תחביב גוסס
כפי שבוודאי שמת לב, אני מרשה לעצמי מדי פעם שלא להסכים עם כותבים כאלה ואחרים 1. התחביב לא גוסס. לעולם יהיו כאלה שיתעניינו בהעברת מידע באמצעות אלחוט . כל זמו שיישארו גופים ותעשיות המשתמשות במדיה הזו - יהיו כאלה שירצו "להציץ". שלא לדבר שהצבא, בו כולנו מבקרים לעתים תכופות ולאורך זמן - יהיה מבוסס לעולם על אמצעי זה. 2. מה שפטאתי בעיני הוא הנסיון להסביר לכולם למה בעידן בו אתה יכול לזרוק כמה גיגה לכל פינה בעולם בשניות, עדיין צריך את המדיה הזו. זה כאן, זה יהיה כאן עוד הרבה זמן ובאים לתחביב הזה מאהבת ההתעסקות עם הציוד, עם חישובי קרינה ושאר עניינים טכניים. מי שאוהב ורוצה להתעסק בזה בא לתחביב לא בגלל ש"אפשר להתקשר לחצי הכדור השני בלחיצת כפתור". לזה אין ספק שיש דרכים יותר מהירות. 3. מה שאני מוכרח לאמר, בדחילו ורחימו, שחלק ממי שכבר מאושפז במוסד הזה של חובבי הרדיו, איבד או שלעולם לא היה בעל תכונות אופייניות לתחביב הזה - ואחד מהם הוא הרצון לחלוק ידע ונסיון עם כולם. אני שוב "משוויץ" - אבל כאחד שיש לו תעודה עם סמל האגודה משנת 83 - אני לצערי יודע במה מדובר. הייתי תמים ואני בעצם מודה למי שהאיר את עיני בעניין. ובעניין רכב - כמאמר הגשש - מה יש לי לחפש בבלוג שר רכב בפתח תקווה ???