מה הם המטרות שלכם בחיים?

שאלה גדולה "צונו"../images/Emo24.gif

בעיקר כרגע עבורי, משום שכל מה שאני יכולה לחשוב עליו כרגע כמטרה, זה לשמור על עוד יום נקי.. לא רואה בינתיים יותר מדי קדימה, לא רוצה לתכנן.. רוצה לסיים עוד יום של ניקיון. ושאלת מי זקוק לחיבוק? אני אני אני אני אני אוהבת

מוריס20

New member
המטרות שלי בחיים.

להשאר נקי להרגיש את החיים. להמשיך במרכז יום, לגדול בדרך, להתקדם בעשיה ועבודה. ולהמשיך להיות אסיר תודה לדרך, ולמי שעושה פה שרות.

המטרות שלי בחיים נכון להיום:

בע"ה להשאר נקיה לעשות ציון דרך בע"ה ב23.4 של שנה אם וכאשר יהיה בע"ה רק אלוהים והרצון שלי מחזיקים אותי להפסיק לשפוט אנשים על ימין ועל שמאל איזה דפוסים דפוקים יש לי אלוהים ישמור כל מי שלא ניראה לי הוא מניאק או כאלו אני חייבת להתפטר מזה לשפוט אנשים. המטרה שלי בחיים היא להתחתן בע"ה ולהביא ילד לעולם בע"ה הלואי ילד בריא לא אכפת לי היופי! אני בחורה מאוד צנועה ואל אכיפת לי ממון רכוש ויוקרה מצידי לחיות בבית צנוע כמו עכשיו ושאהיה מאושרת ונקיה,(גם ככה לא חסר ל י כלום) והמטרה העיקרית אני יודעת שלא אגשים אותה היא ללכת וללמוד להיות עו"סית למכורים בלבד. זה אחלה עבודה בשבילי אבל הטיקים והמחלה שלי יש בעיה עם זה חמורה זה לא שלא יקבלו אותי אני יפריע מניגוד לרצוני בכיתה ובחודש האחרון אני כל הזמן חושבת על אלין כאיילו סיימה לימודים ואני חרשנית כשאני רוצה אני לומדת בדיוק כמו בבית ספר אם לא יותר, כי פה מדובר על אוניברסיטה אבל אין לי כסף . בקיצור מתאים לי להיות עוס"ת למכורים בלבד!! או נערות במצוקה היעוד שלי בחיים הוא לעזור לאנשים ואני יודעת את זה. אבל הבעיה שאני אפעיל שם את הרגש יותר מדי(מזל סרטן רגישה מאוד) וכמו שאומרים מטפל טוב צריך לשמור על ריחוק אדיר מהמטופל ולי לצערי אין את זה. אני מקוה שאייסם את כל המטרות שלי בחיים וכמובן שחבר שלי ימשיך להיות נקי ב20.3 בלי נדר בע"ה יש לו ציון דרך של 4 שנים ואני רק להיום 10 ימים ושמונה חודשים.. יום נעים, ושבת שלום

תודה אלומת האור תשמרי את הקופלימנטים לעצמיך

בע"ה ככה לרדת על אייל ביטון חבר שלי ? וואלה בחיים לא ידעתי שאת בוזיקית לשעבר בניק הישן כזאת . ת ת ב יי ש י לך.

אלין, אוי, אלין, כמה חבל ../images/Emo201.gif

קחי כמה נשימות ותירגעי... אני לא מכירה את החבר שלך, לא צחקתי עליו, איך אני יכולה לצחוק על מישהו בכלל? ועוד מישהו שאני לא מכירה?? מה נסגר איתך?? את כל כך לא מכירה אותי. כמה חבל, את מדברת על אנשים ששופטים אחרים, אבל שימי לב מה את עשית פה ממש עכשיו... גם שברת את האנונימיות שלי גם החלטת ששפטתי את החבר שלך גם השתלחת בי בצורת הכתיבה שלך ו... אני לא אזכיר לך דברים אחרים שעשיתי למענך, כי זה ממש לא הסגנון שלי. אלין, מי שצריכה להתבייש פה זו את! כולה צחקתי מסרטון מצחיק שמישהי העלתה פה, וכן, אותי הסרטון ממש ממש הצחיק! ממש לא צחקתי על חבר שלך שאני לא מכירה בכלל! מה הוא קשור לסרטון הזה בכלל? [את זה לא הבנתי מהתחלה] "רק להיום לא אחפש פגמים באיש ולא אנסה לתקן איש חוץ מעצמי", מוכר לך??

אלומת אור במה אני צריכה בדיוק להתבייש?

בע"ה אף מניאק בעולם לא יצחק על החבר שלי מובן!! כמו שהוא לא שופט אנשים! זה הכל וזה כל מה שרציתי להגיד לכם רק תגידי לי במסר או כאן אפילו במה יש לי להתבייש? בזה שאני רזה כולן רוצות גוף כמו שלי? או במה?

אלין יקרה

אני מציעה לך לעשות צעד 4 ולראות בתוכך פנימה איפה הקטע הזה תפס אותך. אני יכולה לראות כאן איזה פגם ניהל אותך, אבל זה לא התפקיד שלי להצביע בפנייך עליו, כי אני לא המאמנת שלך. אין לי ולא היה לי וכנראה שגם לא יהיה לי שום עניין בחבר שלך, יברך אותו האל. אני צחקתי מהסרטון שצונו הביאה לפה. מדוע בחרת לקחת את זה אלייך ואל החבר שלך? זה תצטרכי לבדוק עם עצמך, עם אלוהים, ועם אדם נוסף [מאמנת?]. הנסיון שלך לעקוץ אותי על כך שאני אכלנית יתר כפייתית הוא נסיון לא כל כך רלוונטי. זה נכון, אני אכלנית יתר כפייתית ובעלת עודף משקל [בחסד האל ירדתי 37 ק"ג בתכנית, ואני כולי תפילה להמשיך במגמה זו], אבל זה די פתטי דווקא בפורום מכורים לנסות לעקוץ אותי על כך שאת רזה ואני שמנה, לא? כלומר, כמה עוד נמוך אפשר לרדת? זה קצת כמו שאני אלעג לך על המחלה שלך [תסמונת טוראט] או על ההתמכרויות שלך, או על שאר הדברים שסיפרת בבלוגים שלך. אני, כמכורה, לא הייתי מעלה על דעתי לעקוץ מכור על ההתמכרות שלו. חבל שאת בוחרת לעשות את זה, כי לא רק שזה לא משפיל אותי, זה משפיל אותך. רק אותך. נ.ב. נכון, יש לך גוף יפה, ואת מאד נאה בעיני, אבל אם כבר, לא הייתי רוצה דווקא גוף כמו שלך. הייתי מעדיפה להיות גבוהה יותר... תודה לאל, אני מברכת על מה שאלוהים נתן לי ויודעת שעם הזמן אני ארד גם את מה שנשאר לי לרדת [לא דיאטה, אגב. זו המנעות מאכילת יתר כפייתית]. לי, כאכלנית יתר כפייתית הרבה יותר קשה להיות בהמנעות מאשר לשאר המכורים, משום שהגוף לא חייב לצרוך אלכוהול כדי להתקיים. אחרי שנגמלים ממנו, אפשר להתקיים במשך כל החיים בלי לגעת בו. לצערי הרב, בהתמכרות שלי יש צורך להתמודד לפחות 3 פעמים ביום עם מה שהכי ממכר אותי, כך שאני זקוקה להרבה מאד כוח ואהבה מאלוהים ומהחברותא שלי. אסירת תודה על כל מה שנפל בחלקי, אסירת תודה על התכנית, אסירת תודה על היכולת להפריד בין מה ששלי לבין מה שלא שלי, ומתפללת רק להתחזק ולשפר את ההתמודדות שלי.

אלומת האור יקירתי

בע"ה לא באתי לרגע לעקוץ אותך פשוט אמרתי שכולנו מכורים אייל פעם צחק עליך? אני לא עושה צעדים בכלל כרגע אולי מכל זה זה נובע וחס ושלום לא ירדתי על המשקל שלך על התסמונת שלי? את יכולה לרדת כמה שאת רוצה את ראית בבלוג טיוי שכמה אנשים יורדי ולועגים לי רק נותן לי כוח להמשיך!!! וכן אני רזה מה לעשות? 1.60 על 44ק"ג זה מה שאלוהים נתן לי

בוודאי שאמרתי את זה לך

ה"הרסתם אותי" שורשר אלייך והיה מכוון אלייך, לגבי הסרטון המצחיק על אבא שמעון
. אני חולה על שטויות כאלה, בסגנון האתר "אבטיח". לא הבנתי מה זה קשור לאייל, אבל גם לא ממש התעמקתי, זה לא כל כך עניין אותי... הופתעתי מעוצמת ההתנפלות עלי...

x 2 x 2

New member
בהצלחה אלין../images/Emo45.gif

הלוואי ותצליחי להגשים את עצמך בכל דרך שתבחרי. היום יש מודעות גבוהה למחלה כמו שלך, ואת נשמעת בחורה אסרטיבית עם שאיפות ומטרות בחיים, אני מאמינה שאם תתמידי, כמו שאת מתמידה בניקיון, אין כל סיבה שלא תשיגי את המטרה.

ferr

New member
המטרות שלי..

יש לי מטרות מאוד ברורות, יותר נכון מטרה אחת מרכזית שבנויה מכמה מטרות קטנות... ראשית אני רוצה להגיד שאני חושבת שאם לא מציבים מטרות לפי הסדר ודואגים להשלים אותן, רוב הסיכויים שמאבדים את התמונה הכוללת.. הזמן עובר ונשארים כמעט באותו המקום.. שנית, המטרה\ות שלי... המטרה הסופית היא לחיות מהכנסיות פסיביות, מזה הכנסה פסיבית, לדוגמא בית.. ואם לא בית, אז חשבון בנק שאפשר לחיות מהריביותשלו בכל חודש.. אז כן חשבון בנק כזה להשיג כשמתחילים מאפס זה לא כלכך פשוט, אבל בית... זה גם לא כלכך מסובך... בהנחה שיש מעט כסף, כמובן כסף שעובדים בשבילו מס שנים, ניתן לקחת משכנתא... במשכתנתא קונים בית שנמצא במיקום טוב, המיקון מאוד חשוב.. את הבית מחלקים ל2 או 3 בהתאם לגודל ולכיס כמו שאומרים.. בחלק אחד אפשר לחיות כמה שנים, את החלק השני אפשר כמובן להשכיר, מהשכירות משלמים את המשכנתא וחלק מהחשבונות... כמובן שבינתיים ממשיכים לעבוד רגיל אבל, אחיר מס שנים... הבית כבר הופך להיות שלך.. ההכנסות הן נקיות לכיס.. ולכן, הכל זה עניין של המיקום של הבית!!! כמובן שעם הזמן ייהיה בן זוג ואולי נגור ביחד שזהסוג של חיסכון, את הבית שמחולק לדירות, ניתן פשוט להשכיר ל2 אנשים שונים וככה לכסות לגמרי משכנתא ואולי אפילו לחיות מקצת כסף שישאר.. בקיצור אויר.. עכשיו יש שיגידו אה איזה שטויות, חשיבה של ילדה קטנה.. ומה אם פתאום יתקע מישהובדירה ולא ירצה לצאת, את יודעת כמה זמן יקח לך להוציא אותו??, זה יכול לקחת שנים עם בתי משפט.. אבל גם כאן אין מה לדאוג, הכל זה חישוב מראש.. בעזרת החוזה הנכון עם הדגשים הנכונים הכל מכוסה.. וגם אם יתקע מישהו בדירה שנה, לא כלכך מהר לוקחים בית ועדיין, אף אחד לא אמר שמפסיקים לעבוד.. בסופו של עניין הכסף יחזור בריבית על ריבית:) טוב אז זאת המטרה.. שלב ראשון, לחסוך קצת כסף:)

ferr

New member
מכורה..

בואי נאמר שאני מכורה נקייה.. עשיתי לא מעט סמים בחיים, כמעט מכל הסוגים, מהגבוה לנמוך. בשנים האחרונות הסתפקתי בלעשן חשיש כמעט וללא הכרה, היום אני יכולה לומר שאפילו סיגריות הפסקתי לעשן. וכן קצת קשה לי להזדהות עם מכורים ועם תוכניות הצעדים, לא עניין של זלזול פשוט אצלי זה כנראה עובד קצת שונה.. אני מאמינה שהכל עניין של רצון והכל בראש אבל אומרים שאדם 1 מתוך 100 הוא סגולה.. כנראה שאני אותו האחד..

ferr

New member
ולגבי הכסף...

זה לא עניין של מכורה.. בעולם שלנו הכל זה חומר וכסף זו תלות... אני לא רוצה את התלות הזאת ולכן, חושבת קדימה איך פותרים את הבעיה...

למעלה