מה המסקנות שלכם מאפליקציית ההכרויות okcupid

מה המסקנות שלכם מאפליקציית ההכרויות okcupid

מה היא כן ומה היא לא?
מה עובד ומה לא עובד?

טיפים ובכלל מה גיליתם לאורך הדרך ?

Sharoman

New member
בזבוז כמעט מוחלט של זמן

כמו מועדון ענק עם מאות אלפי אנשים וכולם מנסים להתחיל עם כולם כשבו זמנית לכולם יש דרישות חסרות פרופורציה.
מתיש, שוחק וחסר טעם.

כשאתה אומר את זה ככה...

זה גרם לי להבין משהו
זה גרם לי להבין שהכל תלוי במה אתה (אני או כל אחד אחר) מחפש למצוא שם
&nbsp
לא שאני לא מסכים עם מה שאמרת, להפך
יכול להיות שאתה מחפש את מה שזה לא מציע
אתה יורד לסוף דעתי?

DoubleInfinity

New member
אני הכרתי שם את החבר הנכחי

ונכנסתי לשם מלכתחילה כי אני מכירה אישית 2 זוגות משם.
האמת שזו אחלה פלטפורמה להכיר אנשים. אבל שמתי לב שהרבה אנשים לא יודעים להשתמש בה כמו שצריך...
אני אישית עשיתי לעצמי "חוקים" כאלה...
לדוגמא: אני מתמקדת באדם אחד כל פעם, ברגע שעוברת איתו לווטסאפ לא מדברת עם אחרים, לוקחת הכל לאט בלי איזו "מטרת על" להכיר מישהו היום...
בסופו של דבר הייתי באפליקציה הזו בערך חצי שנה, לקחתי את העניינים לאט, נפגשתי עם כמה בחורים... בסוף מצאתי......
&nbsp
מה שכן, הבנתי מבחורים ששאלתי שלהם קצת יותר קשה שם, פחות אינטראקציה עם בנות, פחות תגובות.... אבל אני תמיד בעד לנסות

Sharoman

New member
את במקרה גבר? או שיצא לך לקבל פניות מגברים?

יש שם שני סוגים של גברים בסופו של דבר:
אלו שמחפשים את הדרך הקלה והפשוטה ביותר למצוא זיון זמין.
ואלו שמחפשים משהו קצת (או אפילו הרבה) מעבר.
כרגיל לא באמת משנה מה היחס המספרי בין שתי הקבוצות, כי ברגע שהקבוצה הראשונה כבר קיימת הסיכויים של הקבוצה השניה יורדים פלאים.

אז לשאלתי הראשונה אני מניח שכבר ענית לי, אבל לשאלתי השניה אוסיף ושאל אם כל אותם גברים שפנו אליך קיבלו בכלל תשובה בחזרה או שזכו להתעלמות קרירה?
אשאל גם לגבי אלו שהגדרתי בתור הקבוצה הראשונה - כמה פניות לסקס לא מחייב קיבלת? כמה מהם היו נשואים (בין אם גילת זאת על ההתחלה או מאוחר יותר)? כמה מהם שלחו לא יותר מהמילה "היי" כהודעה ראשונית? וכמה פניות קיבלת לפני שהחלטת להפסיק להגיב למי שלא מעניין אותך?

DoubleInfinity

New member
אני לגמרי אישה

תשמע, הייתי שם חצי שנה... וכן פגשתי בחורים שרצו רק סקס,
להגנת העם הגברי - רוב מי שרצה סטוץ, אמר שהוא מחפש סטוץ

ככה שכן, יצא לי לצאת עם בחור אחד שרצה רק סקס ומרח אותי קצת, אבל עליתי על זה די מהר.
&nbsp
אז קיבלתי המון פניות לסקס לא מחייב, סירבתי לכולם כי אני לא מעוניינת, לא נתקלתי בנשואים כי הגבלתי את טווח הגילאים באופן די מצומצם (25-28 לרוב), המון שלחו "היי" כהודעה ראשונית - אבל אני יכולה להבין אותם כי גם אני שולחת היי כשאני רוצה לדבר. אז אם היה בפרופיל תוכן (וזה כן חשוב לי מאוד) והתמונות מצאו חן בעיני, עניתי גם ל"היי".
&nbsp
ולגבי התגובות - אני מודה שלא עניתי לכולם. אבל גם לא כולם ענו לי.
אמרתי כבר ששאלתי חברים שלי, והמסקנה היא שקשה להיות גבר באפליקציה הזו, כי זה מצריך חיזור די מתיש,
לנשים יותר קל, כי הן מקבלות המון פניות... מצד שני, הרבה נופלות על גברים שרק רוצים לזיין.....
&nbsp
אני פשוט חושבת שצריך ללמוד להשתמש בה בצורה נכונה וגם לזהות את האנשים שדורשים סינון באמת. לצערי, נשים נמשכות לפעמים לגברים הלא נכונים. אני אוהבת חנונים אז גם נפלתי על אחד כזה

&nbsp
&nbsp

Sharoman

New member
אז לך כנראה היה מזל

לרוב הגברים, ואפילו למעט הנשים שאני מכיר שהשתמשו באתר/אפליקציה הזאת היה הרבה פחות נעים.
תמצתתי בהודעה הראשונה שלי בנושא...
ידידות שלי כבר אמרו במפורש שנמאס להן ואין להן את הכח לסנן.
חברים אמרו לי שיכולים לשלוח עשרות הודעות ולא לקבל תגובה אחת.
אני אישית, יכול להעיד על עצמי שמתוך בערך 10 פניות קיבלתי מענה חיובי אחד, אבל גם אלו שהמשיכו מחוץ לוירטואליה לא החזיקו מים ונגמרו אחרי דייט כושל אחד (אם לא קודם).
בשורה התחתונה אני מאוד ממליץ נגד שימוש באתר הזה לכל מכרי, ובמיוחד לאלו שפורשים וחוזרים לאחר חודש-חודשיים, מהסיבה הפשוטה שההשקעה בו מאוד לא משתלמת ועדיף היה לחפש כמעט בכל דרך אפשרית אחרת.

mishel18

New member
אפליקציה מצויינת

הרבה יותר שימושית ורצינית מטינדר.
&nbsp

למעלה