפרסם יותר מדי'. כשמישהו יודע את האמת זכותו לפרסם אותה כמה שהוא רוצה, ומי שהאמת לא נוחה לו - יש לו בעייה. ולמה אתה חושב שהוא פירסם 'יותר מדי'? מי קובע כמה זה יותר מדי וכמה זה פחות מדי? שגיא סיפר את מה שקרה לו, בצורה עובדתית בלבד, ולעולם לא תמצא מקום שבו הוא השמיץ את ריטה. הוא רק סיפר את השתלשלות העניינים. ואם הוא רוצה לפרסם את זה בעמוד הראשי של ידיעות זה בסדר גמור. ומי שלא רוצה לקרוא, שיעבור למעריב. אגב, הליקון מעולם לא הגיבו לכל הסיפור הזה, שעשה המון בלאגן. הם היו יכולים בכל רגע נתון להגיב, לדבר עם שגיא, לעשות סולחה, לסגור את הסיפור הזה ולהוציא את כולם שמחים ומאושרים. אבל הם החליטו שלא. וזה אומר דרשני.

תלתלית

New member
שלום שחר

אני זוכרת אותך עוד מימי ריטה נט. אתה איש אחלה ואני מסכימה עם דבריך בהודעה שמעליי. הליקון הרבה פעמים מחליטים להתעלם ממה שמכריח אותם להעיף מבט לדבשת שלהם. ככה הם. בכל אופן רק רציתי להגיד לך שלום וירטואלי קל, וחג שמח.

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif שלום למצטרף החדש...

אוהב את השירים של ריטה
כשאתה מבואס עמוס בלימודים או לא יודע מה הם עוזרים לך
תאמין לי, זה מה שחשוב... עזבו אתכם מדברים לא נעימים, תתרכזו בעיקר ולא בטפל...

למעלה