אלין יקרה
אני מציעה לך לעשות צעד 4 ולראות בתוכך פנימה איפה הקטע הזה תפס אותך. אני יכולה לראות כאן איזה פגם ניהל אותך, אבל זה לא התפקיד שלי להצביע בפנייך עליו, כי אני לא המאמנת שלך. אין לי ולא היה לי וכנראה שגם לא יהיה לי שום עניין בחבר שלך, יברך אותו האל. אני צחקתי מהסרטון שצונו הביאה לפה. מדוע בחרת לקחת את זה אלייך ואל החבר שלך? זה תצטרכי לבדוק עם עצמך, עם אלוהים, ועם אדם נוסף [מאמנת?]. הנסיון שלך לעקוץ אותי על כך שאני אכלנית יתר כפייתית הוא נסיון לא כל כך רלוונטי. זה נכון, אני אכלנית יתר כפייתית ובעלת עודף משקל [בחסד האל ירדתי 37 ק"ג בתכנית, ואני כולי תפילה להמשיך במגמה זו], אבל זה די פתטי דווקא בפורום מכורים לנסות לעקוץ אותי על כך שאת רזה ואני שמנה, לא? כלומר, כמה עוד נמוך אפשר לרדת? זה קצת כמו שאני אלעג לך על המחלה שלך [תסמונת טוראט] או על ההתמכרויות שלך, או על שאר הדברים שסיפרת בבלוגים שלך. אני, כמכורה, לא הייתי מעלה על דעתי לעקוץ מכור על ההתמכרות שלו. חבל שאת בוחרת לעשות את זה, כי לא רק שזה לא משפיל אותי, זה משפיל אותך. רק אותך. נ.ב. נכון, יש לך גוף יפה, ואת מאד נאה בעיני, אבל אם כבר, לא הייתי רוצה דווקא גוף כמו שלך. הייתי מעדיפה להיות גבוהה יותר... תודה לאל, אני מברכת על מה שאלוהים נתן לי ויודעת שעם הזמן אני ארד גם את מה שנשאר לי לרדת [לא דיאטה, אגב. זו המנעות מאכילת יתר כפייתית]. לי, כאכלנית יתר כפייתית הרבה יותר קשה להיות בהמנעות מאשר לשאר המכורים, משום שהגוף לא חייב לצרוך אלכוהול כדי להתקיים. אחרי שנגמלים ממנו, אפשר להתקיים במשך כל החיים בלי לגעת בו. לצערי הרב, בהתמכרות שלי יש צורך להתמודד לפחות 3 פעמים ביום עם מה שהכי ממכר אותי, כך שאני זקוקה להרבה מאד כוח ואהבה מאלוהים ומהחברותא שלי. אסירת תודה על כל מה שנפל בחלקי, אסירת תודה על התכנית, אסירת תודה על היכולת להפריד בין מה ששלי לבין מה שלא שלי, ומתפללת רק להתחזק ולשפר את ההתמודדות שלי.