מה המחיר של זוג אווזים?

gigirom

New member
השוק

אני ממליץ לקרוא את הכתבה הבאה לפני שמחליטים ללכת לשוק בקאסם http://tukipedia.com/article/9657 אני בכל אופן לא הייתי מתפתה למחיר הזול וזאת בגלל הבעיות שעללות לצוץ אחר כך (זול זה אח"כ יקר). נקודה למחשבה: "טעמו המתוק של המחיר הזול נמוג הרבה לפני טעמה המר של האכזבה"

אתה מדבר שטוית ובסטונאות אים אין לך דבר חכם ל

להגיד עדיף שלא תואמר דבר,אתה מדבר על חיות מוגנות האסורות בחוק הן בסחר והן באחזקה,השואל שאל על עופות מותרים באחזקה ,אתה כבר קובע מה זה התעללות .אני יכול להפנות אותך לאתר משרד החקלאות המגדיר מהי התעללות,אנני מסנגר או מיצג את שוק קסם בד בבד אנני שולל אותו כלל וככלל,מגיעים לשם כפרים מכול האוכלוסיה ומציעים עודפים וכן תמורת כסף אלה מה חשבתה צדיק חינם גידלו עבורך,צדיק מה רציתה שבעלי חנוית לא ילכלכו על קסם איך יכסו על כול מה שמת להם בחנות בלילה,ומאיפוא אתה חושב הם קונים מקסם, לא מהסופר ולא משמורת הטבע,כך שאתה נשאר עים טעם מר בפה ועים חור גדול בכיס,זהי דעתי הפרטית מבלי כונה לפגוע בהבנתך,

gigirom

New member
לא יכולת לבחור תגובה יותר מתלהמת?

אדון "מגדל עיזים" זו דעתי על השוק ועל צורת המסחר בה, זו זכותי לשתף אותה עם כולם ולמי שלא מבין על מה מדובר אין דבר טוב ממראה עיניים. פעם הבאה אני ממליץ לך לנשום עמוק בטרם תגיב כמו שבחרת להגיב: " אתה מדבר שטוית ובסטונאות אים אין לך דבר חכם להגיד עדיף שלא תואמר דבר..."

למעלה