מה המחיר המקסימלי שמכרתם שחקן

מילאן

New member
מה המחיר המקסימלי שמכרתם שחקן

המקסימום שניתן לקנות זה 30 מיליון ליש"ט, אבל מה המקסימום עבור מכירת שחקן?

IOJDFG

New member
אני מכרתי שחקן ב55 מליון ליש"ט

מכרתי את חואן סבסטיאן ורון ליובנטוס ב55 מיליון ליש"ט ואת הנרי מכרת ב30 מליון ליש"ט

יש למישהו לפרוט 65 מיליון ליש"ט?

בסי אם 3 הראשון שיצא (98-99 אני חושב, הוא גם היה האחרון ששיחקתי) מכרתי את ואן חאסטל (במקור בפיינורד, לא זוכר באיזה קבוצה אני הייתי, נדמה לי ארסנל..) ליובנטוס ב 65 ליש"ט. זה לא ממש עזר לי אבל. בעונה שאחרי פיטרו אותי. כפויי טובה.

SAtAnic Soul

New member
הצלחתי למכור את

חאבייר סביולה לדורטמונד, עבור 140 מיליון דולר.

SAtAnic Soul

New member
ככה:

בהתחלה הציעו לי עליו 56 מיליון, סירבתי, ואז הציעו לי 60 ומשהו, סירבתי שוב, הציעו לי 70 ומשהו מליון, ואז כבר התעצבנתי והחזקתי את הכפתור של ה-+ לחוץ, והוא נעצר לי על 140 עשיתי להם Negotiate וחשבתי שהצלחתי להוריד אותם מהגב שלי, ואז פתאום אני רואה שהם מציעים לי 140 מיליון בלי להסס הסכמתי, וקניתי מלא שחקנים טובים בכסף שהרווחתי.. אחרי המכירה התקציב שלי עמד על 350 מיליון דולר, ובסוף המשחק (עונת 2009 בערך) התקציב שלי היה 900 מיליון דולר. אימפריה אמיתית, ברצלונה.

ziv 20

New member
הציעו לי 100 מיליון דולר על שחקן

ריאל הציעה לי על שחקן שבניתי מתוך שיעמום

קיר קמט

New member
קניתי את רונאלדיניו במשהו כמו 120

מליון ליש"ט. לא זוכר מה המקסימום שקיבלתי.

JRM

New member
למה??

למה לבזבז על שחקן 120 מיליון ליש"ט שלמים...זה התאבדות כלכלית :) בד"כ אני משחק בליגות נמוכות/נידחות אז לא יצא לי לקנות שחקנים בעשרות מיליונים, מה שכן פעם כששיחקתי בברזיל עם אמריקה (RJ) קניתי שחקן אנונימי בשם רובנילדו ב400K ואחרי 2 עונות מכרתי אותו לרומא בכמעט 30 מיליון

ריקלמה...

מבחינתך גם 120 פאונד זו התאבדות כלכלית...
זה LUFC...

JRM

New member
בינינו, אתה...

אתה הLLMer ! ויש לי דברים טובים יותר לעשות עם 120 מיליון ליש"ט מאשר לבזבז אותם על שחקן שאני יכול למצוא כמותו ב10 מיליון

zidane4444

New member
אתם בטוחים שזה פאונד?, לא שדולר....

נשמע יותר טוב בכל מקרה למה כל כך הרבה אפשר לקנות את רונאלדניו ב35 מליון ואז אחרי חמשים משחקים הם יקבלו עוד 30 ואפשר אילו עיסה יותר טובה חבר´ה הגזמתם מה 120 פאונד

קיר קמט

New member
היה בזה יותר מזה.

אני אוהב תמיד שהשם שלי ראשון בכל מקום במנג´ר סטאטס. בד"כ זה לא ממש בעיה בשבילי להשתלט על כל מיני עניינים , במיוחד Number Of Players Sold והכסף שמתקבל עבורם (אני מאוד אוהב למכור שחקנים. כיף.). עכשיו , יש לי הרבה מאוד כסף , ואני לא מקום ראשון בטבלה של הכי הרבה כסף ששולם על שחקן. אז מה עושים ? הוא היה חלש בהתחלה. זה היה במנג´ר קודם בו הוא יכול להיות קשר התקפי , והצבתי אותו בקישור , הוא היה ממש גרוטאה , אז שמתי אותו חלוץ והוא נהיה א-ד-י-ר. מלבד זה , ראוי לציין שהוא גם מגביר התעניינות בקבוצה ועניינים.

ריקלמה...

אני חושב שאת השיא של הליגה הוולשית אני כבר לא אשבור...
אלא אם אני אלך על הקבוצה הכי גרועה בצפון אירלנד או משהו...

JRM

New member
אתה הופך את זה למשהו אישי?!

אתה יורד על מכבי בזק?! טוטאל נטוורק סולושן הקבוצה הכי טובה בווילס! 1-1 עם צ´לסי! כן! ואם הליגה הוולשית לא היתה כזאת משעממממת הייתי גם ממשיך ויום אחד מגיע לצ´מפיונס (אממ...לא...חחח) אני הייתי אימפריה וגם שברתי שיא מועדון עם רכש של 110 אלף דולר!

BullsDuDe

New member
אני מכרתי את ורון....

ב-98 מיליון דולאר מלאציו לריאל ולא זכור לי בכמה קניתי הכי הרבה כי זה פשוט לא משמעותי

למעלה