מה המומחים חושבים

itaiash

New member
מה המומחים חושבים

What the experts predict: Bradley McGee (rider): 1. Armstrong 2. Ullrich 3. Hamilton Jean-Patrick Nazon (rider): 1. Armstrong 2. Ullrich 3. Mayo Richard Virenque (rider): 1 Armstrong 2 Mayo 3 Ullrich Jean-Francois Pescheux (race official involved in designing course): 1 Armstrong 2 Ullrich 3 Hamilton Jean-Pierre Danguillaume (former rider): 1 Hamilton 2 Ullrich 3 Mayo Bernard Hinault (five-time Tour winner): 1 Ullrich 2 Armstrong 3 Hamilton Charly Mottet (former rider): 1 Armstrong 2 Mayo 3 Ullrich Raymond Poulidor (former Tour great): 1 Ullrich 2 Armstrong 3 Mayo Stephen Roche (1987 Tour winner): 1 Ullrich 2 Hamilton 3 Mayo Yves Hezard (former rider): 1 Ullrich 2 Hamilton 3 Mayo Roger Legeay (team manager Credit Agricole): 1 Armstrong 2 Mayo 3 Hamilton Francis Van Londersele (team manager Cofidis): 1 Mayo 2 Armstrong 3 Hamilton Marc Madiot (team manager Fdjeux.com): 1 Ullrich 2 Armstrong 3 Mayo Laurent Jalabert (former rider): 1 Hamilton 2 Ullrich 3 Armstrong Ronan Pensec (TV pundit and former rider): 1 Hamilton 2 Armstrong 3 Ullrich Bernard Thevenet (TV pundit and former Tour winner): 1 Ullrich 2 Armstrong 3 Hamilton Thierry Cazeneuve (organiser of Dauphine Libere race): 1 Armstrong 2 Hamilton 3 Ullrich Patrick Cluzaud (French cycling official): 1 Armstrong 2 Ullrich 3 Hamilton Jacques Augendre (journalist of 53 Tour de France): 1 Ullrich 2 Hamilton 3 Armstrong בנוסף מיגל הגדול חושב שאולריך ראשון.

הרוב מבטאים רחשי לב

ובקשר למה שאינדוריאן אמר. קראתי שלוש הערכות שלו. באחת הוא טען כי המסלול יפגע בארמסטרונג ושהוא לא ינצח בשנייה הוא אמר כי אולריך יהיה טוב מארמסטרונג (הוא לא אמר שאולריך ינצח אלא שיהיה טוב מארמסטרונג) בשלישית הוא אמר שארמסטרונג הוא המועמד מספר אחד. איך אפשר לטעות כך? וזה לא שאני לא אוהב את אינדוריאן. אני אוהב אותו ואת ארמסטרונג מאוד.

natyh

New member
אינדורייאן לא טועה

וההוכחה היא הוא בחר בכל האפשרויות , ולכן תמיד יהיה צודק . נתי

מעניין שגם הינו וגם אינדוריאן

ששניהם מחזיקים ב-5 זכיות בטור, בדיוק כמו לאנס, חושבים שאולריך ינצח. שניהם יודעים שניצחון של לאנס יציב אותו לבדו בראש טבלת הזוכים בטור בכל הזמנים, ונראה באמת כי מה שהם אומרים הוא לא יותר מאשר רחשי לב. מזכיר קצת את עודד מכנס שידע שאלון מזרחי עומד לעבור אותו בראש טבלת הכובשים בארץ בכל הזמנים ופתאום נזכר באיזה גול מלפני 30 שנה שלא נרשם על שמו ועכשיו הוא תובע אותו כדי להרוויח עוד כמה שבועות בפסגה.

itaiash

New member
ליאיר

אני יודע שסטפן רוש מאמין באולריך. מה הוא אומר על זה שארמסטרונג לא הולך לתחרויות גדולות אחרות? ומה שלום סטפן הגדול? מתגעגע אליו בירוספורט, למרות שגם שון קלי מצוין. פרו אולריך

itaiash

New member
ועוד משהו ליאיר

אם אפשר לשאול, בעד מי אתה? ומה ההימור שלך לפודיום בפאריס?

תשובות לאיתי

1. אני בקשר מאוד רופף עם מר רוש. לאחרונה דיברנו לפני חודיים בערך. הקשר שלי הוא עם המנהלת של החברה. לא יצא לי לדבר עם רוד על ארמסטרונג או אולריך מאז טור 2001. 2. אני לא בעד או נגד רוכב אופניים. אני מקווה לתחרות מעניינת וכדי שתהיה כזו אולריך,המילטון,הראס וכל שאר המועמדים לפודיום יצטרכו להתפרע כפי שעשו לפני שנה וינוקורוב ובלוקי טרם התאונה. ארמסטרונג יתקוף, אני בטוח, כפי שכבר עשה פעמיים השנה. אני מאמין שיהיו התקפות רבות יותר על ארמסטרונג משנים קודמות. אין לי העדפה לרוכבים כאלו או אחרים בצהוב. למדנו ביטוי השבוע - לבלוע נרות... אני מקווה שיהיו הרבה בולעי נרות השנה בטור. P:-

לא שחכו עוד אחד גדול?

אדי מרקס? מה, הוא לא חיי וקיים? באמת מעניין מה הוא חושב, לדעתי הוא יהיה בעד ארמסטרונג

מרקס מדבר בלי סוף

וברור שהוא מהמר על ארמסטרונג. הם חברים טובים מאז החל ארמסטרונג את ההסבה מטריאתלון לרכיבת אופניים.

itaiash

New member
ריס נכנס לפעולה

אפשר היה לראות אחרי הפיצול בפלוטון ש CSC לוחצים. הראש של ריס (טקטקן מספר אחד לדעתי בטור) התחיל לעבוד. הגיע הזמן להתחיל להפעיל לחץ. אי אפשר להעביר את כל קטעי המישור בלי להפעיל טיפת לחץ על USP, אחרת זה משחק לטובתם. ההתאוששות של ארמסטרונג צריכה להתחיל להבחן. CSC פשוט קבוצה מדהימה. היה יום מעולה!!!! המילטון נראה מצוין. פרו אולריך

IlanShacham

New member
המילטון בפונאק...

CSC לחצו היום כדי לחסל את הבריחה ולשלוח בריחה חדשה - של יעקב פיל, שנכשלה. היה בהחלט נסיון יפה.

דווקא אתמול דיברו על בעיות ב- CSC

בעיקר בין רוכבים שרבים ביניהם מי הולך על בריחה. בקבוצה בה שני רוכבים רבים מי קופץ ראשון לבריחה קצת קשה לראות שורות מלוכדות שיעמדו מאחורי רוכב אחד ספציפי.

למעלה