מה המצבבבבבבבבב????? שלום לכולםםםםם! אני חדש בפורום!!
L l1zard New member 23/5/04 #6 למ אתה ככה? מה לא טוב בלהיות שרוטה? אה????? הייתי אומרת משוגעת אבל המנהלים באברבנל אסרו עלי להשתמש במושג הזה.. הם אמרו שאני בושה בשבילם.. אין לו בעיה עם אנשים שרוטים נכון??? ואתה קיריל- תדע לך שניפגעתי!!! רשע מרושע שכמוך!
למ אתה ככה? מה לא טוב בלהיות שרוטה? אה????? הייתי אומרת משוגעת אבל המנהלים באברבנל אסרו עלי להשתמש במושג הזה.. הם אמרו שאני בושה בשבילם.. אין לו בעיה עם אנשים שרוטים נכון??? ואתה קיריל- תדע לך שניפגעתי!!! רשע מרושע שכמוך!
V vk3 New member 23/5/04 #7 אם עוד מישהו יראה לי פרצוף ../images/Emo10.gif אני פורש !!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, צחקתי איתך אני שרוט כפליים ושלושיים פה מכולכם יחד ! אבל אני לפחות שולט בזה...
אם עוד מישהו יראה לי פרצוף ../images/Emo10.gif אני פורש !!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח, צחקתי איתך אני שרוט כפליים ושלושיים פה מכולכם יחד ! אבל אני לפחות שולט בזה...
L l1zard New member 23/5/04 #8 כן כן.. איפה השריטות? ביידים? ברגליים? מי שרט? החתול? אוו... מסכן.... הרבצת לו בחזרה לפחות??? קח שים מישחה.. יהיה טוב..
כן כן.. איפה השריטות? ביידים? ברגליים? מי שרט? החתול? אוו... מסכן.... הרבצת לו בחזרה לפחות??? קח שים מישחה.. יהיה טוב..
V vk3 New member 23/5/04 #4 בסדרררררררר ../images/Emo6.gif ברוך הבאאאאאא אתה מוזמן לקרוא את נהלי הפורום ולהפוך לחבר מלא בפורום שלנו...
בסדרררררררר ../images/Emo6.gif ברוך הבאאאאאא אתה מוזמן לקרוא את נהלי הפורום ולהפוך לחבר מלא בפורום שלנו...
Z Zot ani 1 New member 23/5/04 #13 ברוך הבא../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ספר קצת על עצמך.... איך קוראים לך? מאיפה אתה?
E eMiFrEaK New member 23/5/04 #15 שלוםםםםםםם =)))))) במיוחד בשביל קיריל... ראית כמה פרצופים =))) ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתחיל להשתלב... זה ממש קל..חח במיוחד בפורום כמו שלנו!!
שלוםםםםםםם =)))))) במיוחד בשביל קיריל... ראית כמה פרצופים =))) ברוך הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תתחיל להשתלב... זה ממש קל..חח במיוחד בפורום כמו שלנו!!