מה הם אומרים?

Another Girl

New member
מה הם אומרים?

אז מה הם אומרים זה לזה בתמונה? ננסה להחזיר את המשחק... שעשעו אותי

Miss CB

New member
זה ככה:

פול צחק על רינגו... רינגו לא הבין שזה עליו; ג'ורג' משועשע קלות; פול הצחיק את עצמו מאוד; וגם את ג'ון, מסתבר, שלוחץ לו את היד ונותן לו ח"ח!

אלרוס

New member
זה די פשוט

וויליאם קמפבל (או פול) מספר שם על ארוחתו האחרונה במקדונלד'ס, ג'ון אומר שהארוחה מסופרת בלשון נקבה אך מיועדת לשני המינים, רינגו אומר שבמקדונד'ס אין B1 ולכן משרד הבריאות קובע שזה מזיק וג'ורג' עושה פרצופים מוזרים ומצחיק את כולם.

i love lucy

New member
נצל"ש../images/Emo32.gif

יש היום חידון....??? אלרוס די כבר עם הויליאם קמבל הזה הוא מעצבן אותי!!! פול מקרטני חי וקיים... (אה וכולם נא לענות לי על החתימה גם הרי זו שאלה חשובה...)

yo t a m

New member
בילי שירס...

הוא וויליאם קמפבל המקורי אם אני לא טועה. כלומר, בילי שירס הוא אחד מה"מחליפים" של פול לכאורה. הוא ו-וויליאם מתחרים על התואר ה"מחליף של פול".

i love lucy

New member
חחח אני ידעתי את זה אבל מה שלא

ידעתי זה ... האם זה נכון??? חוץ מזה זה חתימה מגניבה תודו... ( בבקשה!) טוב די! מה עם השאלה השנייה???

MajorWinters

New member
חביב../images/Emo19.gif

זה מתחיל ברינגו (בהנחה שזה רינגו ליד פול... לא מכיר את גורג ורינגו). הוא אומר: "תראו- כשאני בזווית הזו מול המצלמה זה נראה כאילו יש לי אף ענקי". אז ג'ורג' עושה פרצוף מוזר כי הוא מנסה גם שיראה כאילו יש לו אף גדול. ג'ון ופול בכלל בעולם אחר. אבל יש להם כיסוי. תראו שג'ון קצת עם גב מכופף- זה בגלל שפול המליץ לו מסזיסטית שוודית מצוינת! אז הוא בתנועת יד כזו- שנראית כמו לחיצה אבל בעצם מעביר לו שטר של 20 פאונד (כטיפ על העיצה). אבל כדי להסתיר את העובדה שפול המליץ לו על המסזיסטית- כדי שהאחרים לא יעלבו, שניהם נראים צוחקים על המתרחש עם רינגו וג'ורג'. וג'ון אומר: "אף כל כך גדול- הוא יכול לחטט בו עם האגודל"

רינגו אומר לג'ון... ../images/Emo39.gif

שהוא נראה כמו ליידי מדונה אז הוא עושה תנועה חיננית... ג'ורג' הממי נקרע לדידו ולא לוקח חלק פעיל בצחוקים עצמם, ופול מנסה להצחיק אבל לא מצליח!
U GO JHONNY!

pure alice

New member
אז ככה

החברים היו אחרי ראיון אינטימי ארוך, ג'ורג'(שלאחרונה הבחין בבעיות בבית) נסה להראות מגנוב למצלמה כדי שאולי הוא יתפוס איזה אחת שתרגיע אותו(כולל הרמיזה עם הלשון),פול רצה לצחוק עליו אז הוא אמר שהוא נראה כמו חיפושית זבל ככה(הומור בריטי משונה ביותר) וג'ון שהיה באיזה high לא נורמלי פשוט חשב שזה כל כך מצחיק שהוא לא יכול לעצור את עצמו(כשלאחר כך הוא האשים את החומרים מהטבע) ורינגו לא הבין את הבדיחה ועשה עצמו צוחק כי לא רצה שיחשבו שהוא לא מבין(עד היום כשהוא מוריד את הזבל הוא חושב על הרגע ומחפש את הבדיחה שלא הבין...

SmallVille Girl

New member
ככה:

פול וגון שיכורים פול אומר לגון:"אני חושב ששתינו יותר מדי " גון : אתה צודק ! * גוני דפ *! (מי לא ראה שודדי הקריביים ?) רינגו : איזו חבורה של מטומטמים! טוב מתי האוכל ? איפה המלצר !?! גורג : רגע אז מה קרה אתמול בלילה ?

SmallVille Girl

New member
ככה:

פול וגון שיכורים פול אומר לגון:"אני חושב ששתינו יותר מדי " גון : אתה צודק ! * גוני דפ *! (מי לא ראה שודדי הקריביים ?) רינגו : איזו חבורה של מטומטמים! טוב מתי האוכל ? איפה המלצר !?! גורג : רגע אז מה קרה אתמול בלילה ?

yo t a m

New member
זה די פשוט למען האמת...

רינגו: אני מאושר... ג'ון ופול סוף סוף לוחצים ידיים אחרי 25 שנה... ג'ורג':היהי. אני היחיד שמבין שמצלמים אותנו... פול:חח! ג'ון לבוש בנוצות! ג'ון: הפול הזה לא מבין מה קורה... אני לוחץ לו את היד והוא חושב שהכל בסדר... אבל עם יד ימין אני מסמן לגלדיאטור להרוג אותו... מוהאהא! *בימי רומא העתיקה הקיסר סימן לגלדיאטור אם לפעול (ולהרוג את היריב) או לא על ידי כיוון האגודל. **אבל הסימן שג'ון מסמן הוא הפוך מבימי רומא... כנראה הוא היה אנטי רומאי. ***כל הנאמר לעיל נאמר באנגלית ****גם אני רץ לתחרות הכוכביות השבועית!

אלרוס

New member
אחד יותר נכון

לאחר בדיקה מעמיקה שכגללה חזרה בזמן גיליתי מה באמת היה שם. רינגו: הLSD הזה היה LUCY IN THE SKY WITH DIMONDS... (כמובן שבגלל שכולם מסטולים אז הם צוחקים. ג'ורג': בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? (והמבין יבין) ג'ון: אני לובש את המעיל של יוקו חחחח פול: יש! ג'ון הסכים להעביר אלי את כל הנכסים שלו, ידעתי שהסמים יעבדו! כמובן שאפשר לדעת שהוא מסטול לפי המעיל של יוקו. * ההודעה מנוסחת בלשון זכר אך מיועדת ללשון זכר. ** החזרה בזמן שייכת לפי משרד הפטנטים המאדימי לי, כל המשתמש בה עובר על החוק אך העבריין לא ייענש, הוא שפשוט יירצח על ידי. *** אני אנצח, הכוכביו8ת שלי הכי טובות. **** אני מציע שבחידון הקרוב כולנו נכתוב אוף. ***** נמאס לי לכתוב כוכביות.

VAMPhantom

New member
תגיד ,גם אתה מעט מסטול?!../images/Emo3.gif

הנה הסדר של הנפשות הפועלות: ג'ון, ג'ורג', רינגו ופול!

VAMPhantom

New member
הקטע שלי:../images/Emo124.gif

פול:"ג'ון, מה שעשית הרגע? מטריייף!
" ג'ון:"אחלה!
לא מצליח להפסיק את החיוך(הצחוק)" רינגו:(מתלחש)"תגיד, ג'ורג', יודע על הם מדברים?" ג'ורג':(מדבר לרינגו ללא תזוזת שפתיים)"לא יודע, אבל לא רצוי להעליב את השניים, עשה את עצמך צוחק איתם!(לטובת שנינו
)"

VAMPhantom

New member
אוקידוקי, זה הקטע שלי:

רינגו:"מה הוא עושה שם בדיוק?!" ג'ון ופול:"לא ידוע, ממש מוזר הוא
" ג'ורג':"עיזבו אותו, אל תפריעו למהרישי-יוגה לצאת מאיזון!, אוי אני בHIGH
"

למעלה