מה הם מעיפים את רוב :\

מור תור

New member
מה הם מעיפים את רוב :\

לא הוא צריך לעוף אבל בכל מקרה עד שהמסכן חשב שהוא בידיים טובות אחרי ההבטחה של מריאנו, העיפו אותו אין לו מילה של גבר =\

adidusg

New member
נכוןן...

מריאנו היה מניאק!!! אבל איזה מפגרת סו.... מה היא קוראת לעצמה כלבה?????...(מפגרת!!!) ומסכן ביג טום כמה הוא חטף.... טוב פרק חביב יחסית לזה של אתמול!!!!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo45.gif

הכי הרג אותי התגובה שלו עם כל קול שהוא קיבל.. עצוב גם בפעם השנייה.. רוב

מיכל 87

New member
טום בן 48????

הוא רציני או שהוא ממש גרוע בחישוב??? הוא נראה 10 שנים יותר.....

אנשי השרדות 8 הם חתיכת מטומטמים

רוב מריאנו סובב את כולם על האצבע הקטנה שלו. היו מעטים שיכלו לתת לו פייט רציני, כמו קולבי. מי שראה את השרדות 4 יודע כמה מניאק ומניפולטיבי הוא רוב. כל כך מטוטמים שלא סילקו אותו ברגע שהתחיל לשקר על ימין ועל שמאל. ומצד שני, קרוב לסוף, התחלתי לחבב אותו, הוא היה כל כך דומיננטי שהעונה הייתה אצלו בכיס עוד לפני שהתחיל. ואת זה אף אחד לא יקח ממנו.

NamelessGirl

New member
אם קולבי היה נותן לו פייט

אז קולבי היה הופך להיות זה שמסובב את כולם על האצבע הקטנה...אז מזה משנה?

לא

אם היית מכיר את קולבי היית יודע שהוא לא מניפולטיבי, הוא שחקן חכם שמשחק יפה ונקי.

cwn

New member
אני מאשים את קסטרנינו ואת שאר "שפירא"

אם קסטרנינו לא היה סומך על מריאנו המשחק היה יוצא שונה לגמרי. הציפייה מהישרדות אולסטאר הייתה שתהיה בדיוק כמו ששיחקו אצל "מוגו-מוגו", כולם דפקו את כולם. לעומת זאת ב-"שפירא" כולם העריצו את מריאנו ואף אחד לא ניסה שום דבר נגדו. רואים כמה הוא שחצן ומתנסה בכל פרק ("אלו הבנות שלי!") ואף אחד לא העז לעשות מהלך נגדו. שפירא לא היו טובים במיוחד, הם פשוט היו טיפשים ונתנו לרוב לנצח במשחק. לפני כמה זמן זו הייתה העונה האהובה עליי, אבל עכשיו שאני צופה בה בפעם השלישית אני לא סובל את העונה הזאת. מתסכל לראות אנשים עם כזו כמות של ניסיון במשחק נותנים לתככן בוגדני לשחק בהם.

בJדJה

New member
אממ שאלה..

למה סו פרשה מהמשחק? ראיתי שהיא התעצבנה וצעקה על ג'ף מה קרה בדיוק?

Fairywitch

New member
מנוצלת../images/Emo6.gif היא שכחה שהוא הומו מוצהר?

מצד שני היא כ"כ גברית שיש מצב

NamelessGirl

New member
אז מה

אם מישהו הומו היה בא ומתחכך בך כשהוא ערום זה לא היה מפריע לך? גם כי את לא מושכת אותו זה לא הופך את זה לא יותר בסדר... לא שאני חס וחלילה מצדיקה את ההיסטריות שלה, היא פסיכית ואת זה עוד הבנתי בעונה הראשונה בנאום שהיא נתנה לקלי בסוף אבל רק ניסיתי להגיד שזה לא באמת רלוונטי שהוא הומו...

Fairywitch

New member
האמת? נכון. אבל בכ"ז קצת משעשע../images/Emo3.gif

בעיקר כי היא פסיכו-סוציומטית, שגם אני לא סובלת כבר מהעונה הראשונה...

Koki Girl1

New member
עזבי שהוא הומו ../images/Emo12.gif אבל היא אמרה לו לבוא

לא? כיאילו הוא עמד רחוק ממנה ואז הוא התקדם ואז היא אמרה לו לבוא ואחרי שהוא התחכך בה היא הלכה.

למעלה