מה המצב אחיי הסינגלים/יות

מה המצב אחיי הסינגלים/יות

מה שלומכם כולם מזמן לא הייתי פה לא יודעת מה איתכם אבל חיי האהבה שלי בקנטים יותר מיום ליום אחחחחחחח כמה החיים מסובכים למה לכול סיר יש מכסה ולכול גרב יש נעל הבעיה שהנעליים שהיו לי היו כול כך מסריחות שהעפת אותם מהר

תיאורית המכסה והסיר - השגות

כאחד שכבר היו לו אי אלו מכסים בחיים, חלקם אפילו עם טבעת לחיזוק אחיזת המכסה בסיר (או הסיר במכסה - תלוי איך מסתכלים על זה) - אני בא כאן לנפץ את התיאוריה המטופשת של הסיר והמכסה: אין כזה דבר לכל סיר יש מכסה. לא כולנו סירים, ולא כולכן מכסים. יש בינינו מחבתות (כאלה שלא תמיד צריכים מכסה) יש בינינו ווקים (כאלה שנראים כמו מכסה, אבל אף סיר לא מתאים להם) ויש אפילו פומפיות, פינג´אנים ומה לא. רדו מקטע הסיר והמכסה ואגב, בנות: רוב אלה שאומרות "אני עוד אמצע את המכסה שלי" הן סיר מהסוג הפרובלמטי, הידוע בכינויו "סיר לחץ". וזה, כידוע, סיר שמאוד קשה למצוא את המכסה שלו.

../images/Emo52.gif

קבלו התנצלות על שגיאות הכתיב. נלחץ לי בטעות ה"שלח" לפני שלב ההגהה.

night mistress

New member
סוף הדרך..

אני פשוט מתגלגלת כאן מצחוק!!! אתה כ"כ צודק..זה כמו התאוריה של "האחד" או "האחת" הרי עם כל אחד שאתה נמצא התאוריה הזאת תופסת.. קבל
, מגיע לך..

citizen dildo

New member
בהחלט

אתה ממש צודק, הייתי מציע לך גם דובי אך כגבר לגבר הרשה לי ללחוץ את ידך

dudusch

New member
אתה יכול להעניק ../images/Emo85.gif וגם ../images/Emo39.gif

זו בחורה, חמודה ונחמדה...
איך אני מאיה?

citizen dildo

New member
../images/Emo6.gif

חן חן לך דודוש, וגם נעים להכיר, אבל האמת היא שהתכוונתי לנער מעלית...

תודה לכולכם.

לחיצת יד גברית אני מבין - אות להערכה וכבוד. סחתיין. אבל דובי? מה זה?! מה אני זכיתי בדוכן בלונה פארק? מה רע, אם את בחורה להפריח איזו
?

night mistress

New member
אני לא מפריחה נשיקות..

לא נראה לי שתוכל להרשות לעצמך לממן את הנשיקות שלי..זה עסק יקר היום.. אז אני מביאה לך דובי (זה זול יותר אבל לפחות זה נשאר)..

dudusch

New member
התבלבלת במיקום השירשור...../images/Emo98.gif

שים לב לשרשר למקום הנכון, אחרת תציע אהבה למישהו/י שלא התכוונת...\למרות שאני אוהב את כווולכם )יש מספיק לכוווולם).

ליאן.

New member
מסכימה ורציתי להוסיף ש..

לסירי לילה אין מכסים !! והמבין יבין.

למה זאת שאלה קשה

הייתי אומרת שסיבות רבות היו לנעליים לעוף וגם בגלל שהן היו נעליים אז ככה יוצא שהנעליים עפות והסנדלר בסוף הולך יחף

assaf2002

New member
o.k...../images/Emo98.gif

אם זו דרכך לענות בחידות או בעירפול אז למה את טורחת לענות ? לא ברור וגם לא נורא, what ever......

הייתי אומרת שקצת....

העלבת אותי במידה כולשהי אתה באמת מצפה שאני אפתח את כול סיפוריי מערכות היחסים שהיו לי זה קצת קשה ומסובך אפילו יותר מלחיי האהבה אני לעולם לא עונה מתוך כאילו נו אז לענות אלא תמיד עם רצון טוב באמת חוץ מזה שמיהרתי בדיוק לאן שהוא מקווה שלא הבנת אותי לא נכון אני בדרך כלל עונה ככה ברבה ציניות ומסתוריות ככה זה חיי הסינגלים

למעלה