מה המצב אנשיםםםםםםםם שבת שלום

מה המצב אנשיםםםםםםםם שבת שלום

שלום אנשים נשים וטף וכל מיש אני אוהב כאן רותם אלון זכריה כמובן רונית ציפוש אלין מאיה משה ומי מי מי מי מי מי מי מי עוד שכחתי? אף אחד אז שיהיה לכם שבת שלום ותהנו אנשים שלי תמיד יום שיש הכי כיף מנקים את הבית יש בשכונה ריחות של בישול וכל מיני תבלינים שומע את השכנה (הפצצצצצצצצצה) מלמעלה שמה מזרחית (שכמבוןא ני צרבתי לה את כל הדיסקים) לחזור בכיף כל השכונה למטה יוריד למטה משחקים כדורגל בכיף מעצבנים את השכנה רוסיה קצת ואז חוזרים מתקלחים שים ג´ל בשיער בושם מתלבשים יפה יוצאים יושבים עם החברה על סיגריות ונרגילה בעיר הולכים לשחק קצת סנוקר אייייייייייי איזה חיים ואז נגמר וחוזרים ללימודים חחחחחחחחחחח איך התבאסתם אה???????? "...החיים בבאסה מסרחים כמו חסה זה לא נורא יש כרוב וגם צנונית אבל הכי טעים זה לישתות תותית(של קירסטל כמובן)..."

וואלק אח שלי הגיבור כמה שאתה צודק

כל הריחות האלה של הבישול והמים האלה ברחובות של הניקיון של יום שישי.

tsipi35

New member
שלום אחי

אני רואה שבכל הצ´כונות הכל אותו דבר בימי שישי - וזה עושה לי טוב. אוהבת את כולכם. מכיוון שראיתי שכולם עכשיו שאטרף של חתימות אז הכנתי גם לי אחת. אז יאללה אחים שלי - תגובות.

ציפי אהובה יקרה שלי - סוף סוף חזרת../images/Emo24.gif

כמה שדאגתי לך אתמול ההודעה של טל=יה קצת הלחיצה אותי - דיברתי עם הבת שלך (האחיינית שלי )חנוש איזה מקסימה היא אמרתי לה כל מה שהיא צריכה שתתקשר אליי היא היתה נשמעת לי גם כן קצת מודאגת אמרתי לה "מה עם אמא נשמה"? והיא ענתה לי בתמימות כזאת" אנחנו עוד לא יודעים יש שקט נורא יכשאמא לא בבית" ידעתי !!! את מקפיצה להם תמיד את הרעש בבית- תשאלו את חנוש מה דברתי איתך היא תספר לך הכל , מה שחשוב הוא ששוב חזרת ביראה אלינו אוהבים אותך ציפי - אני אישית מאוד מאוד התגעגעתי אלייך כאן תאמיני לי , ועכשיו כשאת כאן הכל טוב- הייתי בכלל צירכה עכשיו להיות שבועיים באילת- אבל מסיבה אישית ביטלתי את הטיול הזה לעת עתה, לחודש הבא אולי אני יספר לך במסינג´ר כבר למה ביטלתי את קר צדיקי אותי תאמיני לי. אז שתיהיה לך אחותי היקרה והאהובה שלי מכל- שבת שלום של שקט ושלווה בלי כאבי שניים נשמה, אוהבת אותךךךךךךךך יותר מכל מעולם. אחותך הקטנה והאוהבת תמיד ויותר מתמיד. <<<<<<<< ילדת חופים>>>>>>> אלין. מקווה שאריה טיפל בך טוב והיה לצדיך בשעות הקשות אה????.

שבת שלום לך נכנע- אתה רק צורב לה../images/Emo35.gif

דיסקים? או שיש בינכים עוד משהו ? אוי אני חייבת תמיד להיות חטטנית כזאת לא משנה קר רוצה לדעת . שתהייה לך את השבת הכי מקסימה בעולם! תצא לבלות קצת תעשה חיים חבל שאני לא ש םהייתי מראה לכם שם בשכונה מה זה כדורגל אני תמיד חלוצה(אין לי מושג אפילו מה זה) אחרי חבר כדרוגלן אפילו אני לא אוהבת בכלל כדורגל רק את הקבוצה שלנו כאן - מכבי חיפה שלקחה את הגביע. שבת שלום נשמה <<<<<<<< ילדת חופים <<<<< אלין.

למעלה