לבד בממ"ד- הטור של טאי משתדרג...
אהלן חבר'ה! מה קורה? מזמן לא כתבתי לכם...בטח כבר נמאס לכם לחכות ולהתאכב ויותר מיזה נמאס לכם לשמוע 'אני נורא מצטער'...אבל אני באמת נורא מצטער! האמת שאני נורא עסוק לאחרונה ואיכשהו עצם זה שכול שנייה נשמעות אזעקות וצריך לרדת ולעלות מהממ"ד גרם לי למצוא זמן שכול כך חסר לי ולכתוב לכם,זה רק אומר שגם ממלחמות יוצאים דברים טובים... אז מה אני יכול לספר לכם? החליטו בהפקה לעלות מופע היסטרי ברחבי המזרח התיכון,המופע אמור לכלול את כול כוכבי הסדרה לדורותיהם+ כמה שחקני חיזוק מסדרות אחרות וכמובן הזדמנות ראשונה לחברי העונה החמישית להפגין את כשרונם על הבמות, אז חודשיים אנחנו טוחנים חזרות ומנסים לראות את כול המדינות שנופיע אצלן ומה נוכל לתת שיהיה יחודי לתרבות של המדינה,הרעיון היה להתחיל בישראל להמשיך לטורקיה ולמדינות אחרות ברחבי המזרח התיכון ולסיים שוב אצלכם בישראל כמובן ותוך כדי גם לקחת כמה ימי כיף בכול פעילויות והאטרקציות שזכורות לנו מסיבובי ההופעות הקודמות בצורה טובה. אז בזמן שאנחנו מתכוננים באינטנסיביות שיכולה להכניס את חלטורות חנוכה/כריסמס לכיס האחורי הקטן במכנס של טומי(שבינינו,קונה בגדים בחנויות לבגדי תינוקות עד גיל חמש ולכן בטח הכיסים, ולא שבדקתי אישית, דיי קטנים כיאה למידותיו הציפלוניות...) אנחנו מקבלים דיווחים שמזג האוויר מתחיל להשתגע כמו רוטב שוקולד... מאט ישר אמר שבסרט הזה כבר היינו והוא עכשיו בשלב שהוא רוצה להתפתח מעבר לאותו בלונדיני כובש מתחילת הקריירה,ג'ו התקפל בתוך ארון תרופות יחד גוממון ועם קודי שהביא גם את הסבא שהיה אמור להיות מנחה המופע ,איזי כמובן התחבר למחשב ושכח מהעולם ואני...טוב,כרגיל,הקאתי שוב בכובע החדש של סורה,בעצם זה כי הוא היה מכוער וכשניסינו דיוויס ואני לרמוז לה שורוד מתאים יותר לדמויות פקאצתיות כמו שמימי וקארי מוצגות לפעמים(למי שלא בטוח מימי בנאדם הורס ומקסים במציאות וקארי...אוקיי,היא באמת לא משהו בתור אחותי,הייתי מעדיף שהג'ינג'ית שמשחקת את ריקה תהיה אחותי...)סורה פשוט התחילה להרביץ לנו ונאלצנו לברוח ברחבי אולם החזרות במשך קרוב לשעה וחצי אז בהזדמנות הראשונה שהיה לי תירוץ להקיא,הקאתי לה בכובע,כול עוד היא לא תחשוד שזה בכוונה אני בטוח... הכוכבים החדשים קצת פחדנים והם אמרו שאולי כדאי שנבוא בימים אחרים,נגיד רגועים יותר לישראל ולמזרח התיכון,פשוט לא בא להם לקפח את חייהם בהופעה הראשונה שלהם על הבמה...נערכה ישיבת חירום והחלטנו שמצווה לבוא דווקא בתקופה כזאת ולעשות לילדי ישראל שנהרסה להם החופשה שמח במקלטים,אומנם את המופע הגדול לא נוכל לדחוס למקלטים אבל כן נוכל להתפצל ולעבור בין המקלטים עם כמה שירים נבחרים....על לבנון ואיראן שהיו בעצמן חלק ממסע ההופעות המתוכנן החלטנו לבטל,לא יודע אבל מפגש עם נסראללה יכול ליצור קצת אי נעימויות,בעיקר כשגם טקאטו הבכיין נמצא איתנו...אם כי אני,דיוויס,יולי,אגומון וטאקויה מאמינים שנוכל לכסח לו את הצורה המעוותת שלו,יולי פשוט התנדבה לשיר ולהחריש את אוזנין,זה לא בהכרח כי אם כול הפגזים משני הכיוונים לא פגמו לו בחושים כנראה שהנשק הסודי שלנו עלול להיכשל...אני טוען שאפשר לכסח אותו כמו שעשינו בסדרה לאדוני האופל או כמו בפרק ההוא שחשבתי שהכול משחק מחשב,אפשר שהסדרה תהפוך למציאות צריך רק להאמין...למרות שדיוויס וטאקויה תומכים בי ומציעים רעיונות דומים משלהם ההפקה טוענת שיש לה אחריות עלינו ואולי כדאי שאת היצירתיות נשמור לזמנים אחרים... הבעיה היחידה שנשארה היא לארגן לנו מקלט בישראל כדי שיהיה לנו איפה לישון כשאין מלונות או צימרים בטוחים באיזור הצפון,קצת קשה לארגן אצלכם מקלט פנוי בימים אלה,איזי קרא שבקריית חיים יש מקלט שהוא מכון כושר בימים רגילים ועכשיו במלחמה הוא פשוט מוסיף לעצמו כמה אנשים חדשים בנוסף למתאמנים,יש שם מכשירי כושר,מוזיקה וטלוויזיה ואולי מה שבעצם אנחנו צריכים הוא לחפש משהו כזה(האפשרות החלופית היא לחפור בעצמנו מקלט מתחת לאדמה,הבנות טוענות שישברו להן הציפורניים,מה שגורם גם לרעיון המבריק הזה להיגנז) ומקסימום לדאוג שיצפו אותו וכסף לא חסר לנו... בכול מקרה את הכול צריך לארגן לפני הנחיתה,שלחנו כמה נציגים שיכינו את המקלט-קודם ימצאו אותו ואז ינקו ויסדרו אותו והכול בשקט מוחלט,הייתי כמובן מאלה שנשלחו ומה אני אגיד לכם?התגעגעתי לישראל! פינינו כמעט את הכול ובדיוק מצאתי דפים ועט וחשבתי "למה לא לבדוק מה שלום החברים הותיקים מהפורום שאירחו אותנו כול כך יפה בכול פעם שנחתנו?", עוד מעט יחזרו ונלך לאכול צהריים ומשם קצת ננוח במרכז עד מחר בלילה כשכול הצוות ינחת ונאלץ לבלות במקלטים ובאזעקות,אז קבלו את הטור המשודרג שלי "לבד בממ"ד" שגם שינה שם לאור המצב וגם עבר מקום. ובינתיים תיזהרו מקטיושות,תמצאו הנאות גם בממ"דים ובמקלטים ותזכרו שאנחנו כאן בשבילכם אוהבים ומתגעגעים תמיד! שלכם ב
גם מהממ"ד,טאי.