אני אומר שעדיף לטגן
אבל אם בוחרים ללכת על האופציה הבריאה והחסכונית בשמן אז אפשר לבחור או עם הידיים או לרסס.
 
זו כמובן סקאלה שבצדה האחד כמה שיותר בריא ובצדה השני כמה שיותר טעים.
 
בצד של הבריא התרסיס ובצד של הטעים לשמן עם הידיים.
 
מכיוון שגם ככה קציצות אפויות בתנור לא יוצאות יותר מדי טעימות - עדיף בעיניי ללכת כבר על האופציה היותר בריאה ולרסס.
 
ואם כבר בנושאי בריאות - אפשר את הקציצות לבשל ברוטב. הן יוצאות רכות וטעימות ולא דורשות שמן אם מכניסים אותן ישר לנוזלי הבישול