מה המערכת שלכם?? D=

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gifבאמת זה יעניין מישהו?? XD

ממ יש לי בערך 39 שעות בשבווע, מתמטיקה, היסטוריה, ביולוגיה, כימיה, חינוך..ועוד שמונתאלפים מקצועות מפגרים XD אין לי באמת צורך לכתוב פה תמערכת X_X

pop128

New member
חח התכוונתי מתי נגיד את מסיימת כל יום D:

עזבי זו סתם הייתה מצוקת שיעמום ...

יצא לי די טוב בעיקרון../images/Emo9.gifXD

יום אחד מסיימים ב 14:15, יומיים ב-13:30, יומיים ב- 12:40 ויום אחד ב 11:45... ומתחילים ב 8:15 כל יום... והיום היינו אמורים לסיים ב 14:15 ושחררו אותנו ב 12:40...

millllley

New member
ממ ... ../images/Emo71.gif

מדעים אנגלית של"ח D: ספרות היסטוריה מדעים יאי , פירסטיים של"ח . כאילו , היה לי טיול שנה שעברה , אבל לא ממש שיעור ... סופסוף !! [ למנוסות - אני מתלהבת סתם ? . ]

של"ח../images/Emo23.gif

זה ממש מעניין,והטיולים התחלתי לאהוב לקראת הסוף.בהתחלה הם יקרעו לך את התחת בטיולים האלו

millllley

New member
חח אה כן ? ../images/Emo6.gif../images/Emo181.gif

טוב נו , נחיה עם זה : P

pop128

New member
מעניין?? |:

איך סוגי סלעים יכולים להיות מעניינים באמת שאני לא מבינה ... אני לא ממש זוכרת את השיעורים של כיתה י' אבל ממה שאני זוכרת גם אנחנו אהבנו את זה בהתחלה בגלל הגיחות[הנוראיות] וכל הטיולים ליומיים וזה... אבל זה ממש קריעת תחת!! ורוב הפעמים זה גם שיעמם אותי.

נכון ,אבל היה משהו נחמד

אני אהבתי את מה שהיה לגבי קו הגבול של הכנרת-ים המלח ואילת

Selena Gomez

New member
חח י"א זו השנה הכי קשה ובהתאם לך המערכת..חח

אני מסיימת פעמיים בשבוע ב17:00, פעם ב-15:30 וכל השאר ב14:30..חח זה פשוט סיוט! אבל זה בגלל המוגברים שהגברתי =] חח שלכן יותר נורמלי, אבל חכו שתגיעו לכיתה י"א..אז תראו מה זו מערכת שעות אמיתית ...חחח אבל תהנו מהזמן שלכן עם מערכת שעות נורמלית =]

pop128

New member
הגברתי תקשורת ותנ"ך ...

כן אני יודעת תנ"ך זה נוררא נורא מעפן וזה אחד המקצועות השנואים עליי... אבל כל איש בעולם ששאלתי אמר לי לבחור בתנ"ך כי זה הכי קל ומסתבר שזה מעניין .. [רק במוגבר] כי ה מן סיפור אחד גדול D: זה היה או תנ"ך או ספרות או כל מקצועות הספורט האלה ... ככה שלא הייתה לי ברירה. אבל בינתיים לא למדתי כלום כי עוד לא הייתי בבצפר חוץ משעתיים ביום הראשון D=

pop128

New member
../images/Emo41.gif שלי היום...

שעה אנגלית ב 10:50-11:35 זהו.

למעלה