מה הם עשו עד כיתה ג'?

Sharoman

New member
מה הם עשו עד כיתה ג'?

ילדים בכיתה ג' מכורים לפורנו
בעיקרון, היום כשלכל ילד של סמארטפון כבר מגיל שהוא בקושי מסוגל להחזיק אחד, זה באמת היה רק עניין של זמן עד שחשיפה לפורנו תתחיל בגיל כה צעיר, במיוחד כשהם לא מקבילים שום מענה לסקרנות אנושית בריאה שיש להם ממיניות.
מצד שני, השלב הבא הוא חשיפה והתמכרות לטינדר

נראית כתבה היסטרית בצורה מכוונת

ילדות בכיתה ג שנחשפו לסרט של אישה קשורה לגדר וגברים אונסים אותה ומחדירים לה חפצים פוצעים??? נשמע קצת מוגזם מדי מפחיד מדי וקצת מתוזמן מדי להצעה של חבר הכנסת מיקי מחלוף זוהר לכבה את האינטרנט כי הוא משחית.
גם כשהיינו ילדים בתקופת הוידאו והפורנו לא היה כזה נגיש היה פורנו, אז הינו מוצאים ילד שיש לו בית ריק ילד אחר היה מביא את המכשיר וידאו מהבית שלו וילד שלישי היה מביא קסטה שהוא מצא בארון של אבא שלו. בורחים מביתספר וצופים. בקיצור היינו רואים פורנו.
אפשר לחסום לילדים את המחשב האישי או הסמארטפון עם תוכנות או DNSים או הרבה שיטות אחרות שהם יעקפו בשלב מסויים, אפשר להפחיד ולצנזר את האינטרט, אבל אולי צריך פשוט להפסיק להתכחש לזה שהפורנו זמין היום בצורה קיצונית ולטפל בזה בצורה חינוכית ע"י הסברה לילדים מגיל צעיר שפורנו זה בדיוק כמו סרטי פעולה מבויים ומראה בצורה מוקצנת ומעוותת את המציאות.

פורנו בגיל 9-8

יכול להיות הרסני.
גם אם תגיד לילד/ה אלף פעם שזו לא המציאות- זה לא יעזור באמת.
המח שלנו לומד מחיקוי (בטח ובטח בגילאים הצעירים) ויחסי מין יתקבעו בצורה מסויימת. זה ממש חותם שיהיה קשה עד בלתי אפשרי להסיר.
אם הנגישות לפורנו אלים קלה כל כך (מה שלא היה בתקופתנו- תזכר בסרטים שראית וכמה הם היו תמימים ביחס להיום) הילדים לומדים שככה זה אמור להתבצע, ככה אישה נהנת וזה מה שהיא רוצה.
&nbsp
אגב, זה פי אלף יותר מבלבל בתקופה שמדברים כל הזמן על הטרדות מיניות. לנערים היום יש בעיה גדולה מאוד לגשר על הפער בין הפורנו שהם רואים ובין הדיבורים על הטרדות. הם לא מבינים איך בכלל הם אמורים לדעת אם מישהי מעוניינת בסקס.

Sharoman

New member
אל תצפה ליותר מידי מ Ynet

אבל במקביל, בילדות שלי לא היו לנו חברים שהייתה להם אפילו חשיפה מינימלית לפלייבוי, שלא לדבר על פורנו, וגם כשהיה זה וודאי לא היה באיזור של כיתה ג'.
מאוחר יותר שנחשפנו לפורנו היה קודם כל הרבה יותר קשה למצוא פורנו קשה מרך, ולמעשה בעיקר היה לנו קל יותר למצוא תמונות מסרטונים, וגם אז זה היה לדקות ספורות ביום כי לא היה אינטרנט מהיר ולרוב המחשב ישב בסלון לא אצל מישהו בחדר.
כבר יצאו כתבות אחרות בכל מיני עיתונים בארץ ובעולם על כך שילדים שנכנסים לאתרי הכרויות מוצאים לעצמם עניין מצד פדופילים למיניהם שכבר הספיקו ללמוד מספיק שיטות פעולה לחפש, לאתר ולפגוש ילדים ברשת.

Aיש

New member
אני לא מאמין בלהילחם בבלתי נמנע

ובמקרה הזה זה בילתי נמנע שילדים בגילאים צעירים יחשפו לפורנו. לכן אני מתחיל לחשוב שזו צריכה להיות חשיפה הרבה יותר מעודנת. אולי אפילו עד כמה שזה נשמע מזעזע אתרי פרונו חינוכי.
&nbsp
אני יודע שחלק יצלבו אותי פה על רעיון כזה, ואני לא בטוח בעצמי שאני חושב שזה נכון, אבל אני לא רואה דרך אחרת.

אני זוכר שפעם אחת הביאו לנו מדריך להעביר לנו שיער חינוך מיני
זה היה בכיתה ד' או ה' .. (30 שנה לך תזכור
)
ואני חושב שזה חובה להעביר סדרת שיעורים שכאלו בכל ביה"ס יסודי
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נ.ב המדריך היה בשוק מהידע שלי

אנטי 1

New member
אני זוכר שבכיתה ו' היינו מציצים בעיתון "בול" שהיה מופץ בכל

דוכני העיתונים.
קוראים פטריק קים עם כל הסצנות סקס הנועזות , לאותה תקופה ,
שהיו בספר.
חוברות של פלייבוי ופנטהאוז שהיינו מפלחים.... מההורים....
ועוד ועוד..

נכון שהיום אתרי בפורנו יותר פרוצים ויותר גרפיים...מה לעשות ,
העולם היום יותר טכנולוגי ויותר נגיש...

אתה חייב

ללכת להצגה ״רדיו פליי. פטריק קים״
הם מופיעים בתמונע וזו חוויה שתענוג גם מי שלא קרא בילדותו- אבל מי שכן, יעוף!
ההצגה זכתה בפרס ״קיפוד הזהב״

למעלה