מה הם לא היו אומרים לעולם...

Silver Fox

New member
מה הם לא היו אומרים לעולם...../images/Emo82.gif

דריה: יו אני רוצה את השמלת מיני הורודה הזאת! ו-וואו! פוסטר של פליפה קולומבו ולואיסנה לופליטו! אני רוצה!! טרנט: הכמורה היא מהות החיים. קווין (אחותה של דריה): דריה אני רוצה משקפיים כמו שלך! תודה על ההזמנה, אבל אני חושבת להיות חודש שלם בלי בחורים. בריטני: *משהו חכם* קווין (חבר של בריטני): *משהו חכם* צולע, צולע... עכשיו תורכם

bleeding rose

New member
ממ...בואו ניראה....

דריה: הבחינות קבלה לקבוצת המעודדות עדיין תקפות? טרנט: סוף סוף מצאנו שם חילופי ל'מייסטיק ספירל' (נאמר בהתרגשות) קווין: דריה! את ניראת נהדר היום! תלמדי אותי איך את עושה את הדבר זה עם השיער והמשקפיים?...

ailag

New member
../images/Emo6.gif

רציתי לכתוב משהו על המורים, אבל אני כל הזמן מדמיינת את דימרטינו בIIFY, ולא יכולה להתרכז בנושא. אניווי, קבלי ח"ח

Esmena

New member
*רע,רע,רע*

סנדי: דריה זה ה(השלם) החדש!* סנדי:לסביות זה ה(השלם)החדש!" סנדי:להאשים אנשים שהם קראו לך לסבית בפורומים של תפוז זה ה(השלם)החדש!" סנדי: נאציזם זה ה(השלם)החדש!* דריה:אני גרופית של להקות כיסוי של'הדורז'!" או בקיצור: דריה:אני גרופית אפצ'אק: תשמעי, מותק,אני מאוד מחבב אותך, אבל ברגע זה בחיי אני לא בנוי לקשר. אפצ'אק:אולי נחכה עם זה עד אחרי החתונה,מותק? ג'ודי: מושבת נודיסטים תוכל לעשות את זה למערכת היחסים שלנו,הלא כן? אנדריאה:*משהו לא עלאק מסתורי ומאגניב*

draedalus

New member
אוקיי..

כבר הזכרתי שאני ממש גרועה בדברים האלה? טוב אני באמת גרועה בהם... אז ככה....אני צריכה לחשוב...חקו שנייה... טרנט: "המקלחת היום בבוקר הייתה ממש מרעננת..." חח... סנדי: "ראיתם את החצאית של דריה היום? ממש באופנה! אני חייבת אחת כזו..." (גרוע).. זהו אין לי יותר.......פאק אני עייפה..... והשעה רק 9 ועשרים...אני בן-אדם עייף בזמן האחרון...בטח בגלל כל נדודי השנה שלי .....יש לי אותם מגיל 6...נכון אתם מקנאים.?

Synthetic mE

New member
מממ...

טרנט: היי ג'יין, אחרי שאני אסיים להבריק את הרצפות בחדר שלי - רוצה שאני אעשה גם את שלך? דריה: ניראה לי שהיום אני אלבש את החצאית הוורודה. קווין: אבא, 300 דולר זה יותר מידיי. אני בסך הכל יוצאת לקניות. הלן: בוקר טוב! החלטתי לקחת יום חופש מהעבודה! (או משהו כזה...) ג'ייק: איזה כיף, כולם אוהבים אותי...

eorion

New member
ג'ייק יגיד ברצינות

כי בצניות הוא לא מפסיק להגיד את זה

Silver Fox

New member
עוד קצת...../images/Emo82.gif|הארוקה|

בריטני: היי, עשיתי שפגט חמש פעמים ולא נתקעתי!! קווין החבר של בריטני: שתיים ועוד שתיים זה ארבע טרנט: אני חושב ששיער ארוך, חולצה ורודה ושרשרת של פיס מה זה יתאים לי... דריה: אני רוצה ליומולדת מסיבה ענקית, עם המון דובונים כחולים וורודים

Led sky

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

קרעתם אותי מצחוק אני אתן ניסיון... טוב, אני לא מצליחה...

לא הייתי פה די הרבה זמן...

דריה:פינק ת'ינגי ווית' א ליטל פינק ת'ינגי און איט מר דימרטינו:איזה תלמידים טובים אתם גרוע. גרוע מאוד הייתי אומרת.

למעלה