יום אחד מסיימים ב 14:15, יומיים ב-13:30, יומיים ב- 12:40 ויום אחד ב 11:45... ומתחילים ב 8:15 כל יום... והיום היינו אמורים לסיים ב 14:15 ושחררו אותנו ב 12:40...
מדעים אנגלית של"ח D: ספרות היסטוריה מדעים יאי , פירסטיים של"ח . כאילו , היה לי טיול שנה שעברה , אבל לא ממש שיעור ... סופסוף !! [ למנוסות - אני מתלהבת סתם ? . ]
איך סוגי סלעים יכולים להיות מעניינים באמת שאני לא מבינה ... אני לא ממש זוכרת את השיעורים של כיתה י' אבל ממה שאני זוכרת גם אנחנו אהבנו את זה בהתחלה בגלל הגיחות[הנוראיות] וכל הטיולים ליומיים וזה... אבל זה ממש קריעת תחת!! ורוב הפעמים זה גם שיעמם אותי.
אני מסיימת פעמיים בשבוע ב17:00, פעם ב-15:30 וכל השאר ב14:30..חח זה פשוט סיוט! אבל זה בגלל המוגברים שהגברתי =] חח שלכן יותר נורמלי, אבל חכו שתגיעו לכיתה י"א..אז תראו מה זו מערכת שעות אמיתית ...חחח אבל תהנו מהזמן שלכן עם מערכת שעות נורמלית =]
כן אני יודעת תנ"ך זה נוררא נורא מעפן וזה אחד המקצועות השנואים עליי... אבל כל איש בעולם ששאלתי אמר לי לבחור בתנ"ך כי זה הכי קל ומסתבר שזה מעניין .. [רק במוגבר] כי ה מן סיפור אחד גדול D: זה היה או תנ"ך או ספרות או כל מקצועות הספורט האלה ... ככה שלא הייתה לי ברירה. אבל בינתיים לא למדתי כלום כי עוד לא הייתי בבצפר חוץ משעתיים ביום הראשון D=