מה המלצתכם למנוי על עיתון ילדים?

טולה4

New member
מה המלצתכם למנוי על עיתון ילדים?

הי חברים, אני מעוניינת לעשות מנוי לעתון ילדים עבור בני בן השש. לא יודעת מה מומלץ. -הילד קורא מעט. תודה ושבוע טוב.

ורדה ש

New member
עיתון ילדים - משהו עקרוני

מהנסיון שלי (אני ספרנית בספריה של ילדים)- ילדים כמעט ולא נוגעים בעיתוני ילדים אם אין מבוגר שישב ויתווך בינם לבין העיתון. אם את חושבת שהעיתון יגיע והזאטוט בן השש ישב ויקרא בו רבע שעה - זה מצב נדיר. בדרך כלל עיתון ילדים דורש תיווך צמוד של מבוגר: גם שיקרא לילד מה שכתוב שם, גם שיסביר לו מושגים ואירועים, וגם (זה לא צחוק!) שיעזור לו להבין את ההבדל בין מידע אובייקטיבי לבין תעלולים שיווקיים ופרסומיים. אז קודם כל - אם את לא חושבת שתוכלי להקדיש זמן לקריאה משותפת - חבל על הכסף שלך. אם את מתכוונת לקחת את העסק ברצינות - אני מציעה לך לא לסמוך על הצעות בפורום (כבודנו במקומו מונח), מנוי לעיתון ילדים עולה לא מעט כסף. הכנסי לספריה, בקשי לראות עיתוני ילדים, התייחסי לא רק לתוכן אלא גם לגודל האותיות, לכמות הפרסומות, לתכנים... אם אפשר - קחי בהשאלה כמה גליונות מכתבי עת שונים, או הביאי את הילד איתך לספריה, עיינו בעיתונים ביחד, תראי מה מושך אותו, ואז תחליטי.

מסכימה עם שתיכן...

קודם כל, מהכרותי עם מה שיש בשטח גם אני חושבת ש"עיניים" הוא העיתון הכמעט יחיד שאינו מורכב בעיקר מפרסום ו"זבל",נדמה לי שגם עיתונים כ"ילדי טבע הדברים" ו"מסע אחר לילדים" רציניים. אבל, אני מסכימה מאוד עם ורדה בכך שתיווכך חשוב מאוד וגם,ובעיקר,חשוב טעמו של הילד.מי הוא? מה מעניין אותו? מה מושך אותו? מה מתאים לו?

sagiberg

New member
מסע צעיר הוא עיתון מצויין../images/Emo41.gif אבל...

קשה מדי עבור ילד בן 6 . גם עיניים יתאים רק אם ההורה ישב עם הילד. נראה לי ששווה לחכות עוד שנה שנתיים עם עיתון עד שהילד יוכל למצות את ההנאה בכוחות עצמו

חוטהשני

New member
מה עם אצבעוני ? איך העיתונים האלו היום ??? אני חושבת שהם יותר מתאימים לגילאי שש - אבל השאלה אם באמת שווה להיות מנויים עליהם..

למעלה