מה הממוצע משכורות שלכם בחצי שנה אחרונה..?

Shpritz

New member
מה הממוצע משכורות שלכם בחצי שנה אחרונה..?

אחרי שכל אחד מאיתנו הרוויח גרושים במשך שנתיים/שלוש פתאום 5 נראה בן זונה.. אבל קראתי פה כמה תגובות שלא ממש מרוצות אפילו מ5.

Shpritz

New member
בכללי.. של כותבי הפורום. נראה שכולם פה

מרווחים הון ואני רוצה להבין איפה עשיתי את הטעות שלי.

m o r t a l z

New member
מה אתה דפוק?

א. עוד לא ראיתי אחד שרשם כמה הוא באמת מרוויח לחודש. ב. כל אחד עוסק במשהו אחר, אי אפשר להכליל ככה. אולי תספר לנו כמה אתה מרוויח ובאיזה מקצוע ואז נתן לך את דעתנו..

Jan22

New member
אתה רוצה אולי תדפיס של פעולות אחרונות גם כן ?

פירוט של תוכניות חיסכון? תמונות של פנקס צ'קים ? מספר כרטיס אשראי ?

הטRולית

New member
הוא אולי לא, אבל אני כן...

מה לא עושים בשביל שכ"ל... אז ז'אן, שרשר לי תשובתך, במידת הצורך, אני מוכנה לעשות קפה.

Jan22

New member
שבי בצד .לכי תקראי ספרים !

נסי את CHILDREN OF HURIN של ג''רר דולקין. ותעופי להכין קפה בכל מקרה !

הטRולית

New member
אתה ממש יכול להיות המחנך שלי, מיסטר..

בבקשה,
, און דה האוס (הנה, אני יודעת מילה או שתיים
). ואני כמו רייקו וצמרמורת באנגלית - לא יכולה לקרוא ספר של יותר מ100 עמ' באנגלית, אנא, תאם ציפיות, ותציע בהתאם!!!

Jan22

New member
למה את מנסה לברוח מזה ?

את רוצה ללמוד אנגלית או לא ? תקשיבי לי ,קחי את צ'ילנדרן אופ יורין ותקראי אותו ,ספר מקסים. בכל אופן ,יש את FORREST GUMP של וינסטון גרום ,שהוא ספר יחסית קצר. סרט גדול - ספר ענק ! יש את 1984 של ג'ורג' אורוול והוא גם ספר יחסית קצר. וזה ספר פשוט מדהים.

הטRולית

New member
אני לא מנסה לברוח משום דבר.

פשוט אנגלית, אני שלילי להבין. כמו אמהרית. אבל!! עוד 4 נק', ואני במתקדמים, שאם נסתכל על הפסיכו הראשון שלי אני בשיפור מטורף של קרוב ל50 נק'. אז כן, הייתי אז מפגרת, אבל תן לי בפירגון, כי אנגלית אני יודעת ללמוד, מסתבר..... אהה, כן, ואם כבר אתה מנסה לשלוח אותי לספרי אנגלית, נסה ספרי בנות, לפחות שאני אגלה עיניין..

Jan22

New member
תקראי את פורסט ,יש שם את ג'ני.

את שלילי להבין ? טוב ...LOST CAUSE ,בהצלחה באמיר. (ותפסיקי לשים את הגירשיים על האמי''ר!).

הטRולית

New member
סליחה, אבל צרפתי מלמד אותי עברית?!

לאיפה הדרדרנו. אשמתי שזה אמי"ר? אבל פול זמן לא רשמתי את זה, מה נזכרת בזה? אתה קורא הודעות שלי בחשאי? נ.ב. כשאתה כותב מילים באנגלית, אני צריכה לתרגם אותם, אז אבקשך... חלאס!

Shpritz

New member
לא צריך להיכנס ללחץ..

לא רוצה - לא צריך.. בממוצע אני מרוויח כ5000 בתור מלצר במלון. אבל ראיתי שאחרים מרוויחים יותר והייתי רוצה לדעת במה הם עוסקים, אולי לנסות את מזלי.

למעלה